Муки вибору: Що покласти у відпускну валізу

Сезон відпусток у розпалі. Квитки на потяг чи літак куплені, готель заброньований і навіть вночі сниться відпочинок. Залишилось зібрати валізу. І будемо відверті цю справу ми часто відкладаємо наостанок.

Скільки комплектів одягу потрібно? Яку сукню залишити? Чи брати із собою підбори?

Сьогодні поговоримо про те, що саме покласти до валізи, щоб поменше везти із собою і при цьому виглядати бездоганно.

Почніть зі взуття

Так-так ми рекомендуємо почати не з суконь і купальників, а з взуття. Адже саме від нього залежить, яка сукня буде сумувати у валізі, а яка стане суперзіркою вашої відпустки.

До речі, підбори краще залишити вдома, адже після цілого дня на пляжі чи екскурсій вам навряд чи захочеться мучити себе. Спокуслива засмага, просолене волосся і довгий сарафан у поєднанні із легкими босоніжками на низькому ходу – ідеальний образ для романтичної вечері. Та й танцювати до ранку зручніше у взутті без підборів.

Тож зверніть свою увагу на сандалі, лофери та еспадрільї. Сьогоденна мода надає перевагу комфорту. Носити взуття без підборів можна із шортами, сукнями та спідницями, маючи при цьому актуальний і грайливий вигляд.
А ваші ніжки будуть вам вдячні.

Ідеальний комплект

Тепер переходимо до підбору одягу. Нам необхідно зібрати кілька комплектів, речі в яких ідеально компонуються один з одним. Добре, якщо «верхи» і «низи» не будуть дублюватися.

Наприклад, ви можете покласти до валізи джинсові шорти, легкі штанці-джогери та романтичну спідницю із бавовни. Доповнимо їх кількома улюбленими футболками та сорочкою вільного крою – її можна надіти самостійно чи поверх топу, коли надворі прохолодно.

Питання, що з чим носити відпадає саме собою, адже усі речі доповнюють одна одну.

Сукні, що займають мало місця

Залиште вдома «особливі» сукні із щільної тканини, сукні складного крою та з пишним декором. Навряд чи у відпустці буде «той самий момент», коли вона буде доречна.

Літо – це пора свободи та легкості.

Тож краще візьміть із собою яскраву шовкову сукню, короткий комбінезон та легкий сарафан, які займають зовсім мало місця у багажі. Вони дозволять вам почуватися вільно і неперевершено. До того ж такі сукні бувають досить універсальними – їх можна одягнути і на прогулянку містом, і на пляж.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Гра з об’ємами

Для відпочинку нам потрібні дві сумки: велика повсякденна і маленька, що підійде і для денних прогулянок, і вечірніх виходів. Бажано, щоб у маленької сумочки був зйомний ремінець – так її можна перетворити на клатч.

Велика повсякденна сумка знадобиться вам у дорозі. Якщо ви подорожуєте літаком, то зможете взяти її в якості ручної поклажі. Саме її ми візьмемо із собою на пляж. Незамінна вона й для прогулянок містом та екскурсій з дитиною. Тож ідеальним варіантом для такої сумки стане об’ємна tote bag, трендова солом’яна сумка чи навіть рюкзак.

Кілька купальників

Купальник обов’язковий предмет у вашій валізі. Навіть якщо ваша відпустка проходить не на березі моря, подорожуючи країною, ви будете зустрічати річки, озера, водоспади та купальні. Басейни та джакузі зараз є майже у будь-якому готелі. Тож купальник завжди стане в нагоді.

А якщо ви обрали розслаблений курортний відпочинок, краще запастися кількома купальниками. Навіщо? Хоча б для того щоб завжди мати суху пару, в яку приємно перевдягтись. До речі вечірки біля басейну та посиденьки у барі на пляжі із полуничним мохіто ніхто не відміняв.

Увага на аксесуари

Не забувайте, що одяг у відпускній капсулі може бути максимально простим, адже настрій відмінно задають аксесуари. Вони виконують як функціональну роль, так і естетичну.

Наприклад, капелюх є обов’язковим на пляжі, адже захищає вас від палючого сонячного проміння і при цьому виступає стильним акцентом. Збираючи валізу, надайте перевагу тим капелюхам, що легко складаються і не потребують особливого догляду. Що це буде – елегантний варіант із широкими полями чи зухвала кепка – обирати вам.

Сонячні окуляри також є незамінними у відпустці. Придивіться до трендових варіантів із рожевими чи зеркальними скельцями. Адже відпустка – це чудова нагода спробувати щось нове.

Зверніть увагу на гостромодний аксесуар цього літа – тюрбан. Для нього вам достатньо захопити широкий и довгий шарф із бавовни. Він стане в нагоді в дорозі чи прохолодним вечором, коли шарф можна буде використати за прямим призначенням. До речі тюрбан чудово маскує відсутність зачіски, при цьому виглядає дуже стильно і богемно.

Крім цих важливих аксесуарів, киньте до валізи кілька яскравих і легких прикрас – сережок, браслетів, намист. Якщо у місті вони здавались не надто витонченими, то на березі моря напевно будуть затребувані.

Корисні дрібниці

Окрім одягу та аксесуарів вам знадобляться маленькі дрібнички, яким ми часто не надаємо уваги. Наприклад, водонепронекний чохол для телефону та фотоапарату. А також тонкий рушник із магазину спортивних товарів, що швидко сохне та зовсім не займає місця.

Книжка стане в нагоді, щоб гарно провести час біля водоймища.

Не забудьте про спрей для захисту волосся від сонця (наприклад, сонцезахисний спрей для волосся Solar Sublime Spray від L’Oreal Professionnel), бальзам для засмаги (олія-спрей Beauty Oil Expert від May Sun) та відпускну аптечку, про яку ми розповіли у минулому матеріалі.

Декілька лайфхаків

І наостанок, декілька корисних лайфхаків, що допоможуть вам при зборі валізи:

  1. не збирайтеся похапцем в останню мить, продумайте комплекти заздалегідь
  2. вивчіть прогноз погоди, щоб уникнути неприємних несподіванок
  3. поміряйте кожен комплект, пересвідчіться, що подобаєтесь собі – не беріть речі, що не приносять задоволення
  4. не беріть речі, до яких немає комплекту
  5. не набивайте валізу під зав’язку – коли ви будете збиратись додому, вона не закриється
  6. нічого не беріть «на всякий випадок» – перевірено, він не настане

Сподіваємося наші поради стануть вам у нагоді. І відпустка стане незабутньою.
Обов’язково розкажіть нам, які сукні та прикраси поїдуть із вами у подорож.

11 Серпня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *