Квітковий бум: Як приручити найпопулярніший візерунок сезону

Жіночний, романтичний, ніжний…

Квітковий принт не здає позицій вже багато сезонів підряд. Його так легко любити на відстані, але не завжди просто вписати в свій гардероб. І чи доречні флоральні орнаменти восени, рівно як інші принти?
У сьогоднішній статті поговоримо про те, як зробити улюблений візерунок більш зухвалим та сучасним.

1 крок – Глибокі тони

У першу чергу квітковий принт асоціюється в нас із легкими сукнями та блузами, що наче зіткані із хмаринок.

Вважаєте таке поєднання занадто наївним та дівочим? Придивіться до глибоких відтінків, що роблять цей жіночний орнамент чуттєвим, гранжевим або навіть містичним. Все залежить від ваших цілей.

Основа може бути як чорною, так і складних темних відтінків: чорничною, смарагдовою чи бордовою.

Дрібні прості квіточки підійдуть для образів з ноткою панк-року, а витіюваті орнаменти нагадують розкішні картини епохи бароко.

Новим актуальним варіантом стали тропічні квіти. Екзотичний принт прикрашає сукні та блузи, костюми та кімоно. У своєму несерйозному, грайливому варіанті цей принт актуальний у поєднанні з кросівками та джинсами, а виконаний у шовку та шифоні ідеально впишеться в елегантну вечірню капсулу.

Надихнутися можна актуальними колекціями Giambattista Valli, Sonia Rykiel, RED Valentino, Temperley London.

2 крок – Трішки бунту

Квітковий принт максимально жіночний та романтичний. Зробити його більш сучасним можна завдяки зухвалим акцентам, наприклад, байкерським чоботам або косухою.

Чоботи варто обрати на широких підборах, підкреслено грубих та аутентичних. Косуха може бути дещо об’ємною, наче ви запозичили її у свого бойфренда.

Бавовняні дівочі сукні завжди можна знайти у Topshop. А якщо захочете зробити свій образ більш контрастним, зверніть увагу на жіночні моделі з тюлю, шовку та оксамиту. Доповніть контрасними чобітками у рокерсьому стилі, срібними прикрасами, та елегантний і сміливий ансамбль готовий.

3 крок – Актуальна форма

Хочете носити квітковий принт, але надмірна жіночність та елегантність вам ні до чого? Зверніть увагу на неочікувані предмети гардеробу.
В цьому сезоні дизайнери помістили квітковий принт у нові форми та поєднання

Особливо актуальним є костюм чоловічого крою, повністю вкритий флоральними візерунками.Такий можна зустріти в Erdem, Étoile Isabel Marant иі MSGM. І, звичайно, великі мас-маркет бренди встигли підхопити цей тренд, а це означає, що свій модний костюм ви зможете знайти в Zara і Mango. Такий предмет гардеробу стане відмінним рішенням для вечірки. Доповніть його контрастним клатчем і елегантними туфлі на підборах.

Також дуже цікаві ультрамодні бомбери із квіточками. В цьому сезоні вони буквально підірвали модні подіуми. А з настанням осінніх холодів стануть незамінним предметом у вашому гардеробі.

Яскраві принти прикрашають куртки від Saint Laurent, Philosophy di Lorenzo Serafini і Marni. Такий бомбер ідеально працює в поєднанні з потертим денімом у стилі 80-х, футболками з написами й штанами з лакованої шкіри.

Костюми та бомбери не єдиний модний варіант. Нехай квіти прикрасять ваші сумки та рюкзаки, кросівки та косухи. Чим не очікуванішим та контрастним буде поєднання – ти краще.

 

4 крок – Ультрамодний стайлінг

Окрім незвичних форм ви можете погратися із новими поєднаннями.

Подивіться, як стилізує свої колекції один із ключових брендів сучасності Vetements. Додайте до свого образу дух вулиці.

Доповніть елегантну спідницю із флоральним принтом простим світшотом, одягніть до романтичної сукні кросівки, замість підборів. А чуттєвість шовкової сукні-комбінації з квітами замаскуйте об’ємною курткою із потертого деніму або, одягнувши під низ просту білу футболку з бавовни.

Також цікавий ефект можна отримати, міксуючи квтіковий принт разом з іншими принтами. Особливо незвично виглядає його поєднання зі смужкою чи іншими геометричними орнаментами.

Не бійтеся експериментів!

5 крок – Акцент на прикраси

І нарешті, якщо ви все ще не готові на модний експеримент із квітковим принтом, придивіться до такої невеликої, але стильної деталі, як прикраси.
Квіткові сережки, браслети, брошки та намиста можуть бути виконані із тканини чи шкіри, пластику чи скла. Ви також можете обрати більш звичні прикраси із дорогоцінних металів. Наприклад, прикраси із зістареного срібла чудово впишуться, як в рокерський, та й елегантний ансамбль в стилі неоготики.

Прикраси можуть стати акцентом, наче вишенька на торті, доповнюючи та завершуючи ваш образ. Але водночас сміливо контрастувати із ним.

Наприклад, якщо яскраві текстилі сережки ви одягнете до грубого жакета із вовни чи топу в спортивному стилі.

Крім того, у вашому розпорядженні хустки та краватки, тюрбани й пояси, із квітковими елементами, що також стануть чудовою прикрасою.

Квітковий принт оманливо простий. Сьогодні його вважають буквально класичним, поряд із клітинкою та смужкою.

Яким він явить себе: зухвалим або жіночним, невинним або чуттєвим, класичним або ультрамодним – вирішувати вам.

13 Вересня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *