Лінія магазинів EVA спільно з партнерами надали допомогу семи притулкам для тварин  

Лідер ринку дрогері-рітейлу Лінія магазинів EVA спрямувала на облаштування семи притулків для тварин з Київщини, Одещини, Дніпропетровщини, Львівщини та Тернопільщини кошти, зекономлені на новорічних подарунках партнерам.

 Важкий, карантинний 2020 рік змусив багатьох людей в Україні та світі переосмислити багато звичних речей і водночас показав скільки корисних справ можна зробити спільними зусиллями, допомагаючи тим, хто цього потребує найбільше.  Лінія магазинів EVA теж відмовилася від звичних речей, зокрема, від новорічних подарунків партнерам, на які виділяла значні суми грошей, а зекономлені кошти передала на ремонт та облаштування притулків для тварин, які наразі виявилися одними з найбеззахисніших.

«Через карантин та кризу все менше людей мають можливість допомагати в утриманні тварин. Наразі десятки тисяч собак, котів та інших тварин, які знаходяться у притулках по всій Україні, перебувають на межі виживання, а зусилля волонтерів, які їх підтримують, на жаль, не безмежні. Зважаючи на ці обставини, керівництво нашої компанії ухвалило рішення передати гроші, призначені для новорічних подарунків партнерам, на допомогу притулкам для тварин», — говорить керівниця PR-напрямку Лінії магазинів EVA Олександра Гнатик.

За ініціативою Лінії магазинів EVA Гуманістичний рух UAnimals запустив проєкт для допомоги притулкам і зібрав 135 тис гривень, а лідер українського дрогері-рітейлу подвоїв цю суму. У підсумку на порятунок тварин було спрямовано 270 тисяч гривень.

На зібрані кошти придбали устаткування, корм і медикаменти та розпочали необхідні ремонтні роботи в семи притулках для тварин.

Притулок «Стрийські хвости», м. Стрий, отримав допомогу у розмірі 35 900 грн. Завдяки цим коштам ведеться будівництво боксів із склопакетів, які унеможливлять контакти тварин між собою на карантині. А також розпочато будівництво карантинної кімнати, закуплено матеріали для сучасної вентиляційної антибактеріальної системи.

ГО “Мокрий ніс”, м. Трускавець, отримав благодійні кошти у сумі 38 998 грн, завдяки чому було придбано матеріали для розбудови та побудови шести додаткових вольєрів.

Притулок-перетримка в Дієвці для безпритульних тварин Дніпра на надані благодійні кошти у розмірі 38 571 грн проводить ремонт та часткове покращення умов перебування безхатніх тварин, які знаходяться у притулку. Для прання речей волонтерів та підстилок для кошенят та цуценят придбали пральну машинку.

Притулок «Вірні друзі», м. Тернопіль, отримав від благодійників 38 560 грн. На ці кошти ведеться будівництво вольєру для собак. Також куплено 5 буд для тимчасової перетримки собак на території притулку.

У притулку “Милосердя”, смт. Брюховичі, що поблизу Львова, проживає 300 собак, і за рахунок зібраних коштів  у розмірі 38 859 грн, тут будується дах, щоб поліпшити умови утримання тварин.

Гостомельський притулок, м. Гостомель, для тварин отримав допомогу у розмірі 41 105 грн. Кошти витрачені на монтаж системи опалення для утеплення притулку та закупівлю м’яса для собак та кормів для котів.

У притулку «Рукавичка», що в Одеській області, завдяки отриманим коштам у сумі 38 007 грн, розпочато роботи з будівництва ізолятора для тварин. Уже пройшла оплата всіх необхідних матеріалів. Саме ж будівництво відбудеться наприкінці лютого через віддаленість притулку від міста та брак будівників-волонтерів.

Детальний звіт по витратам опубліковано на сторінках UAnimals, EVA благодійність.

Цим проєктом «Лінія магазинів EVA» прагне не лише забезпечити невідкладну допомогу у порятунку тварин, а й показати важливість долучення до цієї справи якомога більшого числа добродійників. Фактично, усі партнери мережі EVA у цьому проєкті стали благодійниками, за що отримали подяки.

Кожне життя цінне!

29 Січня / 2021 Благодійність

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Екатерина

    Это отличная инициатива, вы молодцы! Проводите почаще такие акции чаще, ведь животным тоже нужно помогать, они не пожалуются и не скажут что у них болит, но это ведь мы их приручили…

Рекомендовані статті
24 Березня / 2023 Благодійність
28 Вересня / 2023 Благодійність
31 Серпня / 2023 Благодійність