Коли часу обмаль: 15 ідей подарунків на 8 березня

До 8 березня залишилось небагато, тож саме час купувати подарунки для своїх коханих дівчат. Хочете знайти щось особливе? Скористайтеся оновленим списком презентів, який підготувала наш експерт – блогер Анастасія Арьє. Ніхто не залишиться без подарунку!

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Подарунок на 8 Березня

Бачили ці добірки в журналах напередодні 8 березня? Що подарувати дружині, мамі, сестрі, племінниці, начальниці?.. Часто ідеї включають в себе гаджети або парфуми (і я можу тільки порадіти за тих, у кого великий бюджет на подарунки) або обмежують вибір подарунка «роллю». Якщо вітаємо маму, їй — щось для кухні або насіння розсади, якщо подругу — вручимо крем або дрібничку, начальниці дістанеться блокнот або дорога ручка. І, до речі, всі ці подарунки класні! І креми, і блокноти, і насіння. Але свою добірку я роблю списком, і ось чому.

Я не знаю вашу маму або дружину так, як ви. Я не знаю, чим захоплюється ваша сестра, про що мріє дочка та який бажає подарунок бабуся. Ваша колега може зрадіти аромалампі, мама — можливості написати картину маслом, а дружина буде в захваті від квіткового насіння, але це можете відчути тільки ви. Пропоную список своїх ідей — читайте, прислухайтеся до дзвіночка всередині, обирайте. А якщо готова ідея «не лягає», нехай цей список стане відправною точкою в пошуку подарунків для важливих жінок у вашому житті.

1. Щітка для сухого масажу і кокосове масло для тіла

Щітка для сухого массажу
Про користь масажу сухою щіткою написано так багато, що навіть якось ніяково повторюватися. Обирайте щітку з натуральною щетиною, а на додаток — кокосову олію. В ті дні, коли я не лінуюся і починаю ранок з масажу, а після душу використовую цю олію, я відчуваю себе бадьорою навіть якщо не виспалася.

Бомбочки для ванної

Чудово доповнить такий бюджетний подарунок скраб-мило, SPA-масло для тіла та бомбочка для ванни.

Цікаво на тему: Як відсвяткувати 8 Березня: варіанти цікавого дозвілля

2. Зелень в горщиках

Зелень у горщиках

Після монохромної зими так хочеться кольору та зелені! А організму — вітамінів. Купуйте ящик з руколою, салатом, базиліком і іншою травичкою — вона на певний час прикрасить кухню і зробить салати більш корисними. А для тих, хто не їсть траву, є чудові горщики з квітами — крокусами, тюльпанами, гіацинтами. І вдома відразу оселиться подих весни …

3. Бальзам для губ, крем для рук

Бальзам для губ

Банально? Можливо. Але скажіть це сухим губам і рукам, які страждають від холоду і вітру. Кремів багато не буває! Приємно міняти їх і аромати, або залишити один на роботі, або в різних сумочках носити різні тюбики — тоді при необхідності крем або бальзам завжди буде під рукою.

Рекомендовані товари:

Крем для рук

Ідея може бути як самостійним бюджетним подарунком, так і частиною оригінального б’юті-боксу.

Рекомендовані товари:

4. Книги про інші країни

Дівчина читає книгу

Мої улюблені — Пітер Мейл «Рік в Провансі» і Френсіс Мейес «Під сонцем Тоскани». Кожна книга — портал. У гастрономічну Францію і в теплу розслаблену Італію. Ефект присутності гарантований! Побічний ефект — після прочитання будь-якої з книг дуже хочеться побачити місце подій на власні очі.

Цікаво на тему: Ідеї ​​подарунків для дітей до свят

5. Засоби для догляду за волоссям

Засоби для догляду за волоссям

Вибір цікавих та корисних засобів для волосся давно не обмежується шампунем та бальзамом. Маски, спреї, філери, флюїди – чудова основа для оригінального подарункового набору до свята. Якщо не впевнені, які бренди подобаються тій, хто отримає подарунок, надавайте перевагу засобам невеликого об’єму.

Рекомендовані товари:

6. Термокружка

Термокухоль
Зберігає тепло чаю і кави і не проливається. Зручно брати в машину або гріти руки, поки йдеш на зупинку або до метро. А я привчилася пити воду тільки завдяки такій кружці. Я наливаю воду і ставлю її поряд з ноутбуком. Підтримувати питний режим стало легко і приємно! Стане гарним варіантом подарунка і керівниці на роботі, і виховательці у садочку вашої дитини.

Цікаво на тему: Як привітати та що подарувати бабусі на 8 березня

7. Аромалампи та ефірні олії

Аромалампа та ефірна олія

Ефірні олії здатні впливати на самопочуття і настрій, і для деяких жінок ароматерапія — особливий вид задоволення. Я давно хотіла з нею познайомитися і вибрала суміш ефірних олій Now Foods для поліпшення сну, а ще мрію про суміш для бадьорості і поліпшення настрою.

Рекомендовані товари:

8.Свічки

Свічки для декору дому

Якщо ідея з ароматерапією здалася вам радикальною, зверніть увагу на свічки ручної роботи з натуральними та ненав’язливими ароматами. Троянда, лаванда, яблуко-кориця, апельсин, глінтвейн, хвоя-дрова, лемонграсс чи кедр під мерехтіння полум’я стануть чудовим способом релаксу. Приємний подарунок бабусі, подрузі, колезі або керівниці.

Цікаво на тему: Що подарувати на 8 березня: ідеї подарунків для близьких жінок

9. Трав’яний чай

Трав'яний чай

Ритм життя багатьох жінок — це робота, обід на ходу, холодна кава поруч з монітором, зустрічі, покупки, діти… І стрес. Так приємно буває в кінці довгого робочого дня заварити трав’яний чай, відчути новий смак, подихати ароматом літніх квітів і трав. Гарну упаковку і цікавий склад чаю я бачила у Yogi Tea, а сама допиваю набір English Tea Shop.

10. Набір дорожніх засобів

Набір дорожніх засобів

Вічно в подорожах косметичка важить тонну! Тому що, як не крути, тонік, лосьйон або рідину для зняття макіяжу потрібні хоч на два дні, хоч на два тижні. І тягнемо ці пляшки… А можна не тягнути. Сучасні бренди пропонують все більше варіантів зручних форматів пакувань. Або можна розлити всі необхідні засоби в дорожні флакони — і вперед, хоч в подорож, хоч у відрядження. Оригінальний, корисний та досить бюджетний варіант подарунка!

11. Канцелярські штучки

Красивий записник

Блокноти, ручки, наклейки, особливо корейських брендів, примудрилися надати нудним канцелярським товарам стиль і чарівність, а в ілюстровані блокноти, мені здається, закохається навіть та дівчина, яка всі записи робить в телефоні.

Цікаво на тему: Вправні ручки: поробки до 8 Березня з дітьми

12. Майстер-клас

Майстер-клас з живопису

Не обов’язково йти на курси живопису, щоб написати картину маслом, і не обов’язково ставати кондитером, щоб навчитися робити шоколадні цукерки. Можна отримати в подарунок сертифікат на майстер-клас (живопис, танці, барабани, йога, рукоділля, кулінарія…) і додати в життя новизни і творчості. Тож якщо шукаєте ідею подарунка виховательці, то чому б не дати їй нагоду натхненно провести час?

13. Тайські ліхтарики

Тайські ліхтарики

Однотонні або кольорові — справа смаку, але, яку б гірлянду ви не вибрали, вона здатна додати затишку будь-якому куточку квартири. Увечері може служити неяскравим бра, під світло якого так приємно слухати музику, потягувати вино або читати книги. Перевірено на собі!

Чоловіки, увага! Якщо ви пробіглися поглядом по всіх пунктах і вирішили, що це несерйозно, подумайте ось про що.
Ви можете скомбінувати кілька ідей і влаштувати коханій свято як в дитинстві. Знаєте, які подарунки люблять діти? Ні, не один, «але дорогий», а багато. Різних. Купа подарунків навіть в дорослому віці часом радує більше, ніж один «серйозний» (крім випадків, коли ви отримали натяк на «серйозний» подарунок). Або:

14. Сертифікат на курс масажу

Подаруйте сертифікат на курс масажу або інші приємності в хорошому спа-салоні. Я знаю дуже мало жінок, хто відмовиться від спа-процедур і можливості побалувати тіло. Тож такий варіант сподобається і керівниці на роботі, і подрузі, і виховательці у садочку.

Цікаво на тему: Красиві листівки та привітання з 8 Березня

15. Комплект нижньої білизни

Красива нижня білизна

Щоб не прогадати з розміром, стилем і залишити собі можливість здивуватися, краще в якості такого подарунка вибрати сертифікат. Українські бренди нижньої білизни нині не тільки шиють стильну і сучасну білизну, а й пропонують сертифікати на його замовлення або покупку. Обирайте ніжні мережива в Leaf і Lace up або пікантні комплекти в Weird Bird і Zhilyova Lingerie. І нехай такий подарунок приємно порадує вас обох!

І маленька порада наостанок: що б ви не вибрали, навіть якщо це буде просто букет тюльпанів, потрудіться знайти невелику листівку і написати на ній пару рядків від руки. Не смс, не електронну листівку, а справжню паперову. Такі дрібниці гріють наші серця більше, ніж дорогі і довгоочікувані оригінальні подарунки. Теплої вам весни!

Електронний подарунковий сертифікат

Читайте також:

23 Лютого / 2022 Натхнення

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *