Наймодніші сонцезахисні окуляри 2023: 9 трендових моделей

Сьогодні поговоримо про одного з найуніверсальніших помічників у ясні дні сонцезахисні окуляри. Чому універсальному? Тому, що цей аксесуар потрібний і взимку, і влітку ☀.

Час читання: 7 хвилин та тропічний лимонад

статья доступна на русском языке

Коли настає час змінити чи вибрати новенькі окуляри, люди діляться на два табори. Перший це ті, хто дотримується всіх правил, другий модниці. І я хочу сказати, що любителів модних тенденцій набагато більше .

Цікаво знати: За статистикою люди витрачають у 5 разів більше грошей на покупку сонцезахисних окулярів, ніж на окуляри, прописані офтальмологом за рецептом.

@pauseonline

Трохи теорії

Під час вибору окулярів рекомендую не нехтувати основними правилами. Головна функція окулярів від сонця – це захистити твої очі від негативного впливу ультрафіолетового випромінювання.

Як вибрати окуляри від сонця правильно і швидко:

  • дивись на ступінь захисту (чим менше цифри – тим менший рівень захисту);
  • визначся між пластиком та склом;
  • підбери ступінь затемнення;
  • знайди модель під форму обличчя.

Вибирай окуляри, дотримуючись усіх пунктів, і ти будеш не тільки найстильнішою, але й із захищеними очима .

Цікаво знати: Захищаючи очі від ультрафіолету сонцезахисними окулярами, ми менше мружимося, тим самим запобігаємо появі зморшок в області навколо очей.

Eva TikTok

Маска-окуляри

Тренд на окуляри у вигляді маски став популярним ще 2021 року. Але тоді так називали всі великі окуляри . У 2023 році ця модель набула нового життя і з’явилася в колекції Sportmax на показі люксового бренду VETEMENTS, який входить до складу лейблу Max Mara. А ще чорна “маска” була помічена у луці французького модельєра ISABEL MARANT. Думаю, що тенденція на таку форму залишиться ще щонайменше на рік.

@vetements_official

@susieb_

@sportmax

Окуляри oversize

Одне із завдань цього літа закрити максимально обличчя від сонця. Louis Vuitton, випускаючи нову колекцію, створили безліч моделей окулярів, одні з них – круті жіночі окуляри оверсайз. Хто відмовиться від цих брендових окулярів? Ось і модель Карлі Крос вибрала для себе досить велику оправу . Як ти зрозуміла, не має значення круглі окуляри або з прямокутною оправою, головне – великі.

@carodaur

@romeestrijd

@louisvuitton

Цікаво по темі: Капсульна косметичка на літо: 6 необхідних засобів

Вузькі та витягнуті

Від великого до малого. Якщо два минулі варіанти більш-менш схожі й були завжди в моді, то вузька оправа у всіх асоціюється з … Матрицею . Але варто подивитися на модний тренд ширше, тим більше з чого вибрати: чорні, квадратні, прозорі, кольорові.

@diego_nnunes

@_anabarbos

@diego_nnunes

@jessoficial

@crispiccone

@_rdrgznnej

@lenanash

@galagonzalez

Овально-мигдальна оправа

Овальна форма вперше з’явилася у 1990-ті. Вона прийшла на зміну окулярам із “великим розміром”, від яких так сильно втомилися за 20 років. Скажу чесно, раніше я не помічала такої уваги до оправи овальної форми. Так, вона завжди існувала, але чи була у тренді, як зараз?

@dior

@negin_mirsalehi

@chrisellelim

@kristennoelcrawley

@gal_gadot

@larissasabio

Авіатори

Як ти гадаєш, скільки років окуляри-авіатори підкорюють серця по всьому світу? Ось уже 80 років форма “крапелька”, як її називають у народі, вважається модною . Їх носили всі світові зірки, політики та кіношні герої.

@jlo

@sincerelyjules

Кольорова оправа

Тепер розглянемо яскраво виражений тренд цього сезонукольорова оправа. Якщо це рожеві окуляри, то не має значення, вони жіночі або чоловічі, яка форма оправи, колір лінз і навіть бренд.

@pauseonline

@_rdrgznnej

@_anabarbos

@romeestrijd

@sunnei

@annasui

Біла оправа

Ми обговорили оправи всіх кольорів веселки, але білий колір займає особливе місце у літньому гардеробі, і ми не можемо обійти його стороною. Адже саме білий колір відмінно підходить до всього літнього. Погодься, білий купальник, нігті, сумка – це завжди щось з улюбленого. Ось і стильні окуляри з білою оправою матимуть чудовий вигляд у літню спеку і навіть восени на залишках засмаги.

@saks

@leoniehanne

@michaelkors

@csiriano

@toryburch

Тотал блек

Чорним-чорним вечором у чорній-чорній оправі з чорними-чорними лінзами… Ні, це не страшилка на ніч – це один із трендів в аксесуарах цього літа. Тотал блек, хм… Мені здається, виглядає дуже добре, особливо, коли це в трендах весна-літо 2023.

@bulgari

@zinafashionvibe

@ambush_official

@karliekloss

@louisvuitton

Футуризм та геометрія

Насамкінець залишила футуризм і геометрію у світі окулярів. Назвемо ці окуляри цікавими та незвичайними. Скажімо так, я б у таких на пляж не пішла, але на тематичну вечірку – можливо.

@waltervanbeirendonckofficial

@waltervanbeirendonckofficial

@waltervanbeirendonckofficial

@kristennoelcrawley

Ну що, як тобі добірка знайшла щось цікаве для себе? Мій фаворит – біла оправа. У мене таких окулярів ще не було, тому це перший претендент у списку на покупку.

Читайте також:

16 Травня / 2023 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *