Готуємось до 8 березня. Святкові образи для жінок будь-якого віку

Наші любі, прекрасні і чарівні жінки! Готуйте ваші ніжні ручки для квітів і подарунків, вуста і щічки для поцілунків, а вушка для привітань і теплих слів! Адже вже за кілька днів ми святкуємо найприємніше для всього жіноцтва свято – Жіночий день!

Яке вбрання, зачіску і макіяж обрати для першого весняного свята, якщо вам 15, 30 або 50? Дізнайтеся з нашої статті.

Юні дівчата

Зачіска

Бант з волосся

Ну дуже дівчача зачіска! Робити її нескладно – на YouTube є багато детальних туторіалів на цю тему. Додаткові декоративні елементи вам також не знадобляться. Єдине, що потрібно мати – волосся достатньої довжини. Для фінальної фіксації використовуйте лак для волосся Taft мегафіксація Invisible Power, він допоможе надійно закріпити вашу зачіску, без обтяження та неохайного склеювання.

Пучки

Цю популярну повсякденну зачіску можна обіграти і у святковому варіанті. Зробіть два симетричних пучки на маківці для пустотливого кавайного образу або один низький пучок збоку для образу у романтичному стилі.

Коси

Зачіска з косами більше за інші асоціюється з весною. Є в ній щось свіже, природне і юнацьке. Тому було б злочином не включити коси до нашого списку рекомендацій. Найтрендовіші варіанти плетіння – боксерські косички, «риб’ячий хвіст» і французька коса на бік.

Макіяж

8 березня дарує можливість зробити, нарешті, по-справжньому весняний make up. Юним красуням підійде макіяж очей у рожево-фіалковій гаммі і сяючий блиск для губ замість помади.

Також дівчатам варто приділити увагу шкірі обличчя, аби приховати косметичні недоліки, характерні для підліткового віку. Використовуйте матуючий і заспокійливий крем, вирівнюючу основу і коректор з зеленим відтінком для маскування висипів.

Святковий образ для юних дівчат

Наш вибір:

  1. Туш для вій Seventeen X-Traordinaire
  2. Тіні для повік Ninelle Beauty Look 4-х кольорові
  3. Тіні для повік Seventeen Perfect Harmony Eyes потрійні
  4. Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser – коригувальна основа під макіяж.
  5. Коректор GlamBee 2в1

Вбрання

Весна – не весна без квіткового принта. Альтернативою сукні стане романтичний квітковий світшот. Поєднайте його зі світлим денімом – джинсами або спідницею. Під низ можна одягнути ніжну блузку з круглим комірцем.

Молоді жінки

Зачіска

Голлівудські локони з укладкою «one side»

Локони, укладені на один бік, виглядають надзвичайно спокусливо і жіночно. Щоправда над такою зачіскою доведеться попрацювати. Аби локони виглядали природно, ретельно обирайте засіб для укладки. Для даної укладки підійде мус Syoss Flexible Volum, він не обтяжує і не склеює волосся, натомість добре його фіксує, тож ваша зачіска триматиме форму.

Французький вузол (твіст)

Сімейні клопоти і святкові приготування не залишають часу на укладку? Тоді ця елегантна і одночасно проста зачіска стане для вас справжнім порятунком. А ще вона дозволяє пікантно оголити шию.

Щоб зачіска не виглядала надто консервативно і ви не перетворились на вчительку середньої школи, залиште пасма волосся з обох боків обличчя.

Хвилястий прямий боб

Трендову хвилясту, дещо хаотичну укладку на прямий боб можна зробити усього за 15 хвилин. Нанесіть горошину текстуруючого гелю Taft “Експрес укладка” на вологе волосся і жвавими рухами взбийте його, створюючи творчий безлад. В іншому варіанті волосся можна завити за допомогою плойки або праски.

Макіяж

Молодим жінкам ми пропонуємо святковий макіяж з акцентом на губи. Дозвольте собі помаду соковитого насиченого кольору, наприклад, вишневого, малинового або фуксії, і підберіть лак для нігтів того ж відтінку. Очі можна просто підвести олівцем або зробити нежирні стрілки.

Святковий образ для молодих жінок

Наш вибір:

  1. Туш для вій GA-DE Designer Lashes
  2. Підводка для очей L’Oreal Paris Perfect Slim
  3. Підводка-фломастер для повік Maybelline New York Sensational Black
  4. Губна помада L’Oreal Paris Sexy Balm
  5. Губна помада GOSH Velvet Touch
  6. Губна помада Maybelline New York Color Sensational Matte
  7. Лак для нігтів Nogotok PRO Hybrid No Lamp Need

Вбрання

Яскравий макіяж потребує нейтрального фону. В тренді монохромні образи, та також поєднання близьких відтінків одного кольору, наприклад, насичених кольорів із аналогічними кольорами пастельної гамми.

Придивіться до шкіряної спідниці-олівця бузкового відтінку, а до неї можна обрати оверсайз светр насиченого фіолетового відтінку.

Інший варіант – брючний костюм з чорно-білим графічним принтом: абстракція, зухвалий анімалістичний чи грайлива смужка – обирати вам. В комплекті з ним яскраві аксесуари і макіяж стануть акцентом образу.

Жінки поважного віку

Зачіска

Більшість жінок, віком від 50-ти років, надають перевагу коротким зачіскам і зачіскам середньої довжини. Тому для святкового образу їм буде достатньо свіжої стрижки і акуратної укладки.

Каре

Жінкам цього віку підходять майже усі різновиди каре. Єдине, чого варто уникати – це строга геометрія, вона невигідно підкреслить і виділить усі вікові недоліки.

Градуйований боб

Ідеальний вибір для тих, хто прагне виглядати молодше. Ця зачіска здатна значно освіжити зовнішність, а завдяки великій кількості варіацій ви зможете підібрати фасон, який пасуватиме саме вам.

Щоб зачіска виглядала бездоганно, достатньо створити прикореневий об’єм і виділити окремі пасма за допомогою текстуруючого засобу.

Гарсон

Елегантний гарсон – зачіска рішучих і впевнених у собі жінок. Вона майже не потребує укладки, але ви маєте довіряти своєму перукареві, адже така стрижка потребує філігранної точності і повинна підходити під вашу форму обличчя. Коротка зачіска також дає можливість експериментувати з кольором. Спробуйте один з популярних відтінків цього сезону: «Холодний попелястий» від Recital Preference або «Перлинний блонд» від Palette Фітолінія.

Макіяж

На 8 березня ми радимо зробити легкий і свіжий макіяж.

Недоліки шкіри маскуємо за допомогою консилера, на тон світлішого від тонального крему. Наносити його слід безпосередньо на зморшки та пігментні плями. Тональний крем повинен містити світловідбиваючі пігменти і мати легку текстуру. Можна придивитися до BB-кремів.

Губи з віком втрачають чіткі контури, форму і об’єм, тому доцільніше робити акцент на очах. Форму брів зкорегуйте за допомогою тіней.

Лінію верхньої повіки виділіть коричневим олівцем, ретельно зафарбовуючи проміжки між віями, і розтушуйте його. Для першого свята весни підійдуть тіні рожево-коричневої гамми з рожевим шимером або бежево-рожевої гамми з золотим шимером.

Рум’яна природних відтінків нададуть макіяжу додаткової свіжості.

Губи мають виглядати зволоженими, тому губна помада повинна містити природні олії і мати зволожуючий ефект.

Святковий образ для жінок поважного віку

Наш вибір:

1. Туш для вій Max Factor MASTERPIECE MAX

2. Губна помада L’Oreal Paris Color Riche

3. Тіні для повік Bourjois Smoky Stories Quad

4. Олівець для очей COLOR ME Satin Luxury

5. Консілер Bourjois BLUR THE LINES CONCEALER

6. База під тіні Bourjois EYE PRIMER 24H

7. Коректор для шкіри навколо очей проти темних кіл під очима Lirene No Dark Circles

Вбрання

Жінкам старшого віку також не завадить додати барв до свого весняного гардеробу. Надзвичайно стильним і елегантним варіантом буде поєднання темного верху, яскравого низу і кольорових аксесуарів. Приталений видовжений жакет винного або кольору індіго з брюками, розкльошеними від стегна, візуально зроблять силует стрункішим. Для брюк оберіть один з трендових кольорів цієї весни: яскраво-жовтий, лимонний або насичений червоний. Доповніть образ нашийною хусткою в контрастній, відносно брюк, кольоровій гаммі. Вона допоможе приховати недоліки шкіри в області шиї і додасть образу екстравагантності.

Бажаємо вам отримати задоволення від свята! І нехай у вашому серці завжди панує весна!

6 Березня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *