Кератин, пребіотик, філер, ботокс: що потрібно твоєму волоссю?

Неможливо купити доглянуте та гарне волосся, проте можна підібрати базовий домашній догляд, який допоможе уникнути нових проблем та усунути наявні. Які продукти та компоненти ефективні проти сухості й пошкодження самого волосся, а які здатні прибрати жирність або чутливість шкіри голови? Розбираємось на прикладі чотирьох професійних лінійок від бренду Level.

Keratin Therapy — для нормального та жирного волосся

Якщо твоє волосся (а точніше, шкіра голови) належить до жирного типу, то ти не з чуток знаєш, що воно не просто швидко брудниться, але й може стоншуватися, стати ламким, сухим на кінчиках. Основний винуватець — шкірний жир, який, накопичуючись біля коренів, ускладнює обмінні процеси, у результаті чого цибулини не отримують достатньо живлення.

У такій ситуації необхідне делікатне та якісне очищення шкіри голови в поєднанні зі зволоженням і відновленням основної довжини. Лінійка Keratin Therapy допоможе в цьому:

Усі три продукти містять гідролізований кератин, що допомагає відновити структуру та повернути волоссю еластичність і гладкість. А також — натуральні олії, екстракти й вітаміни для живлення та профілактики ламкості.

Filler Therapy — для сухого та пошкодженого волосся

Ти напевно знаєш, як поводиться сухе волосся: складно розчісується, легко ламається і взагалі виглядає позбавленим життя. Така поведінка пояснюється пошкодженою кутикулою, що не здатна утримувати вологу. Причинами може бути генетика, часті фарбування, гарячі укладання або просто неправильний догляд.

Якщо у тебе сухе волосся, уникай шампунів, що глибоко очищують, та продуктів для об’єму. Вони відкривають лусочки, що покривають стрижень, у результаті чого волосся втрачає більше вологи та стає пошкодженим. Краще візьми на озброєння змивні та незмивні засоби з лінійки Level Filler Therapy:

Своєю ефективністю вони завдячують формулі Prodew 400 — японському гідрокомплексу на основі амінокислот, який активно живить і зволожує волосся та шкіру голови. Стрижні наповнюються вологою та утримують її всередині, що зовні виглядає як гладкість, еластичність, шовковистість.

Крім того, амінокислоти допомагають волоссю протистояти стресам, пов’язаним з дією зовнішнього середовища, і подовжують яскравість кольору після фарбування. Використовуй шампунь, маску та спрей у комплексі – і скоро твої пасма матимуть чудовий вигляд.

Botox Therapy — для нормального та хімічно пошкодженого волосся

Цей тип пошкодження пов’язаний з тим, що фарби, суміші для освітлення та завивання підіймають кутикулу, щоб відкрити шлях діючим компонентам. Якщо твоє волосся сильне та здорове, воно добре перенесе процедуру: лусочки максимально закриються, і пасма збережуть доглянутість і гладкість.

Але якщо ти любиш кольорові чи термічні експерименти з волоссям, то в якийсь момент воно обов’язково пошкодиться: кутикула не зможе самостійно повернутися до нормального стану, а волоски почнуть втрачати вологу та структурні білки. То ж таке волосся вже вимагає особливого догляду.

Продукти з лінійки Level Botox Therapy підходять для нормального (для запобігання пошкодженням) та хімічно пошкодженого волосся (якщо структуру вже порушено):

У складі містяться активні компоненти, які живлять, зміцнюють волосяні стрижні, відновлюють їхню структуру і захищають колір: кератин — основний структурний білок волосся, а також колаген, гіалуронова кислота, вітаміни А, Е, пантенол, рослинні екстракти.

Prebiotic Therapy — для чутливої шкіри голови

Поверхня шкіри голови має свою унікальну мікрофлору, яка в нормальному стані захищає її від різних проблем. Якщо під впливом зовнішніх чи внутрішніх чинників мікробіом виходить із рівноваги, це може відчуватися як чутлива шкіра голови (подразнення, свербіж, поколювання). А будь-які проблеми зі шкірою голови, як відомо, позначаються на волосяних цибулинах і самому волоссі.

Підтримати мікрофлору шкіри голови в стані рівноваги допоможуть продукти із серії з пребіотиками від Level:

Усі три засоби містять рослинний пребіотик Biolin P та мультивітамінний комплекс Soluvit Richter NP. Перший регулює баланс мікрофлори на шкірі голови, заспокоює, нормалізує рН, посилює її захисні функції. Другий — активно живить і зміцнює волосяні фолікули, завдяки чому волосся виглядає здоровим і краще росте.

Якщо тобі вже полюбилися ці засоби, доповни колекцію новим бальзамом-кондиціонером Level Lamination Balsam-Conditioner з вітамінним комплексом, оливковою олією та кератином. Його можна використовувати у комплексі з будь-яким шампунем Level після кожного миття, або ж чергувати із маскою обраної лінійки.

Шампунь Level Botox Therapy

129.00
Купити

Маска для волосся Level Keratin Therapy

129.00
Купити

Шампунь для нормального та жирного волосся Level Keratin Therapy

129.00
Купити

Двофазний спрей Level Filler Therapy Spray

84.90
Купити

Двофазний спрей для волосся Level Botox Therapy

84.90
Купити

Двофазний спрей для волосся Level Keratin Therapy

84.90
Купити

Маска для волосся Level Botox Therapy

129.00
Купити
9 Грудня / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA