Фейкові веснянки: Як і навіщо їх робити

Їх називають поцілунками сонця, хтось пишається такою своєю особливістю, а хтось, навпаки, намагається приховати. До них по-різному ставилися у різні епохи, але фінальний вердикт для веснянок завжди один – вони нікого не залишають байдужим.

Чарівна наївність і органічна сексуальність – ось що вирізняє володарок ластовиння, і це те, що робить їх такими привабливими і бажаними. Тому цей типаж завжди був і залишається затребуваним у модній індустрії.

Образи надзвичайно звабливих у своїй природності лоліт неодноразово з’являлися на подіумах, зокрема на показах Emanuel Ungaro, Temperley London, Atelier Versace, Christian Dior та Armani Prive. У кожного з цих дизайнерів ми бачили обличчя, вкриті ластовинням. Ця тенденція, звичайно ж, не могла пройти повз візажистів. Першою реакцією була поява штучних веснянок на осінньо-зимовому показі Chloe 2011 року. Його авторкою була Шарлота Тілбері – провідний візажист MAC. Повторно вона використала цю ідею наступного року на показі Donna Karan. Темою зацікавилися й інші візажисти, і в результаті ми могли бачити штучне ластовиння на показах Roksanda Ilincic, Jeremy Scott та D&G. З рештою відреагував і мас-маркет в обличчі бренда Topshop, яким у 2015 році було вперше випущено спеціальний олівець для малювання ластовиння Freckle Pencil.

Сьогодні несправжні веснянки вже не сприймаються як дивацтво. Більш того, вони перетворилися на справжній тренд і це чудовий привід для нас з вами дізнатися більше про способи їх створення.

Як зробити фейкові веснянки

Існує безліч способів створення «веснянкового» макіяжу за допомогою звичайних косметичних засобів, які ви можете придбати у мережі магазинів EVA. Олівці і підводки для повік, фломастери для брів коричневого кольору, тіні, автозасмага або хна – з усіма цими матеріалами ви можете поекспериментувати, спробувати різні відтінки і способи нанесення. А ми розповімо, як це зробити.

Варіант I: Ластовиння олівцем

1. Вирівнюємо тон.

Для цього використовуємо звичайну тональну основу у такій кількості, щоб ваше обличчя все ще виглядало максимально природно. Ідеальним буде тон флюїд.

Явні недоліки можна підправити коректором.

2. Створюємо ефект засмаги.

Згадуємо, які ділянки обличчя вкриваються засмагою першими. Це спинка носа і верхня частина щік. На ці ділянки наносимо тональний засіб з ефектом засмаги.

Цей етап не є обов’язковим, тож якщо ви не маєте такого засобу, або вам не подобається ефект від його використання, то можете зупинитися на стандартній підготовці обличчя.

3. Малюємо ластовиння.

Найпростіший спосіб зробити веснянки – намалювати їх олівцем для брів або очей. Головна вимога до цього методу – це правильний вибір відтінку, який найкраще пасував би до кольору вашої шкіри.

Веснянки слід «розкидувати» по зонах нанесення хайлайтера – це якраз ті ділянки, на які в першу чергу падають сонячні промені. Ставте крапки хаотично з різним ступенем натискання. Для більшого реалізму використовуйте два відтінки. В кінці злегка припудріть обличчя.

Єдиний мінус такого макіяжу в тому, що він не протримається довго і з ним слід поводитися обережно.

4. Закріплюємо макіяж.

Як ми щойно зазначили, веснянки олівцем – річ ненадійна, оскільки вони легко стираються. Ми радимо використовувати безпечний спеціальний фіксатор макіяжу у вигляді спрею.

Варіант ІІ: Тіні та підводка

1. Повторюємо перші два етапи.

Вирівнюємо тон і створюємо ефект засмаги (за бажанням).

2. Малюємо ластовиння.

Цей спосіб передбачає нанесення двох типів цяток. Спочатку наносимо більші за розміром цятки світлішого відтінку світло-коричневими тінями. Найкраще для цього підійдуть тіні для світлих брів. Для нанесення використовуйте тонкий пензлик-лайнер.

Після нанесення світлих плям з тіней, додаємо невеличкі плямки стійкою коричневою підводкою. Якщо колір підводки здається вам надто темним, змішайте її з тональним кремом.

3. Закріплюємо макіяж пудрою.

У якості останнього штриха вкрийте обличчя напівпрозорою пудрою, щоб ваш витвір виглядав більш натурально.

 

Варіант ІІІ: Автозасмага

1. Очищуємо обличчя.

Перед використанням автозасмаги обличчя слід ретельно очистити.

2. Наносимо автозасмагу.

Рідку автозасмагу розпилюємо на спонж в достатній кількості, щоб можна було змочити об нього тонкий пензлик, яким ми малюватимемо ластовиння. Ще зручніше використовувати автозасмагу у формі крему або гелю. Достатньо просто занурити у нього пензлик або зубочистку для менших цяток.

3. Змиваємо.

Витримайте автозасмагу на обличчі потрібний час і змийте водою.

Варіант ІV: Хна

Ластовиння, намальоване хною, залишатиметься з вами впродовж кількох днів.

1. Готуємо суміш.

Щоб отримати насичений пігмент, важливо правильно виважити пропорції і час витримки хни. Залийте хну окропом і дайте їй настоятися.

2. Малюємо ластовиння.

Поставте кілька пробних цяток на непомітному місці для перевірки. Наносити хну можна пензликом зубочисткою або тонкою паличкою, залежно від бажаного розміру веснянок. Щоб отримати ластовиння різного кольору і насиченості, необхідно наносити їх частинами і витримувати різний час.

3. Змиваємо

Залишки хни змийте водою і нанесіть на обличчя крем.

Варіант V: Накладні веснянки

Хто сказав, що ластовиння обов`язково має виглядати натурально? А як щодо варіанту для вечірки з веснянками у вигляді блискіток або страз? Кріпляться вони за допомогою клею для вій або спеціального клею для шкіри. Як варіант можна зобразити кольорову плямистість, використовуючи кольорові олівці для очей та губ.

А як ви ставитеся до веснянок, і що ви думаєте про тренд на фейкове ластовиння? Можливо ви вже маєте досвід створення «плямистого» макіяжу за одним з запропонованих нами способів або ж можете поділитися своїм методом? Будемо раді вашим коментарям!

11 Жовтня / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *