Як відсвяткувати 8 Березня: варіанти цікавого дозвілля

Це свято в багатьох асоціюється з настанням весни та першими квітами. У кожній родині є свої традиції його святкування. Але якщо цьогоріч вам захотілося спробувати щось нове, а варіантів немає, ми підготували для вас кілька цікавих ідей, як відзначити 8 Березня.

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Мама та донька з квітами

Сплануйте день краси

Відправляйтеся в спа-салон на процедури: масаж, сауна, манікюр або укладка. Якщо бажання відвідувати такі заклади немає, то влаштуйте спа вдома! Дуже часто жінкам не вистачає часу на себе, тому вихідний — чудова нагода це змінити та гарна ідея для святкування 8 Березня.

Зробіть те, від чого відмовляєтеся щодня: маску для волосся, обличчя, манікюр та педикюр, довгу пінну ванну. Зараз вибір доглядової косметики настільки величезний, що практично всі салонні процедури можна зробити вдома: від пілінгу до масок з гіалуроновою кислотою.

Мама і донька роблять маску

Цікаво на тему: Маски для волосся в домашніх умовах

Влаштуйте активний відпочинок

Святкувати можна не тільки вдома — спробуйте себе в новому виді спорту або влаштуйте вікенд поза квартирою. Що варто спробувати:

  • міські розваги: ковзанка, ролердром, скалодром;
  • танці та спорт: освоїти базові кроки румби або взятися за тенісну ракетку;
  • квест-кімнати та відкриті квести в місті;
  • прогулянка пішки визначними пам’ятками чи улюбленими місцями;
  • виїзна одноденна екскурсія в інше місто за новими враженнями;
  • відпочинок на природі.

Якщо у вас з’явилися інші ідеї для святкування 8 Березня, сміливо втілюйте їх. Головне, щоб ви відчули приплив енергії та трохи стрепенулися від рутини буднів і вихідних.

Відпочинок мами та доньки

Цікаво на тему: Як швидко схуднути до 8 березня: експрес-дієти на весну

Запросіть близьких на домашнє свято

Якщо ви з року в рік не можете вибрати, де святкувати 8 Березня, пропонуємо несподіване рішення: влаштуйте свято вдома. Так, ми вже давно відвикли від прибирання та приготування страв для гостей, віддаючи перевагу посиденькам у ресторані. Але повірте, домашня вечірка проходить зовсім інакше.

Щоб не обтяжувати себе готуванням, можна обмежитися закусками, замовити їжу з доставленням або домовитися з гостями, що кожен принесе по одній страві для спільного столу. Тоді домашнє свято пройде без зайвого стресу для господині.

Родина радісно святкує

Лінуйтеся вдосталь

Міжнародний жіночий день ідеальний, щоб нарешті по-справжньому відпочити. Делегуйте побутові обов’язки хлопцеві, чоловікові або членам сім’ї та дайте волю лінощам хоча б на один день. Можливо, вам не вистачає саме такого відпочинку з переглядом улюблених серіалів, читанням книг або комп’ютерними іграми.

Особливо така можливість цінна для мам у декреті. На їхніх плечах щоденна ненормована робота з догляду за дитиною. Їм стане в пригоді ледачий день, який можна провести, навіть не встаючи з ліжка. Тож не соромтеся відправити чоловіка з дитиною на цілий день на прогулянку або в гості.

Сімейне святкування 8 Березня

Цікаво на тему: Побачення з собою: як давно ви насолоджувалися часом на самоті?

Влаштуйте дівич-вечір

Ще один оригінальний спосіб відсвяткувати 8 Березня — влаштувати дівич-вечір. Покличте подруг і проведіть день (вечір) так, як давно хотіли. Це може бути піжамна вечірка вдома, прогулянка барами або поїздка в улюблене кафе. А може, ви давно збиралися посидіти в ресторані або з’їздити на день за місто. У жіночій компанії ви зможете обговорити все, що не хотіли б говорити при чоловіках, і обрати таке дозвілля, яке підійде саме вам. Тож сміливо додавайте цю ідею у свою скарбничку ідей для святкування 8 Березня. 

Подруги у СПА

Цікаво на тему: Жіноча енергія: як утримувати та поповнювати

Відправляйтеся на шопінг

Є версія: ніщо так не радує жінок, як нові покупки. Є в цьому частка правди, тож якщо ви обожнюєте шопінг, святковий вихідний можна присвятити саме йому. Для дівчат дуже важливий затишок, милі дрібнички, декор, який часто недооцінюють чоловіки.

Під час шопінгу з подругами ніхто не скаже вам під руку «І навіщо нам ще одна ваза для квітів?» або «Знову фіранки для кухні?». А ще напевно будуть святкові знижки, тож у цей день можна оновити гардероб, не витративши захмарні кошти. 

Подруги на шопінгу

Цікаво на тему: Як сформувати гардероб по архетипу?

8 Березня разом із дочкою

Чому б не провести цей день з близькими людьми? Пропонуємо відзначити свято з донькою, сестрою, мамою або бабусею. Навіть якщо ваші діти вже дорослі, це буде чудово проведений час.

Також пропонуємо привітати й інших дорогих вам жінок: подаруйте цукерки до чаю своїй улюбленій вчительці, привітайте колегу або куму. Жіноче свято — не тільки про привітання мам і бабусь, а й про жіночу працю в цілому.

Донька дарує мамі квіти

Цікаво на тему: Коли часу обмаль: 15 ідей подарунків на 8 березня

Ідеї ​​подарунків на 8 Березня

Крім квітів або цукерок, є безліч інших приємних презентів. Не обов’язково обмежуватись чимось матеріальним. Зараз є подарунки-враження, серед яких можна вибрати що завгодно: від сертифікатів на масаж до польоту на повітряній кулі.

Подарунок може бути символічним: все залежить від того, кому ви його підносите. Не забудьте мимохіть дізнатися у жінки, якій готуєте сюрприз, чого б вона хотіла. Зазирніть до магазинів подарунків, де продають оригінальну продукцію — футболки з нанесенням будь-якого малюнка, ексклюзивний посуд, декор тощо. Пам’ятайте, що важлива увага, а не вартість подарунка.

Упаковка подарунку для подруги

Ідеї:

  • набори доглядової косметики ручної роботи;
  • незвичайні солодощі (наприклад, з Японії чи США);
  • комод/органайзер для косметики та супутні аксесуари (наприклад, дзеркало з підсвічуванням);
  • букет із солодощів або фруктів;
  • персоналізований блокнот з фото.

Цей перелік можна доповнювати нескінченно. Тому сміливо фантазуйте та готуйте приємні сюрпризи своїм близьким, не бійтеся експериментувати та святкуйте 8 Березня незабутньо!

 

Читайте також:

28 Лютого / 2021 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті