Зупиняючи час: як виглядати стильно у будь-якому вiцi

Жіноча краса не підвласна плину часу. З віком врода та жіночність здатні набувати глибини i чуттєвості, стаючи ще більш витонченими i вишуканими. Жодні вікові зміни не можуть завадити жінці виглядати стильно. Тож зробіть вік своїм привілеєм, а ми підкажемо, як створити ефектний позавіковий образ!

У сучасній моді для жінок середнього і старшого віку окреслилися два ключових напрямки. З одного боку елегантний шик, з іншого боку екстравагантність, яка подеколи межує з ексцентричністю. Розглянемо обидві тенденції і дамо кілька порад щодо створення того чи іншого стилю.

Елегантність

Якщо ви надаєте перевагу класичному вбранню, але бажаєте додати індивідуальності до свого повсякденного образу, тоді натхненням для вас може стати стиль таких fashion-брендів, як Ralph Lauren, Max Mara та Nina Ricci.

А серед мас-маркету зверніть увагу на Marks&Spencer, Massimo Dutti, Gerry Weber.
Спробуйте урізноманітнити звичну класику яскравими акцентами.

Додайте до гардеробу ювелірних відтінків

Цієї осені глибокі “коштовні” кольори знову в тренді. Для створення більш виразного образу їх можна поєднувати між собою – попарно або в три кольори. Рекомендовані триколорні поєднання на основі актуального у цьому сезоні бордового:
“бордовий – бежевий – синій”
“бордовий – сірий – білий”
“бордовий – смарагдовий – золотий”

Звертайте увагу на якість текстилю, обирайте матеріали, які виглядатимуть дорого.

Елегантність – це не лише сукні

Брючний костюм чоловічого крою виглядатиме не менш ефектно і допоможе приховати недоліки фігури. Носити його можна як з пiдборами, так і з взуттям на низькому ходу, у тому числі з легким і зручним спортивним взуттям типу кедiв або мокасинiв. Не забудьте поповнити свiй гардероб блузами і сорочками.

 

Не забудьте про аксесуари

Після 50-ти можна дозволити собі такі деталі образу, які раніше були б недоречними. Сюди відносяться масивні персні з напівдорогоцінним камінням, намисто в декілька ниток, капелюхи різних фасонів, шарфи і шалі. Навіть тростина і окуляри можуть стати стильним аксесуаром, чи більш того – акцентом в образі.

Екстравагантність

Якщо ж ви готові змінюватися і пробувати нове, прагнете до самовираження і не боїтесь виглядати яскраво, тоді вам в нагоді стане еклектичний нью-йоркський вуличний стиль. Його особливість в тому, щоб поєднувати непоєднуване, комбінувати різні стилі і елементи гардеробу. Головне правило – жодних правил! Більше оригінальних деталей, більше фарб, більше позитиву!

Надихайтеся літніми іконами стилю в Instagram

Слідкуйте за акаунтами таких зірок Insta, як:

  • Лін Слейтер @iconaccidental
  • Айріс Апфель @iris.apfel
  • Баді Вінкл @baddiewinkle
  • Леслі Кроуфорд @lesleyhasmanyhats
  • Сінтії Пастор @sin60style
  • Лінди Родін @lindaandwinks
  • Сари Джейн Адамс @saramaijewels
  • Беатрікс Ост @beatrixost
  • Дебри Рапопорт @debrarapoport
  • Сесилії Матьєчі Лаваріні @ceciliamatteucci

Ці жінки сміливо ламають стереотипи і звичні нам уявлення про те, як має виглядати людина їхнього віку. При цьому вони органічні в своїх образах, а тому виглядають жіночно, привабливо і, безперечно, стильно. А все, що для цього потрібно – це смак і трішечки самоіронії!

“Стильно” не означає “дорого”

Еклектика має свою практичну сторону. Цей стиль дозволяє поєднувати між собою брендові речі, мас-маркет і навіть застарілий “вiнтаж” з глибин вашої шафи. До того ж яскравий образ здатен приховати будь які вади, пов’язані з віком (реальні або уявні).

Як бачимо, вік – це лише формальність, яка в жодному разі не повинна впливати на ваше самосприйняття і ставати на заваді самовираженню. Надихайтесь, експериментуйте, почувайтеся вільною і дозвольте собі бути стильною, незважаючи на роки!

4 Жовтня / 2017 Мода

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *