Косметичнi олії – ідеальний засіб для зимового догляду

Натуральні олії та масла споконвіку були і залишаються найефективнішим засобом для догляду за собою у холодну пору року. Їх унікальні природні властивості здатні захистити шкіру від морозу, обвітрювання і зневоднення.

Широке використання в косметології масла здобули завдяки своїй універсальності – вони однаково дієві у догляді за волоссям, нігтями, шкірою обличчя і усього тіла.

З-поміж засобів з натуральною олією, які представлені у магазинах мережі EVA, ми відібрали ті, що найбільше підходять для зимового догляду і є одночасно ефективними та доступними.

Волосся

З приходом зими для волосся настають важкі часи. Висушування феном, головні убори, контраст морозного повітря на вулиці і сухого у приміщенні провокують виникнення таких знайомих нам проблем, як втрата блиску, ламкість, посічені кінчики, лущення шкіри голови. Повернути здоров`я волоссю допоможуть шампуні, бальзами і маски з вмістом масел і олій.

Маска Botanic Therapy для сухого і пошкодженого волосся Масло Оливи

Основним активним компонентом маски є оливкова олія, багата на вітаміни, мікроелементи і жирні кислоти. Вона здатна відновлювати структуру волосся, перешкоджає його випадінню, збільшує об’єм і надає здорового блиску. Підійде тим, кого турбують сухість, тьмяність і втрата волосся.

Олія Smereka для кінчиків волосся

Чудовий засіб для ламкого і посіченого волосся, який гарантує їх тривалий захист за несприятливих зовнішніх умов.

Комплекс натуральних олій, який входить до складу засобу, діє на пошкоджені ділянки волосся. Він активує захисний бар’єр, відновлює водний баланс, одночасно живить сухі і пористі ділянки. Ваше волосся набуде здорового блиску, стане більш еластичним і міцним.

Шампунь Pharma BIO LABORATORY реп’яхова олія проти випадіння волосся

Окрім реп’яхової олії шампунь містить відвари з цілющих трав. Вони посилюють дію основного компоненту, активно живлять волосяні цибулини, поліпшують мікроциркуляцію крові у клітинах шкіри голови. В результаті волосся стає здоровішим, а його ріст і оновлення пришвидшуються.
Шампунь не містить агресивних сполучень, силікону, алергенів і підійде володаркам будь-якого типу волосся.

Порада:

Не використовуйте засоби, які містять спирт (лаки і лосьйони для волосся). Уникайте частого миття голови. Також не слід мити голову у надто гарячій воді.

Обличчя

Взимку шкіра обличчя страждає більше, ніж будь-якої іншої пори року. Типові зимові проблеми – почервоніння, подразнення, сухість, лущення і втрата еластичності. Щоб уникнути цих проблем, використовуйте денний і нічний живильний крем для свого типу шкіри. Ми також рекомендуємо замінити агресивні лосьйони та тоніки на більш м’які засоби для очищення шкіри із додаванням натуральних олій.

Косметичне молочко Melica з олією зародків пшениці і екстрактом алое

Молочко Melica – це не просто ефективне очищення, а й дбайливий догляд. Олія зародків пшениці стимулює вироблення колагену, проникає глибоко в структуру шкіри, насичуючи її необхідними вітамінами і мікроелементами.
Екстракт алое має виражену протизапальну і заспокійливу дію, знімає подразнення, які часто турбують нас взимку, і запобігає їх повторному виникненню.

Міцелярна рідина Lirene Beauty Care для демакіяжу з олією

Завдяки додаванню рецинової і кукурудзяної олій, засіб добре розчиняє навіть водостійку декоративну косметику і делікатно усуває будь-які забруднення.
Кукурудзяна олія є дієвим заспокійливим засобом, підходить для чуттєвої і сухої шкіри, сприяє її відновленню і омолодженню.

Рецинова олія відома як один з найефективніших засобів для зміцнення і стимуляції росту вій.

Порада:

Для більшого зволоження узимку крем слід наносити на вологе обличчя. Краще це робити одразу після вмивання. Після застосування крему утримайтесь від виходу на вулицю ще впродовж 40-60 хвилин.

Тим, хто впродовж дня перебуває у приміщенні, яке опалюється, слід тримати під рукою термальну воду для зволоження обличчя.

Губи

Шкіра губ надзвичайно ніжна і чутлива. Не маючи власної жирової клітковини, вона фактично позбавлена захисних функцій і швидко пересихає. Щоб запобігти запаленню, розтріскуванню і передчасному старінню шкіри губ, щоденно використовуйте бальзам або масло, навіть перебуваючи у приміщенні.

Масло для губ GlamBee Lip Oil

Цей професійний засіб подарує вашим губам тривале живлення, зволоження і захист від впливу морозу, вітру та несприятливих кліматичних умов взагалі. Масло стане справжньою знахідкою для жінок з чутливими губами. Воно легко наноситься і не розтікається, може застосовуватися окремо або разом із помадою.

Масло для губ BelorDesign Smart Girl

Масло представлене у трьох дивовижних «кондитерських» ароматах: «Ванільне морозиво», «Фруктовий коктейль» і «Полуничний періг». Звичайно, ароматичні властивості – не єдине, що вас порадує. Поєднання бджолиного воску, масла ши і зволожуючих компонентів робить цей засіб з догляду за губами панацеєю від пересихання і обвітрювання.

Порада:

Взимку краще відмовитися від блиску для губ і суперстійкої помади. Стійкі помади містять компоненти, які посилюють сухість губ, а гелева основа блиску застигає на морозі, утворюючи мікроскопічні льодяні кристали, які пошкоджують губи.

Руки

На жаль, одних лише рукавичок недостатньо для захисту ніжних жіночих ручок від морозу. Без належного догляду на їх поверхні з’являються болісні і зовсім неестетичні ципки. Також від втрати вологи підвищується ламкість нігтів, відбувається їх розшарування і розтріскування кутикул. Тому взимку руки потребують комплексного догляду.

Лікувальний засіб для нігтів LCF міні Мигдальне масло

Мигдальна олія – джерело вкрай важливих для нашого організму вітамінів та мікроелементів, зокрема вітамінів Е і В та поліненасичених жирних кислот. Засіб для нігтів LCF зміцнює нігтьову пластину і перешкоджає її розшаруванню, роблячи нігті твердішими і сприяючи їх активному росту.

Арома масло для кутикул і нігтів Eveline Nail Therapy Professional Perfume Oil Dolce Vita або Oil Red Delight

До складу цього засобу входить композиція натуральних олій з додаванням вітамінів A, E і F.

Обеспечивает максимальный уход за сухой кутикулой и слабыми, ломкими ногтями. Масло интенсивно увлажняет, питает ногтевую пластину и кутикулу, предотвращает ее пересыхание. Благодаря точной пипетке средство удобно наносить.

Креми для рук Dr.Sante з маслом ши, аргани або кокосу.

Останні в нашому переліку засобів для рук, але далеко не останні за якістю – натуральні креми від українського виробника Dr.Sante.

Усі засоби, представлені у серії містять природні компоненти і розроблені спеціально для вирішення таких сезонних проблем, як сухість і лущення. Креми Dr.Sante мають виражену регенеративну дію, стимулюють кровообіг і посилюють захисні функції епідермісу. Вони інтенсивно живлять шкіру, насичують її вітамінами та жирними кислотами, повертають шкірі рук ніжність і оксамитову м’якість.

Порада:

Від ципок на руках врятує наступна процедура. Перед сном розпарте руки у ванночці із 1 ст.л оливкової олії. Після цього змастіть руки жирним кремом і вдягніть на ніч бавовняно-паперові рукавички.

Тіло

Взимку наша шкіра страждає від нестачі вітамінів і катастрофічного зневоднення. Наслідком стає втрата пружності і еластичності, сухість, подразнення і виникнення дрібних недоліків. Вирішувати ці проблеми треба зсередини – шляхом введення у раціон продуктів, які містять жирні кислоти, та достатнього споживання води, і ззовні – використовуючи натуральні масла, багаті на вітаміни і мікроелементи, і засоби на їх основі.

Лосьйон для тіла DOVE з кокосовим маслом і мигдальним молочком

Про чудодійні якості кокосового масла знає кожна красуня. Воно є природним джерелом поліненасичених жирних кислот, вітамінів А, Е, С, В1, В2, В3 і К, заліза, фосфору і кальцію.

Мигдальне молочко містить вітамін Е і фітостероли, які уповільнюють процеси старіння. Поєднання цих компонентів дає неперевершений ефект – тонізує, зволожує, пом’якшує шкіру, усуває дрібні недоліки і підтримує пружність тіла. Підходить для будь-якого типу шкіри.

Батер для тіла MAY body Nature’s Line з персиком або гранатом.

Крем-масла MAY body, збагачені натуральними оліями. Вони перешкоджають зневодненню шкіри, насичують її вітамінами і повертають пружність. Дія активних компонентів засобу спрямована на підтримання гідроліпідного балансу у клітинах. Як наслідок ваша шкіра стане більш пружною і ніжною на дотик.

Засоби MAY body підходять усім типам шкіри і можуть використовуватися для щоденного догляду.

UTerra Native SPA – масло для душу UTerra Native макадамия

Ще один дієвий засіб для догляду за тілом на основі натурального кокосового масла. Засіб має масляну текстура та під дією води утворює густу піну, яка, на відміну від звичайних гелів для душу, не просто очищує, а глибоко живить шкіру, підвищуючи її захисні функції, вирівнюючи поверхню, покращуючи кровообіг у клітинах.

Щоденне використання масла для душу UTerra Native поверне вашій шкірі пружність і еластичність, надасть їй здорового вигляду.

Порада:

Не варто зловживати гарячими ваннами і душем – такі процедури сильно сушать шкіру.

Спирт, який входить до складу парфумерних засобів, шкодить чутливій шкірі шиї і декольте. Тому не забувайте піклуватися про ці зони і не зловживайте парфумерією.

Пам’ятайте, що зовнішнє є відображенням внутрішнього і навпаки. Знайдіть час для піклування про себе, подаруйте собі комфорт і упевненість, а своєму тілу – красу і здоров`я. І нехай зима не стане вам у цьому на заваді.

15 Березня / 2019 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
8 найкращих кислотних сироваток для обличчя
22 Вересня / 2023 Догляд за обличчям