Секрети макіяжу для морозних днів

Взимку багатьох із нас незалежно від типу шкіри можуть турбувати надмірна сухість, почервоніння, лущення, стягнутість, подразнення. Це відбувається через різкі перепади температури, пересушене повітря в приміщенні, морозний вітер на вулиці. Саме тому варто не лише переглянути свій домашній догляд за обличчям, але й приділити трохи уваги правильному вибору та нанесенню декоративної косметики. Сніжна морозна погода ще довго протримається, тож сьогодні у EVA Blog поговоримо про особливості макіяжу для зими, а наш експерт та стильний візажист Джулі Пілл підготувала для вас простий і докладний відеомайстер-клас, з якого ви дізнаєтеся про всі секрети мейкапу для цієї пори року.

Особливості зимового макіяжу

  • Пошаровість

    Якщо влітку ми можемо обмежитися лише ВВ або зволожувальним кремом, що не перевантажує шкіру, то зимовий макіяж — більш щільний та пошаровий:

    • спочатку ми наносимо живильний крем та даємо йому повністю поглинутися;

    • далі — тональний крем;

    • закріплюємо результат розсипною або компактною пудрою.

    Такий варіант макіяжу не лише надає шкірі бездоганного тону, але й стане для неї додатковим захистом.

  • Стійка структура

    Для зимового макіяжу найкраще обирати водостійку туш та підводку, а губи замість помади заштриховувати олівцем та зволожувати бальзамом. Це допоможе вашому макіяжу витримати всі примхи погоди.

  • Щільна текстура

    Косметика для зими повинна бути більш щільною. По можливості обирайте замість сухих текстур кремові, а щоб вони протрималися довше, закріплюйте їх тонким шаром пудри.

  • Правильні відтінки

    Зазвичай взимку наша шкіра має світліший тон, аніж влітку. Тож у цю пору краще обирати дещо світліші тональні засоби, рум’яна та бронзери.

Яким має бути зимовий макіяж: відеомайстер-клас

Під час морозної зими наша шкіра піддається екстремальному впливу зовнішніх чинників. Через перепади температури та вітер ми маємо переглянути свою косметичку, приділити більше уваги живленню шкіри та її захисту. Стильний візажист Джулі Пілл поділилася з нами секретами макіяжу в морозні дні. Вона розповіла про те, як підготувати шкіру та які косметичні продукти, що легко знайти у найближчому магазині EVA, підійдуть для макіяжу в цей час.

Етап 1. Догляд за шкірою

  1. Очищуємо обличчя від макіяжу та шкірного жиру за допомогою молочка від Melica Organic з олією зародків пшениці та екстрактом алое.
  2. Умиваємося з ніжним гелем від Lirene з екстрактом ноні.
  3. Наносимо тонік «Ягоди асаї» від Ziaja. Цей засіб не лише ефективно очищує нашу шкіру, але й сприяє глибокому живленню та відновленню вологи в клітинах епідермісу.
  4. Живильний крем для заспокоєння шкіри від Міха стане ідеальною базою для нашого макіяжу. Продукт не містить парабенів, барвників та підходить навіть для власниць чутливої шкіри.
  5. Щоб уникнути лущення шкіри губ під час морозів, їх потрібно зволожити за допомогою живильного бальзаму, наприклад, Hydro Care від Nivea.

Етап 2. Ідеальні брови

  1. Оформлювати брови найкраще перед нанесенням тону — так ми зможемо скоригувати форму тоном та усунути всі недоліки. Для макіяжу брів використовуємо палетку Matt&Glow від GlamBee та плаский пензель. Більш темний відтінок наносимо на хвостик брови та розтушовуємо його до внутрішнього краю.
  2. Для фіксації використовуємо прозорий гель від LCF.

Етап 3. Бездоганний тон

  1. Наносимо тональний крем Alliance Perfect від L’Orе́al Paris в натуральному відтінку 3N.
  2. Висвітлюємо зону під очима за допомогою рідкого консилера від Patricia Ledo, а також наносимо його на верхню рухому повіку як базу, окрему увагу приділяючи внутрішньому кутику ока.
  3. Припудрюємо обличчя розсипною пудрою Face Finish від LCF.

Етап 4. Макіяж очей

  1. Все, що потрібно для виконання цього етапу, ви знайдете в палетці для корекції обличчя від LCF:
    • світлий відтінок наносимо на верхню повіку;
    • світло-коричневий — у складку повіки;
    • найтемнішим відтінком опрацьовуємо зовнішній кутик ока на нижній та верхній повіці;
    • світло-коричневий наносимо у центр рухомої повіки.
  2. Олівцем для очей відтінку 04 від Patricia Ledo підкреслюємо лінію росту вій.
  3. За допомогою кремового хайлайтера від Patricia Ledo висвітлюємо зони під бровами та внутрішні кутики очей.
  4. На вії наносимо водостійку туш Big Volume Lash від Eveline.

Коментар експерта. У зимовому макіяжі варто надати перевагу саме водостійкій туші.

Етап 5. Завершальний

  1. Виділяємо вилиці за допомогою найтемнішого відтінку для обличчя з палетки LCF.
  2. Кремовим хайлайтером від Patricia Ledo виділяємо зони над вилицями, над губою та на підборідді.
  3. Промальовуємо контур губ за допомогою олівця Silk Lip Pencil від Patricia Ledo, тон 02 та заповнюємо цим кольором усі губи.
  4. На завершення макіяжу пальчиком наносимо бальзам для губ від Nivea, а залишок розподіляємо на щічки як рум’яна.

Ще кілька порад від EVA Blog

  • Якщо не маєте під рукою водостійкої туші, тоді спочатку припудріть вії, а потім профарбуйте. Це допоможе вашій туші протриматися довше, ніж зазвичай.
  • Щоб помада у вашому зимовому макіяжі лягла бездоганно, не забувайте про правильний догляд за губами: очищуйте їх за допомогою скрабів, зволожуйте та підживлюйте масками та бальзамом.
  • З обережністю використовуйте матові текстури на губах: вони здатні пересушувати. А якщо дуже хочеться, тоді обов’язково наносіть під помаду щільний шар бальзаму.
  • Зволожуйте повітря вдома: це не лише корисно для здоров’я, але й допоможе шкірі втрачати менше вологи, якої їй і без того зараз не вистачає.

Зима — дійсно казкова пора року: пухнастий сніг та мерехтіння ліхтарів на засніжених вулицях створюють дивовижну атмосферу, немов у казці. Тож нехай примхи природи не зіпсують ваш настрій, а ваш макіяж лишатиметься бездоганним протягом усього дня! Сподіваємось, наші поради стануть вам у нагоді.

6 Лютого / 2019 Краса

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *