Що варто зробити до кінця літа: Чек-лист

Літо добігає свого кінця, а це значить, що за останні два тижні серпня нам треба насититись яскравими емоціями та захопливими спогадами, що зігріватимуть довгими осінніми вечорами. Ми в EVA Blog приготувати для вас цікавий та мотивуючий чек-лист, який допоможе зробити останні дні літа незабутніми!

Погуляйте в літньому парку

Природа — джерело натхнення не лише для поетів і художників, але і для будь-кого. Крім того, навіть звичайний міський парк — це додаткова порція чистого повітря, приємної прохолоди в тіні зелені та простого душевного відпочинку. Візьміть ролики, велосипед або гіроскутер, зробіть фото на пам’ять — і проста прогулянка принесе максимум позитивних емоцій.

З’їздіть на фестиваль

На кінець серпня в Україні заплановано багато цікавих фестивалів. Все, що потрібно для організації незабутніх вихідних, — бажання та приємна компанія. Тож обирайте захід до душі та вирушайте назустріч новим враженням!

Влаштуйте коктейльну вечірку

Літо 2017 видалося спекотним. І що, як не прохолоджувальний коктейль ввечері, розслабляє та відволікає від буденних справ. Коктейльна вечірка — чудовий спосіб урізноманітнити звичайні посиденьки з друзями!

Коктейль Apple Bush — просте, але завжди виграшне поєднання.

  • 150 мл яблучного соку;
  • 50 мл віскі;
  • лід.

Squeeze — справжній король літніх вечірок!

  • 150 мл тоніку (7 Up або Sprite);
  • 50 мл текіли;
  • трохи меду;
  • сік лайму.

Ананасовий пунш — легкий і свіжий коктейль, який сподобається усім!

  • охолоджений ананасовий чай;
  • 0,5 л ананасового соку;
  • 1 л вина;
  • 200 мл білого рому;
  • 250 г консервованих ананасів кубиками.

Прикрасьте улюблені коктейлі дольками фруктів або яскравими парасольками, і нехай це літо залишиться у вашій пам’яті веселим та насиченим!

Скажіть близьким, що ви їх любите

Як часто ви говорите своїм рідним і близьким про те, що ви їх любите? Здавалося б, що може бути простіше, але багато людей вважають зайвим говорити про свої почуття. Просто так подаруйте мамі, бабусі, сестрі квіти та обов’язково скажіть про те, як сильно ви їх любите!

Проведіть один день без телефону

…і ви помітите багато цікавого довкола себе! Замість перевірки пошти та гортання Instagram дорогою до магазину чи роботи роздивіться архітектуру свого міста, помилуйтеся квітами та глибоким небом. Якщо ви хочете мати більше часу для сну, для себе і своєї продуктивності, спробуйте відімкнути свій телефон хоча б на один день.

Напишіть і відправте паперового листа другові

Як давно ви писали кому-небудь паперового листа? Попри всю зручність сучасних месенджерів, електронні повідомлення геть позбавлені тепла і справжньої емоції! Сядьте за стіл, візьміть ручку, аркуш паперу і напишіть справжнього листа своєму другові або коханому. Погодьтеся: є щось надзвичайно круте в отриманні паперового листа чи листівки!

Зробіть коханому неочікуваний подарунок

Прогулянка на повітряній кулі чи конях, навчальний політ на вертольоті, антистресовий масаж, романтичне побачення на високому даху, дегустація вин, урок з дайвінгу — пригадайте, про що ви мріяли вдвох, і зробіть коханому сюрприз! Надзвичайні емоції та чудовий настрій гарантовано вам обом.

Влаштуйте день кавунової дієти

Серпень — сезон кавунів. Якщо ви любите ці плоди (до речі, а ви знали, що «кавун» походить від турецького kavun, що перекладається як «диня»?), обов’язково влаштуйте собі один день кавунової дієти! Гарне самопочуття та запашне соковите задоволення подарують чудовий настрій і бадьорість.

Обміняйтесь з друзями списками улюблених книг і фільмів

Домовтесь із друзями та напишіть один одному списки улюблених книг і фільмів — і вам точно буде чим зайнятися прохолодними осінніми вечорами 🙂

Сходіть у літній кінотеатр

Що може бути романтичнішим, за перегляд улюблених фільмів просто неба! Серпневі ночі все більше наближають нас до прохолодної осені, тож не забудьте взяти з собою затишний плед і термос з ароматним чаєм.

Здійсніть свою давню мрію

Про що ви давно мріяли, але досі не наважилися зробити? Стрибнути з парашутом або поплавати в озері на заході сонця? А можливо, ви давно хотіли зайнятися йогою, вивченням корейської мови, навчитись керувати яхтою, підкорити Говерлу? Здійсніть свою мрію цього літа і рухайтесь далі — назустріч новим звершенням!

Милуйтесь зоряним небом

Щорічно з липня по серпень Земля входить в метеоритний потік, завдяки чому ми спостерігаємо надзвичайно видовищне природне явище — зорепад. Цього року він досяг свого апогею в ніч на 13 серпня, але астрономи стверджують що падаючі зорі можна буде спостерігати до 28 серпня. Тож якщо цього літа ви ще не встигли загадати бажання, милуючись падаючою зіркою, поспішіть зробити це!

А які ваші плани на цей серпень? Напишіть нам у коментарях!

16 Серпня / 2017 Дозвілля

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність