Модні подруги: Надихаємось стилем селебрітіс

Її дружнє плече завжди напоготові, вона поруч, коли вам потрібна підтримка або порада. З нею світлі моменти стають ще світлішими, а важкі часи переживаються легше. Без неї не в радість ані шопінг, ані вечірка ані похід до фітнес-клубу.
Вона знає майже усі ваші секрети, але ви можете бути впевнені, що таємне залишиться між вами. Вам не потрібно шукати її номер у телефонній книжці – він завжди є у списку набраних. Разом з нею однаково приємно розважатися і сумувати. Вона – ваша найкраща подруга!

Сім років тому у подруг нарешті з`явилось своє, хоч і не офіційне, але свято – 20 квітня відмічаємо День жіночої дружби! І хто б що не казав, ми впевнені, що міцні та щирі стосунки між жінками можливі, і зіркові подруги доводять це на власному прикладі.

Дружба селебрітіс мало чим відрізняється від дружби простих смертних. Вона так само передбачає взаємопідтримку, спільні інтереси, хоббі та дозвілля, наслідування стилю та образу життя одна одної. Відомі приятельки нерідко мають однакові смаки в одязі і охоче з’являються перед публікою в схожих модних образах. Дізнаймося, на чому тримається зіркова дружба і що спільного у модних та знаменитих подруг, якими ми надихаємось.

Ріанна та Кеті Перрі

MTV-діви демонструють феноменальну стилістичну синхронність, то одночасно впадаючи у відвертий кітч, то граючись у 90-ті, і примудряються почергово очолювати модні і анти-модні рейтинги. Дружба співачок добряче приправлена плітками, хайпом, конкуренцією за одні й ті самі нагороди, з’ясуванням стосунків і галасливими вечірками – все у кращих традиціях поп-культури.

Бійонсе та Гвінет Пелтроу

Ця жіноча дружба народилася завдяки приятельським стосункам чоловіків Бійонсе і Гвінет. Поки Джей Зі та Кріс Мартін разом працювали у студії звукозапису, їхні дружини мали змогу познайомитися ближче і дізнатися більше одна про одну. Але що спільного може бути у королеви R&B і втілювачки мелодраматичних екранних образів? Виявилось, що багато чого. Наприклад, материнство. Жінки активно відстоюють права дитини, ратують за захист зіркових дітей від папараці і «збереження інтимності та індивідуальності родини».

Дженніфер Еністон та Кортні Кокс

«Серіальна» дружба, яка переросла в довгострокові теплі стосунки. Дженніфер і Кортні пліч о пліч пройшли через різні життєві негаразди, завжди підтримуючи одна одну. Були вони разом і у радісні моменти. Так Кортні стала подружкою нареченої для Дженніфер, коли та виходила заміж за Джастіна Теру і провела разом з подружжям частину їхнього медового місяця.

Подруги не нехтують жодною можливістю провести час разом, у тому числі на родинних святах, адже Енністон є хрещеною матір’ю Коко – доньки Кортні Кокс.

Ніколь Кідман та Наомі Уоттс

Акторок ріднить не тільки професійна діяльність, а й національне коріння – вони обидві мають австралійське громадянство. Землячки навіть деякий час жили разом у якості моральної підтримки після розлучення Кідман з Томом Крузом.

Не зважаючи на зрілість і усталеність власних смаків, подруги дозволяють собі час від часу з’являтися на публіці у схожому вбранні і навіть зі схожим макіяжем та зачісками.

 

Вікторія Бекхем та Єва Лонгорія

Ця зіркова дружба розпочалась ще у 2007-му, після переїзду родини Бекхем до Сполучених Штатів. З тих пір жінки надзвичайно зблизились, підтримують одна одну і багато часу проводять разом.

Вікторія, з її смаком і любов’ю до елегантного мінімалізму, позитивно вплинула на стиль подруги, у чому Єва охоче зізнається сама. Дизайнер навіть створила для Єви ексклюзивну весільну сукню, коли та виходила заміж за Хосе Антоніо. Жінки неодноразово з’являлися на світських заходах у схожих образах. Пам’ятною стала і їхня поява у майже однакових смокінгах на минулорічному лондонському Global Gift Gala.

Стелла Маккартні та Кейт Мосс

На початку нульових супермодель допомагала подрузі у розкрутці новоствореного бренду, з’являючись на публіці в сукнях і костюмах від Стелли Маккартні. Вони і досі займають особливе місце у гардеробі Кейт.

Британок також поєднують деякі спільні проекти, зокрема благодійна кампанія проти раку молочної залози. А ще їх часто можна побачити разом на культурних і світських івентах.

Джиджи Хадід та Кендалл Дженнер

Представниці нового покоління it-models і яскравий приклад «інстаграмної» дружби.

Дівчата хоч і мають контрастну зовнішність, проте роблять усе, щоб бути схожими одна на одну – їхні образи часто нагадують гру в «знайди 10 відмінностей». У них навіть є спільний хештег #kengi.

Присутній у такій дружбі і елемент самопіару. Якщо поява дівчат на публіці поодинці привертає увагу папараці, то поява супермоделей удвох – це подвійна подія для модних мас-медіа.

Піксі Гелдоф та Алекса Чанг

Британські фешионістас завжди були очікуваною парочкою на модних показах. Згодом Алекса Чанг з головою поринула у фешн-індустрію і нині розвиває власну лінію одягу. Однак подруги залишились вірними дружбі. Алекса усіляко підтримувала Піксі після трагічної загибелі її сестри Пічес. Піксі, в свою чергу, залюбки бере участь в ініційованих Алексою модних заходах.

Дивлячись на зірок моди і кіно, можна дійти аксіоматичного висновку – жіноча дружба існує навіть у цих висококонкурентних сферах. Вона може бути різною: показною або глибоко інтимною, поверхневою або перевіреною роками, бурхливою і сповненою подій або тихою диванно-кухонною. Якою б не була ваша дружба, цініть її і насолоджуйтеся нею. І не забудьте поздоровити свою best friend forever з Днем жіночої дружби!

20 Квітня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA