Куди поїхати на Новий рік та Різдво

Зовсім скоро Новий рік, і якщо ви ще не вирішили, де його зустрічати, але точно знаєте, що не вдома, пропонуємо вам нашу добірку цікавих місць для святкування. Обирайте те, що вам цікаво, пакуйте валізи й не забудьте прихопити з собою гарний святковий настрій!

Ідеї для подорожі Україною

Маєток Святого Миколая

Щоб відчути атмосферу чудес, можете відправитися разом з дітьми в Маєток Святого Миколая, який знаходиться Івано-Франківської області (с. Пістинь). Зупинитися, щоб відзначити Новий рік, туроператори пропонують у Львові, Чернівцях, Івано-Франківську або в готелі посеред Карпат, а звідти вже відправляються на екскурсію в с. Пістинь. Тут ви та ваші діти зможете відвідати цікаві екскурсії, зустрітися з самим Миколаєм та навіть поговорити з ним, тож яскраві зустрічі й теплі спогади вам гарантовано!

Сніжна казка у маєтку Святого Миколая

Село Десяти Музеїв

Ще одне цікаве місце для сімейних новорічних канікул — село Колочава, розташоване в Закарпатській області. Його ще називають Село Десяти Музеїв. Найбільш популярний з них — музей побуту та архітектури Закарпаття «Старе село». Тут зібрано унікальні експонати, які допоможуть вам познайомитися з життям верховинців. Потім ви можете відвідати Колочаївську вузькоколійку — музей-поїзд. Він складається з десяти вагонів, кожен з яких оформлено в певному стилі, характерному для окремого часового проміжку. Також обов’язково відвідайте Церкву Святого Духа, побудовану аж у 1795 році! Вона входить в число найбільш видатних архітектурних пам’яток Закарпаття.

Село Колочава називають Селом Десяти Музеїв

Хутір Диканька

Неподалік від Полтави й сьогодні стоїть хутір Диканька, оспіваний Миколою Гоголем. Коли настає Різдво, час тут ніби повертається назад, а на вулицях з’являються герої відомого гоголівського твору — Солоха, Чорт, Вакула, Оксана та інші. Дочекавшись появи першої вечірньої зорі, ви зможете відправитися в ресторан і покуштувати там 12 пісних страв. В екскурсійні різдвяні тури оператори також включають відвідування родового маєтку Гоголів та інших історичних пам’яток Полтавської області.

Хутір Диканька, оспіваний Миколою Гоголем

Берегово

Ну, а якщо на свята ви хочете не стільки розважитися, скільки відпочити й відновити сили, рекомендуємо вам провести їх в Берегово. Це закарпатське містечко, відоме своїми термальними джерелами. Перебування в високомінералізованій воді корисно не тільки для краси, але й для здоров’я!

Найбільший з діючих басейнів заповнюється з гейзера, глибина якого 1,5 км. Басейн не має стін і даху, його розмір — 51*22,2 м, а вода в ньому містить 32 мікроелемента! Є в Берегово й криті басейни, які за своїм сервісом нічим не поступаються європейським комплексам.

Замок Берегвар — романтична резиденція графів Шенборнів

 

Куди поїхати за кордон?

Теплі краї

Традиційно найпопулярнішим і найдоступнішим південним напрямом для святкування Нового року вважається Єгипет. Відмінна можливість залишити холодну зиму вдома і поніжитися під ласкавими променями сонечка. В цей час тут немає сильної спеки, як в літні місяці, а готелі all inclusive пропонують гарний сервіс за помірну вартість. В екскурсійних автобусах не буде спекотно, тож ви зможете з комфортом відвідати визначні місця, а дивитися тут є на що: Каїр, піраміди, Сфінкс і безліч цікавих музеїв.

Підводне плавання у Єгипті

Європейська казка

Паризький Диснейленд на 31 грудня пропонує величезну програму розваг для дітей та дорослих, серед яких — ексклюзивна вечірка, новорічне шоу і багато іншого. На території парку є власні готелі, в яких ви можете зупинитися, а на зустріч Нового року відправитися в один з ресторанів і розважатися досхочу!

Ще один популярний різновид сімейного відпочинку — різдвяні ярмарки Європи. Ось кілька найвідоміших та найцікавіших з них: кельнська та нюрнбергська в Германії, страсбургська у Франції, празька у Чехії. Тут ви відчуєте атмосферу середньовічної Європи, прикрашеної тисячами ліхтариків та сотнями гірлянд, відвідаєте ароматний глінтвейн, імбирні пряники та домашні кекси, покатаєтесь на старовинних каруселях і поринете в справжню різдвяну казку.

Різдвяний ярмарок у Брюсселі

Екзотика

Як щодо морського круїзу? Якщо ви давно про це мріяли, але ніяк не наважувалися, зробіть це прямо на Новий рік! Оператори пропонують безліч напрямів: від Європи до Гаваїв та берегів Австралії. Протягом тижня або двох ви будете пливти на морському лайнері з першокласними розвагами, побуваєте в нових країнах і повернетесь назад. Купайтеся в басейні прямо на лайнері, насолоджуйтесь розкішними морським пейзажем та заходами сонця. Надзвичайна романтика та море нових вражень забезпечено!

Новий рік на лайнері Viking Star

Спробуйте зустріти Новий рік у принципово новій обстановці — і він надовго вам запам’ятається. Бажаємо приємного відпочинку!

18 Грудня / 2017 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність