У Театрі Під Відкритим Небом Анталії співали пісні для Українських дітей!

Театр під відкритим небом Анталії залунав піснями, які співали на честь Українських жертв війни. На концерті, організованому спільно з Асоціацією Солідарності з Біженцями та Мігрантами (SGDD-ASAM) та керівництвом проекту Childhood Without War («Дитинство без війни»), українські діти виконали танцювальне шоу, а співачка Джамала, яка вийшла на сцену, порадувала шанувальників своїми хітами.

 

Внаслідок війни в Україні мільйони жінок, дітей та людей похилого віку були змушені покинути свою країну. За даними Організації Об’єднаних Націй у справах біженців (UNHCR), кількість українців, які приїхали до Туреччини через війну, досягла 145 тисяч. В Анталії, місті, де проживає більшість українців, відбувся концерт для дітей, які стали жертвами війни.

 

Переможниця конкурсу «Євробачення-2016» і володарка премії «За визначне лідерство артиста» «Атлантичної ради» (2022) Джамала заспівала на сцені свої популярні хіти. У концерті взяли участь консул України в Анталії Емір Рустамов, засновник проекту «Childhood Without War» Руслан Шостак та генеральний координатор SGDD-ASAM Ібрагім Вургун Кавлак, а також сотні громадян України та Туреччини.

 

Концерт мав на меті створити атмосферу піднесеного морального духу та солідарності для майже 1600 українських дітей, які були евакуйовані у рамках проєкту «Дитинство без війни

30 Червня / 2022 Благодійність

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *