Весна в повітрі: як відродитися разом із природою

Останні дні зими проходять в очікуванні весняного тепла та передчутті чогось нового та кращого. І ось нарешті теплі весняні дні! Бажаєте як слід зустріти  їх та отримати шматочок весняного оновлення душі й тіла? Тоді ловіть наші 5 ідей про те, як втілити в життя атмосферу весни та по-новому підійти до звичайних справ!

#5 Відкрийте нове прибирання

Як часто ви влаштовуєте генеральне прибирання вдома, на робочому місці, в комп’ютері, віддаєте або викидаєте непотріб? А як щодо непотрібних думок, спогадів, почуттів? Певно, ви вже чули про методику прибирання Марі Кондо, яка допомагає позбутися не лише мотлоху на полицях та шухлядах, але й стати щасливішими та впевненішими в собі. Тож якщо ви бажаєте навести лад удома, розібратися зі своїми емоціями та зробити ще один крок до оновлення, тоді мерщій розпочинайте генеральне прибирання по Марі Кондо!

#4 Оновіть гардероб

Цікавий, а головне — недорогий, спосіб навести лад у шафі та урізноманітнити свій гардероб — дресскросинг. Що може бути приємніше, аніж розібрати свій гардероб і відчути свіжість, легкість та полегшення? Адже самі ці емоції у нас викликає позбавлення усього старого на непотрібного. Отже, що таке дресскросинг? В дослівному перекладі дресскросинг означає «обмін одягом», коли ви можете обміняти будь-яку свою річ на іншу, а ще отримати приємне спілкування та гарний настрій.

Взяти участь у дресскросингу можна різними способами. В деяких містах організовуються спеціальні заходи, на яких дівчата збираються за чашкою чаю з солодощами та обмінюються речами. Також можна зробити дружній дресскросинг серед подруг: запросити їх до себе додому й влаштувати вечірку з приміркою та обміном речами. Ще один спосіб дресскросингу — через інтернет: просто знайдіть категорію «Обмін» на сайті оголошень або віднайдіть спеціальні сайти, присвячені дресскросингу.

Дресскросинг — не просто спосіб оновити гардероб, але й ще один шлях спробувати щось нове для себе, відчути себе в новій ролі та наблизитися до власного оновлення.

Весняні подарунки від EVA Blog!

Красуні, нам дуже подобається робити для вас приємні сюрпризи! Оскільки весна - час краси та оновлення, то саме час приділити більше уваги турботі про себе. Підпишіться на нашу розсилку та отримайте у подарунок beauty чек-лист від героїні проекту #БУТИЖІНКОЮ Юлії Черніцької!

#3 Подорожуйте щодня

Як це можливо? — спитаєте ви. Дуже просто, — відповімо, — подорожувати можна не лише далекими країнами, але й своїм містом! Будь-яка подорож, навіть найпростіша, — це, перш за все, нові емоції, вихід за рамки звичного та відмова від старих звичок.

Візьміть путівник та сплануйте екскурсію власним містом так, ніби ви вперше до нього потрапили. Відвідайте якомога більше місць, в яких раніше не були, знайомтесь з новими людьми і обов’язково озброюйтесь фотоапаратом, щоб зберегти спогади про нові подорожі не лише у пам’яті, але й на фотографіях.

#2 Влаштовуйте родинні читання

Ніщо так не об’єднує та не заряджає позитивними емоціями, як час, проведений поряд з рідними та близькими. Разом з дітьми читайте книжки, дивіться фільми та мультфільми та обговорюйте прочитане/побачене. Заздалегідь сплануйте та виділіть достатньо часу задля того, аби приділити його лише своїй родині. Оберіть книгу, цікаву для всіх членів родини, і починайте разом читати її вголос. А після прочитання кожної книги чи глави, обов’язково обговорюйте прочитане. Дискусії та обмін думками — важливий етап розвитку родинних відносин. А ще такі сімейні вечори допомагатимуть вам навчати дитину висловлювати та аргументувати свої думки, слухати та розуміти думку інших.

#1 Створіть новий плейлист

Створіть новий плейлист і залийте його на плеєр, щоб гуляти, займатися спортом або хатніми справами в новому ритмі. Існують наукові досліди, які доводять, що слухати нову музику корисно для мозку, адже під час прослуховування музики, яку людина раніше не чула, активізуються ділянки мозку, що відповідають за задоволення. Це відбувається незалежно від того, чи подобається нам та чи інша пісня. Тож цієї весни насолоджуйтеся незвіданою музикою!
Для цього можна скористатися спеціальними сайтами: Last.fm, Billboard та іншими. На них ви можете ввести назву групи, що вам подобається, а програма запропонує нових виконавців у тому ж стилі. Або розкажіть сайту Inmood про свій настрій, і він запропонує музику, що пасуватиме до вашого самопочуття: веселу, позитивну, спокійну, виважену або меланхолічну.

Весна — особлива пора року, коли багатьом так хочеться змінити щось у своєму житті. Хтось вирішується на кардинальні зміни, на кшталт змінити місце роботи чи проживання, а для когось достатньо лише трохи оновити свій гардероб чи косметичку, щоб принести в своє життя атмосферу оновлення. Що б ви не обрали, не відкладайте на потім — починайте готуватися до весни вже сьогодні!

1 Березня / 2018 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *