Що вдягти чоловіку на Новий рік. 5 типових образів

Темні часи, коли для чоловіка святковим вважався будь-який чистий одяг, на щастя жінок, давно в минулому. В сучасних реаліях виглядати відповідно до оказії є нормою для обох статей. Тож сильній половині людства слід так само заздалегідь подбати про новорічний костюм.

Новий рік – це чудовий привід підкреслити і продемонструвати власний стиль або навіть спробувати себе у новому, не притаманному вам, образі. Різноманіття тенденцій у чоловічій моді відкриває простір для творчих експериментів. При цьому серед безлічі трендів можна визначити найбільш характерні для того чи іншого типажу. Ми виділили 5 чоловічих характерів і підібрали святкові образи для кожного з них.

«Академік»

Сучасний розумник давно перестав бути нудним і позбавленим смаку. Натомість йому притаманні відчуття стилю і частка самоіронії. Образ «академіка» близький до стилістики гіків і нердів, але без нальоту пубертатності.

Неодмінний атрибут стильного ботаніка – це сорочка у клітинку. Залежно від настрою можна обрати більш стриману вінзорську клітинку або яскравіший і виразніший мадрас. Поєднати таку сорочку можна з блейзером, однотонним кардіганом або трикотажною жилеткою. Зворотний варіант – картатий піджак із однотонною сорочкою, пуловером або світшотом.

З образом розумника вдало поєднується один з трендів цього сезону – костюм із кросівками.

На завершення додайте правильну краватку або метелик, окуляри у роговій оправі і кілька дотепних жартів.

Прототип: Вуді Аллен.

Брутал

Ніякої шкіри, ланцюгів і заклепок. Брутальність у сучасному розумінні значно зріліша і вибагливіша за байкерську естетику у дусі “Iron&Resin”. В ній присутні чіткі лінії, графічність силуету і насичені глибокі кольори. Це може бути приталений піджак із сорочкою, розстібнутою на два ґудзики, або із однотонною футболкою контрастного кольору у комплекті з вузькими чорними або темно-синіми джинсами. Якщо ж ви обираєте костюм, то він обов`язково повинен виглядати дорого і сидіти чітко по фігурі, проте носити його слід з певною недбалістю. Ідеальним акцентом в такому образі буде нагрудна хустка. Вдалою компанією для краватки стануть класичний жилет і контрастна сорочка. Рукави при бажанні можна підкорити – в образі повинна відчуватись впевненість і розслабленість.

Обов’язкові аксесуари – шкіряний ремінь, дорогий годинник і бездоганні класичні туфлі. Акуратної неголеності і хороших парфумів буде достатньо для завершення образу харизматичного негідника.

Прототип: Джастін О‘Ши, креативний директор Brioni.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Король вечірок

Цей образ яскравий, сміливий і не позбавлений гумору. Його обов’язковий атрибут у поточному сезоні – арт-принти і малюнки, у тому числі квіткові і анімалістичні, зокрема антропоморфні зображення тварин.

Кумедні і наївні різдвяні светри цієї зими перетворюються з об`єктів стьобу на елементи стилю. Сніговики, ялинки і олені будуть доречними на вечірці у колі друзів й гарантовано піднімуть настрій вам і оточуючим.

Інший варіан новорічного вбрання, який точно приверне до себе увагу – це костюм ультраяскравого кольору або з дивакуватим принтом. Можна піти ще далі і поєднати такий костюм з краваткою того ж самого кольору.

Якщо ж подібні експерименти для вас надто сміливі або не відповідають формату святкування, просто додайте до образу яскравих, соковитих барв. Цієї зими особливо популярні пурпуровий, винний, яскраві відтінки зеленого, помаранчевий, червоний.

Прототип: Маска у виконанні Джима Керрі.

Романтик

Вільний художник з мрійливим поглядом – це про нього. Образу романтика властиві безпосередність і сентиментальність. Його стиль перегукується з богемною естетикою – у ньому відсутні чіткі лінії, натомість присутня складна багатошаровість, а також цікаві кольорові контрасти і поєднання фактур.

Щодо тенденцій, цього сезону вимогам романтичного стилю найбільше відповідає тренд на просторі брюки. Популярний вже не перший рік оксамитовий піджак також стане вдалим доповненням образу. Сорочку краще обрати вільного крою, не приталену, з натуральної тканини. До неї можна додати класичний жилет.

Дуже важливу роль відіграють деталі.

В романтичному образі обов`язково повинен бути присутнім акцент – цікавий елемент, який впадатиме в око: принт, шарф або хустка, головний убор (наприклад капелюх борсаліно або федора) тощо.

Прототип: Джонні Депп.

«Геолог»

Це чоловік, який знає, що таке орієнтування на місцевості, вміє розпалювати багаття в дощ і хоча б раз у житті ночував у наметі. Новий рік в квартирі для нього – справжні тортури. Тому святкуватиме він мінімум у Карпатах, максимум на Алясці і його новорічний костюм має бути відповідним. Дрес-код сноубордистів і лижників не беремо до уваги, оскільки не кожен лижник – «геолог» і не кожен «геолог» – лижник. Також не варто плутати нашого героя з ламберсексуалом, бо останній – то фейк і до істинного «геолога» жодного відношення не має.

Найхарактерніша риса даного образу – практичність. З поміж безлічі зимових трендів ми вибрали ті, що найбільше відповідають цій вимозі. Один з них – водолазка. Цей предмет гардеробу позбавить вас необхідності вдягати шарф і виглядатиме надзвичайно мужньо у парі із темно-синіми джинсами з грубого деніму.

Взуттєвий тренд, який буквально створений для образу “геолога” – це, звичайно, хайкери. Непідвладні зношуванню гірські черевики вже не перший сезон фігурують в колекціях таких дизайнерських брендів, як Dolce&Gabbana, Gucci, Dsquared², Moncler. В категорії верхнього одягу маємо одразу два варіанти: практичнішу «аляску» від Alpha Industries і більш трендову куртку «пілот» з щільною хутряною підкладкою.

Прототип: Індіана Джонс.

Сподіваємося, що наші рекомендації стануть вам у нагоді і допоможуть створити індивідуальний новорічний образ.

10 Січня / 2018 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA