Головні тенденції в макіяжі зими 2017-2018

Зима найчастіше асоціюється з сяючими новорічними ялинками, сліпучим снігом, що іскриться на сонці, палкими феєрверками та ароматним глінтвейном. Що ж, додайте до цього списку ще металеві блискітки, блискучі губи та яскравий рум’янець на щічках, адже саме цих тенденцій дотримуватимуться всі модниці світу. Тож яким буде модний макіяж зими 2017-2018? Читайте в новій статті експерта EVA Blog – Яни Тимошенко!

Доглянута шкіра

Шкіра має бути доглянутою незалежно від пори року та диктату моди. Але в цьому сезоні важливо не просто створити такий ефект, ретельно замаскувавши недосконалості, а позбутися їх взагалі.

Запалі щоки й чітко окреслені лінії скул відійшли на другий план. З огляду на неймовірну популярність здорового способу життя в моду входить яскравий рум’янець. Ми пам’ятаємо торішній gym skin — ефект вологої шкіри на обличчі, ніби ви щойно завершили тренування. Тепер це рожеві щічки з великою кількістю рум’янцю: від ніжних персикових відтінків до насиченого теракотового.

1). Рум`яна-cтік для обличчя L’Oreal Paris Infallible Blush Paint. 2). Рум’яна Seventeen перламутрові. 3). Рум’яна Max Factor CREME PUFF. 4). Рум’яна компактні LCF

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Металеві очі

Безумовним трендом макіяжу очей нового сезону є помітні яскраві й блискучі тіні для повік. Це можуть бути тіні кольору металік, бронзові відтінки та звичайно блискітки! Неймовірну популярність отримують глянцеві тіні з ефектом вологих повік — переважно це тіні нюдових відтінків. Такий варіант неодмінно підкорить романтичних і ніжних дівчат. Домогтися вологого ефекту на очах можна за допомогою рідких тіней або просто нанести на тіні трохи блиску для губ. А ще на піку популярності графічні стрілки та склеєні вії — такий собі варіант лялькового обличчя з великими очима.

1). Тіні для повік Radiant Diamond, 2). Тіні для повік Seventeen Star Sparkle, 3). Олівець для очей Eveline Eye Max Precision з розтушовуванням, 4). Тіні для повік Belor Design 4-х кольорові

Блискучі губи

Зволожені губи завжди виглядають природно й звабливо, тож зовсім не дивно, що перше місце в макіяжі губ 2017-2018 посідає блиск. У моді — блиски найрізноманітніших відтінків: рожевих, нюдових і навіть помаранчевих! Цікавим варіантом макіяжу губ стали золотаві губи з використанням глітеру. Сяючі атласні губи з блискітками виглядають дуже ефектно, при цьому макіяж очей повинен бути мінімальним. Ну і звичайно ж ніхто не скасовує класику: червоні відтінки помад завжди в моді, а в цьому сезоні навіть доповнені винними відтінками та фуксією. А любителькам матових губ можна зітхнути спокійно, оскільки матовий тренд лишається актуальним, просто відходить на другий план.

1). Блиск для губ Eveline Glam Shine, 2). Блиск для губ Maybelline New York Color Sensational Vivid Hot Lacquer, 3). Блиск для губ CHEREL Megashine Energy, 4). Помада-блиск Eveline All In One ультрастійка

Зима 2017-2018 — час експериментів і яскравих подій, неймовірні коливання від сліпучого блиску дорогоцінних металів до ледве помітного нюдового мейку. А що оберете ви?

8 Грудня / 2017 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA