Веселка у шафі: Як приручити яскраві кольори

Колір.

На світі немає іншого явища, що здатне так сильно і спрямовано впливати на наш настрій. Яскраві кольори завжди надихали дизайнерів, а влітку 2017 стали одним із найактуальніших трендів.

Сумуєте і хочете додати яскравих барв у своє життя? Почніть з одягу, і запросіть веселку до свого гардеробу.

Сьогодні ми розповімо, як стильно і актуально носити яскраві речі цього літа.

Неонова сукня

Найпростіший варіант приручити яскраві тони – це обрати яскраву сукню. Вона стане центральним акцентом вашого образу. Тоді як аксесуари можуть бути досить нейтральними.

Помаранчевий і жовтий колір чудово поєднуються із благородним темно-синім, а фуксія – глибоким смарагдовим. Але якщо такі поєднання для вас занадто контрастні, завжди можна звернутися до міксів із базовим чорним, білим і тілесним кольорами.

Шовк ювелірних віддтінків

Сатинові текстури стали окремим трендом 2017 року. Сьогодні вони підійдуть не тільки для суконь, але й більш неочікуваних предметів гардеробу: сумочок-клатчів, босоніжок, ремінців та інших аксесуарів.

Ювелірні відтінки якнайкраще пасують до дорогоцінного блиску шовку і атласу. Зверніть свою увагу на відтінки смарагду, аметисту, рубіну та сапфіру.

Правила поєднання таких аксесуарів у гардеробі традиційні. Ви можете обрати нейтральне обрамлення для яскравих аксесуарів, зробивши їх акцентом. Чи погратися із контрастами.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

Змішати, але не збовтувати

Чесно кажучи, яскраві кольори актуальні кожного літа. Але в цьому році тренд вирізняється не тільки кольоровими акцентами, але й сміливими поєднаннями відтінків.

Забудьте про всі правила, коли йдеться про кольорові мікси. Обирайте речі найбільш яскравих і насичених тонів, та створюйте унікальні ансамблі.

Коли, як не влітку?

Райдужні Смужки

Контрастні поєднання не єдине цікаве рішення для цього сезону. Полюбляєте елегантний і актуальний у всі часи смугастий візерунок? Додайте йому яскравих кольорів!

Червоний, жовтий, рожевий і … далі обираєте ви.

Експериментуйте із чистими кольорам і пастеллю, міксуйте неонові відтінки із нейтральними.

На свій вибір ви можете поєднати смугасті елементи в одному комплекті чи розбавити акцентний предмет базовими речами.

Ніжні мікси

Якщо контрастні мікси кольорів занадто сміливі для вас, спробуйте поєднувати речі близьких відтінків – в одній тональності. Наприклад, рожевий топ із винною спідницею і бузковою сумочкою. Чи блакитну сукню із босоніжками кольору морської хвилі.

Оберіть один колір (чим сміливішим він буде, тим краще) і змішайте стільки тонів у своєму образі, скільки ви можете зібрати.

Такі стилістичні рішення виглядають свіжо, актуально, але при цьому ніжно.

Сподіваємося, нам вдалося надихнути вас на кольорові експерименти. Адже мода має бути грою, не варто ставитися до неї занадто серйозно. Будьте різними, грайливими і щасливими. Та обов’язково діліться із Eva Blog своїми стильними успіхами.

4 Серпня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *