Що розповість оточуючим колір вашого одягу

Коли ми говоримо про колір у гардеробі, то перш за все переймаємося тим, чи личить нам конкретний відтінок. Та, будемо відверті, рідко замислюємося над питанням психології.

Але ж для того, щоб передати ніжність та пристрасть потрібні радикально різні кольори!

Який настрій несе той чи інший колір у нашому гардеробі? Що говорить наш образ? Розберемося у новій статті Eva Blog.

Багато сказано й написано на тему кольоротипів. Весни та зими, холодні та теплі. Але незалежно від вашого природного колориту, усі відтінки можна поділити на 4 групи: світлі, темні, нейтральні та яскраві.

Тобто, і для рудої красуні із білою шкірою, і для власниці темного волосся і чорних очей, можна підібрати відповідний відтінок білого, синього чи червоного.

Безумовно, ми звертаємося до кожної групи кольорів, використовуючи їх для різних предметів гардероба.

Так,

  • нейтральні відтінки підійдуть для базових речей
  • світлі – для сорочок та суконь, а також літнього гардероба
  • глибокі тони ідеальні для взуття та аксесуарів – виконані в ювелірних відтінках, вони виглядають дорого
  • яскраві відтінки підходять для акцентів та стануть у нагоді для вечірніх суконь

Але у кожної групи є свій психологічний настрій. Використовуючи ці знання, ви зможете зробити свій стиль більш атмосферним.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Отже,

  • Світлі відтінки дозволяють передати емоцію ніжності, романтики і жіночності. При цьому відтінки синьо-зеленого спектра роблять образ більш тендітним та легким. А теплі жовто-червоні – м’яким і земним.
  • Нейтральні тони допоможуть у створенні позачасового класичного образу. При цьому незамінні вони і для актуального мінімалізму та скандинавсього стилю. Ідеально підійдуть для професійного гардероба.
    Холодні відтінки бежевого та сірого створять більш аристократичний образ. Теплі – затишний та домашній.

  • Глибокі тони ідеальні для чуттєвих та загадкових образів.
    Холодний винний, морська хвиля та аметистовий підійдуть для таємничої містичної історії. Теплий кривавий, шоколадний і колір моху створять чуттєвий земний образ.
  • Яскраві відтінки гарні для життєрадісних, динамічних та грайливих історій. Холодні тони більш сучасні та зухвалі. Теплі – душевні та веселі.

Велике значення має поєднання кольорів

Контраст темних та холодних відтінків робить образ більш драматичним. Але підходить такий мікс далеко не всім – ваша зовнішность маэ бути досить контрастною, щоб одяг не забрав всю увагу на себе.

Якщо ви поєднуєте в ансамблі складні кольори, наприклад, бірюзовий із малиновим та бузковим, образ стає фантазійним.

І не забувайте про контраст холодних и теплих відтінків. Справа ризикована, але це чудовий прийом для художніх стильних історій.

Ви не зобов’язані робити акцент виключно на одній кольоровій групі. Зазвичай наші стильні історії набагато складніші.

Наприклад, для створення жіночного і чуттєвого, але при цьому м’якого і ніжного образу – Берегині Домашнього Вогнища, нам на допомогу прийдуть теплі і м’які природні відтінки: бежевий, молочний, шоколадний. Але не обійтися без глибоких чуттєвих акцентів, що зроблять образ більш таємничим.

Що ж робити, коли подобається одна стильна історія, а личать зовсім інші відтінки. Наприклад, у вас холодний колорит, а ви прагнете створити затишний романтичний образ?

Не засмучуйтесь, зверніть увагу на максимально нейтральні за температурою відтінки вашої палітри. Сірий і синій, рожевий рум’янець і бежевий без перекосів у теплу чи холодну гамму зустрічаються в палітрах кожного з колоритів.

А який стильний образ ви волієте створити? Які емоції передати?

Чи збігаються ваші улюблені кольори із тими, що варто використовувати у вашому гардеробі?

11 Серпня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *