Модний макіяж: Тренди осені 2018

Макіяж осені 2018 — це чуттєвість і драма, соковиті відтінки губ, неординарні стрілки, яскраві smoky і, звичайно ж, блискітки! Яна Тимошенко — візажист, стиліст і експерт EVA Blog — знає все про модний макіяж цієї осені й із задоволенням ділиться своїми професійними секретами.

З літом прощатися досить складно: теплі дні з купою яскравих і барвистих спогадів поступаються місцем опалому листю, дощовому небу й осінній хандрі. Модний макіяж цієї осені допоможе нам знизити градус депресивного настрою та запропонує масу яскравих і неоднозначних тенденцій!

Соковиті червоні губи

Першим і найбільш важливим яскравим акцентом осіннього сезону 2018 року по праву можна вважати червоні губи. Хто нудьгував по всіх відтінках червоного — радійте, час настав! Тепер важливо вирішити, який саме відтінок підходить вам. Найбільш простий варіант — звернути увагу на тестер-стенди та навчитися активно ними користуватися. Обираючи червону помаду, приділіть особливу увагу відтінку своїх зубів: при правильному виборі помади ваші зуби завжди будуть білосніжні. Ще один важливий нюанс — колір волосся. Ось кілька професійних порад.

  • Шатенкам зі шкірою натурального кольору — середнього між світлим і засмаглим — підходять класичний яскраво-червоний відтінок, томатний, червоний або кораловий.
  • Блондинкам зі світлою шкірою й очима зазвичай пасують ягідні та квіткові відтінки: журавлинний, малиновий, брусничний, але при цьому і морквяно-червоний може вигідно підкреслити достойності зовнішності.
  • Карооким брюнеткам варто спробувати вишневі, винні або бордові відтінки.
  • Рудоволосим дівчатам зі світлою шкірою підійде амарантовий або червоно-рожевий відтінки помад.

Що стосується текстури помади, то цієї осені актуальні два варіанти:

  • бархатисто-матовий, що виглядає дуже благородно й при цьому досить стійкий, наприклад, рідка помада для губ Professional Matte Cream від Lamel або ROUGE EDITION VELVET від Bourjois;
  • лаковий з вологим глянсовим блиском, такий як Sexy Balm або Color Riche від L’Orèal Paris.

Незвичайні стрілки

Ще однією відмінністю цього сезону стануть стрілки. Як відомо, мода циклічна і протягом багатьох років стрілки змінювалися та перетворювалися. У цьому сезоні ми будемо розглядати варіації не до кінця промальованих стрілок, а також чітких і графічних.

Для графічних стрілок найкраще використовувати чорну підводку Art Eyeliner від Belor Design або підводку-фломастер для очей Intense від GOSH. Не до кінця промальовані або розтушовані стрілки легко виконати за допомогою жирного олівця: для цього підійде олівець для очей Longstay від Seventeen: він не провалюється в пори, гідно переносить капризи погоди й надовго зберігає макіяж очей в первісному вигляді.

Окремої уваги також заслуговує олівець GA-DE: він стійкий і досить зручний у використанні. Для роботи з ним не обов’язково малювати лінію без відриву — його структура дозволяє наносити макіяж штрихами.

А щоб ваші стрілки не відбивалися та трималися весь день, при нанесенні макіяжу дотримуйтеся таких простих правил:

  • підготуйте повіки: обов’язково добре затонуйте та припудріть рухому повіку;
  • нанесіть тіні нейтрального кольору — це допоможе зробити стрілки стійкими в будь-яку погоду;
  • щоб отримати ідеальний ефект розтушування, достатньо лише розтушувати краї, можливо, навіть не до кінця.

Недбалі smoky

Це у певному сенсі прорив сезону! Ця, здавалося б, неакуратна тенденція особливо сподобається дівчатам, які лише освоюють основи макіяжу. Її головне правило — нечіткі границі та свобода в розтушовуванні. Іноді колір в такому smoky тягнеться до самих брів або скронь, а тіні змішуються немов наспіх.

Відтінки, як завжди, різноманітні — це дозволить вам повною мірою проявити свою фантазію! Для цього підійде косметичний набір для макіяжу TF Make Up Kit City Collection: його відтінки прекрасно розтушовуються й гармонійно поєднуються один з одним. Інтенсивність кольору можна варіювати методом нашарування одного і того ж відтінку — це допоможе надати погляду виразності та глибини.

Тіні для повік Quatro Smokey Eyes від GOSH — відмінний помічник для новачків. Спеціалісти компанії GOSH дбайливо розмістили на футлярі табличку з правильною черговістю нанесення відтінків, тож smoky тепер — простіше простого!

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Яскраві тіні

Як не дивно, але яскраві, соковиті та насичені кольори тіней для повік вирішили не залишати нас з приходом осені — вони набралися сил і відкрили друге дихання! Причому в цьому сезоні їх наносять як однорідно та без градієнта на всю поверхню повіки, так і комбінують кілька контрастних відтінків.

З легкістю поєднуйте яскраві відтінки й експериментуйте — саме такі смачні кольори тіней для повік представляє марка COLOR ME в палітрах чотирьох кольорів. У комплекті з тінями йдуть два зручних спонжі-пензлики, за допомогою яких легко нанести продукт на всю повіку й акуратно профарбувати зовнішній кутик ока. А палетка тіней The Rock Nudes від Maybellline New York відрізняється тим, що в ній нюдові відтінки підібрано таким чином, щоб ви могли легко експериментувати з макіяжем очей і досить просто трансформувати денний макіяж у вечірній.

Якщо градієнт — це надто складно для вас, то однотонний яскравий колір тіней з кольоровою тушшю для вій допоможуть створити оригінальний контраст. Торгова марка Maxi Color Play випустила кілька варіантів відтінків кольорової туші для вій, а ще цей продукт досить стійкий: не обсипається та не втрачає колір протягом дня.

Підібрати ідеальний колір туші можна і за допомогою лінійки Color від GlamBee: вона не тільки забарвлює вії в яскравий колір, але й дарує чудовий об’єм і подовжує їх!

Ще кілька штрихів

Пігменти, срібні та золоті акценти, гліттер і стрази міцно закріпилися в кейсах візажистів. Ви можете подумати: а як це застосувати в реальному житті? А дуже просто! Нанесіть пігмент лише в куточки очей, додайте туш для вій — і денний макіяж готовий. Для надання ніжного та легкого сяйва підійде рідкий хайлайтер Glow Mon Amour від L’Orèal Paris, який можна використовувати як для рухомої повіки, так і для корекції вилиць. Засіб має особливу властивість: якщо нанести його довкола очей в області синячків, то сліди втоми стануть менш помітні. А після робочого дня такий макіяж легко можна трансформувати у вечірній за допомогою графічних або розтушованих стрілок. Ну, а якщо ваша ніч пройде у веселій компанії, барі або клубі, з легкістю додавайте помаду яскравих відтінків — і ви королева вечора!

Гліттерами та стразами прикрашають не тільки очі й губи — ними посипають проділи волосся та навіть все обличчя! Такий варіант може стати в нагоді для креативної фотосесії, адже на вулиці осінь і фотостудії на повну починають свою роботу. Навіщо вам банальні фото в листі? Зробіть свій образ яскравим, чарівним і мерехтливим! Замість гліттера можна використовувати будь-які відтінки блискіток для нігтів, які ви завжди знайдете в асортименті магазинів EVA.

Мені дуже хочеться, щоб ця осінь була теплою та яскравою, адже ми самі створюємо свій настрій. Тож нехай ваш настрій буде таким же соковитим, блискучим і неординарним, як модні тенденції цієї осені!

29 Листопада / 2018 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *