Як створити імідж успішної жінки: 8 порад

Сучасний світ розвивається динамічно. Щоб завжди залишатися на швилі успіху, варто докладати значних зусиль. Сьогодні багато говорять про персональний бренд, коли ваше ім’я стає візитною карткою, вас знають та вирізняють з-поміж конкурентів.
Створення та розкрутка власного бренду — одне з першорядних завдань професіоналу. Тому варто з сьогоднішнього дня стати самій собі промоутером. Це не так складно, як може здатися на перший погляд, а результати приносить приголомшливі.

Бути успішною не тільки почесно, але і корисно. Просунуті жінки швидше влаштовуються працювати і притягують до себе успішних чоловіків. До їхньої думки прислухаються подруги і колеги. Думаєте, для того, щоб стати популярною, потрібні якісь особливі знання і досвід? Зовсім ні! Щоб потрапити на хвилю популярності, слід зайнятися своїм іміджем.

1. Не нехтуйте соціальними мережами

Задумка Марка Цукерберга отримала настільки широке поширення в соціумі, що навіть кадровики не затвердять вас на посаду, поки не перевірять вашу сторінку на Фейсбуці. Що вже говорити про чоловіків, які мріють зав’язати з вами відносини. Тому звертайте увагу на свої публікації. Використовуйте їх в своїх цілях. Кожен запис має наближати вас до мрії, а не віддаляти від неї. Хочете продемонструвати, що ви професіонал своєї справи? Публікуйте пости, які мають відношення до вашої діяльності. Шукаєте супутника життя? Заявіть про себе як про яскраву індивідуальність.

2. Перестаньте ховатися від людей

Ніхто не дізнається про вас, якщо ви не почнете виходити в світ і привертати до себе увагу громадськості. Припустимо, ви мрієте стати відомою телеведучою. Подивіться, що роблять успішні журналісти. Вони представляються, щоб аудиторія дізналася їх ім’я, і ​​діляться зі слухачами якісним матеріалом. Ведіть себе аналогічним чином. Зараз не час проявляти сором’язливість — анонімні автори більше не в моді.

3. Інформаційний потік — ваш помічник

Подумайте про те, якими знаннями ви могли б привернути до себе увагу суспільства. Може бути, ви любите читати і відмінно складаєте рецензії до книг. Або розбираєтеся в історії моди і вам під силу робити фешн-прогнози на кілька місяців вперед. Єдине але: інформація, яку ви публікуєте, повинна бути актуальною, цікавою і надійною. Важливо заслужити довіру своїх передплатників.

4. Не забувайте про унікальність

Істотним плюсом стане унікальність відомостей, якими ви ділитеся. Не полінуйтеся скласти власну думку про події або речі, які описуєте.

5. Займіть вузькоспеціалізовану нішу

Експертів, які знаються на загальновідомих речах, багато. Наприклад, переклади статей з англійської чи німецької може сьогодні робити навіть школяр, що не позіхає на уроках з іноземної мови. А ось тих, хто зуміє якісно перекласти статтю на будівельну або медичну тематику, не так вже й багато. Зі специфічними перекладами не працюють тільки за допомогою інтернету. Тут необхідне розуміння того матеріалу, з яким ви працюєте. Тому освоєння вузькоспеціалізованих галузей вважається перспективним напрямком.

6. Вкладайтеся в своє майбутнє

Починаючи працювати над іміджем успішної жінки, не ставте на перше місце тимчасові вигоди. Найчастіше перспективніше почати працювати за невелику винагороду, але у відомій компанії, ніж отримувати більшу зарплатню в нікому невідомій фірмі. Запис в резюме, який ви зможете зробити завдяки отриманому досвіду, дозволить вам значно просунутися по кар’єрних сходах і зайняти жадане становище в суспільстві.

7. У спорі народжується істина

І не тільки! Спір — це те ж саме спілкування. Вступаючи в дискусію, ви завойовує авторитет, і вас стануть упізнавати. Чим більше ваше ім’я буде на виду (в соціальних мережах) або на слуху (на конференціях), тим краще. Ставте питання і самі і відповідайте, якщо запитують вас. Обов’язково будьте коректною. Імідж невихованої особи вам ні до чого.

8. Не зупиняйтеся в роботі над собою

Коли популярність захлесне вас бурхливою ​​хвилею, все одно продовжуйте працювати над собою. Адже рух — це життя!

Сподіваємось наші поради стануть вам у нагоді, та доможуть досягти успіху на професійній арені.

10 Січня / 2019 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *