ТОП порад: як заощадити максимум під час «Кіберпонеділка»

На захист прийдешнього понеділка, до якого відразу хочеться додати «важкий», скажемо наступне: це той день, коли можна почати оновлення. Якщо в Чорну п’ятницю ви тільки встигли налаштувати приціл, то в Кіберпонеділок самий час стріляти по мішенях — купувати косметику і корисні девайси для краси за неймовірними знижками. Аура цього дня розпродажів має свої особливості. І справа не в «напослідок найсмачніше», як багато хто міг подумати. А в тому, що акції готуються заздалегідь і передбачають щось унікальне. Для CyberMonday на EVA.UA вже підготовлені суперпропозиції!

Кіберпонеділок: історія появи

У світі шопінгу Кіберпонеділок — друга за величиною після Чорної п’ятниці подія розпродажів. Вона анітрохи не поступається за розмахом і привабливістю цін. І якщо п’ятничні знижки здебільшого розраховані на покупки у звичайних магазинах, то тут настає черга онлайн-майданчиків.

Уперше термін CyberMonday з’явився у США у 2004 році. Американські маркетологи відзначили приплив покупців в інтернеті і зростання продажів, особливий пік яких припадав на наступний понеділок після Black Friday. У цей день, повертаючись в офіси після вихідних і Дня подяки, на зміну інформаційному серфінгу в мережі люди вибирали шопінг онлайн. Національна федерація рітейлерів США дала цьому явищу свою назву — Кіберпонеділок, а сам тренд швидко підхопили практично всі країни світу. І сьогодні CyberMonday — ще один щасливий квиток на сеанс економних покупок.

Поради для вдалого шопінгу

З турботою про ваш час ми в Єва Блог зібрали топ ефективних рекомендацій. Вони допоможуть раціонально розпорядитися фінансами, але при цьому не залишать без поповнень ані ваш туалетний столик, ані засіки побутових приписів.

Використовуйте соцмережі і додаток

Сьогодні, коли інформаційні потоки на гребені хвилі і намагаються поглинути нашу свідомість цілком і повністю, важливі меседжі можуть просто губитися. Але ж так хочеться взяти участь у конкурсах і розіграшах, дізнатися про можливості отримати подарунок! Саме тому потрібно для себе визначити джерело радісних звісток про новинки, регулярні акції, старт лімітованих розпродажів. В EVA є варіант для кожного! Відстежуючи пропозиції на лендінгу, можна встигнути придбати не тільки девайси для краси, а й інші товари за приємними для гаманця цінами. Хочете зібрати в одному місці всю інформацію про купони, бонусний рахунок, історію покупок і фактаж про акції? Чудове рішення — встановити на смартфон застосунок EVA. Цікаві пропозиції підготовлені на офіційних сторінках і для тих, хто пильнує тільки в соцмережах.

Складіть список покупок

Під час шопінгу легко захопитися великим асортиментом товарів, тому рекомендуємо заздалегідь скласти wish-лист. Це допоможе попередньо добре обміркувати покупки, і з приходом Кіберпонеділка грамотно розпорядитися ресурсами. При складанні списку звертаємо увагу на характеристики, ціни, супутні пропозиції. Найнеобхідніші покупки розміщуємо на початку виш-листа.

Беремо на замітку. Зручно заздалегідь вибрати бажані товари і зберегти сторінки в закладки. А для тих, хто звик не просто йти в ногу з часом, а й на крок вперед, можна заздалегідь подумати про майбутні свята. Кіберпонеділок — вдалий день для придбання подарунків до найближчих радісних подій і приємних покупок на весну.

Обмежте бюджет

Попередня підготовка допоможе раціонально розпорядитися грошима в день грандіозних знижок. Для цього потрібно визначитися із сумою, яку готові витратити, і до неї додати невеликий запас. На випадок, коли спокусам ваш внутрішній голос відповість «так». При необхідності варто обмежити ліміт витрат на кредитній картці.

Використовувати можливості онлайн-шопінгу на повну допоможе кешбек. Завдяки йому ви значно заощадите на покупках, адже суму, яка повертається, можна використовувати для інших цікавих і можливо навіть довгоочікуваних придбань. Моніторинг акцій — найефективніший спосіб економії сімейного бюджету. А з урахуванням того, що кешбек досягає іноді позначки 100%, приводів для подарунків собі коханій стає більше!

Читайте також: «В останню чергу: чим вам шкодить економія на собі?»

Вивчіть відгуки

Топові продукти, як правило, отримують свої рейтинги завдяки фідбеку: зворотному зв’язку від споживачів. Перед рішенням про покупку знайдіть пару хвилин, щоб з ними ознайомитися. Досить часто в реальних відгуках користувачів розкриваються важливі додаткові характеристики, яких немає в описі товарів. Також варто подивитися пару оглядів найбільш дорогих позицій вашого списку. Усе це допоможе вибрати найбільш доречні товари, які принесуть максимум користі та задоволення.

Вже є плани для покупок? Цей той випадок, коли їх можна сміливо відкласти на понеділок! На Кіберпонеділок, який триватиме на EVA.UA цілих три дні.

І як тільки всі справи будуть виконані, не забудьте відновити ресурси. Про ефективні методики — у «ТОП-5 способів розслабитися після напруженого дня».

27 Листопада / 2020 Дозвілля

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
Благодійність