♒ Водолій: задавайте свій ритм цьому року

Завдання року вимагають зібраності та самовіддачі, адже події розвиватимуться вже з перших днів січня зі швидкістю комети, що летить. Вам необхідно дістати зі столу ваші геніальні проєкти та представити їх світові, інакше доведеться років 10 чекати наступного слушного моменту.

Час читання: 1 хвилина та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

2022 рік був, мабуть, найвиснажливішим для вашої психіки, але відпочивати рано — зберіться і підвищить рівень складності завдань «осягнути неосяжне» і «домовитися про неможливе». У вас так багато внутрішньої свободи та палкості, що ви готові весь час рости та переміщатися, навіть зруйнувавши звичний уклад. Ви переходите на нові частоти разом зі світом і світ вас любить і аплодує вам!

Водолій гороскоп 2023

Кохання

___________________________

❤️️ Кохання — ще один щасливчик року, якому варто зберігати свої успіхи на любовному фронті в таємниці. Вибір в особистому такий великий, що навіть близькі друзі можуть подивитися недобрим оком. Ви зірка будь-яких збіговиськ та вечірок! Саме тут і потрібно знайомитися та обмінюватися контактами. Вільні зустрінуть своє захоплення (хоч би на цей рік!) у колах однодумців та на оригінально оформлених заходах, але при цьому не захочуть втрачати свою свободу – і правильно! Це не найкращий ваш рік для одруження. Нехай весь світ зачекає і поспостерігає (хіба що в замкову щілину) за вашими нестандартними та живими стосунками. Флірт, шанувальники, популярність — все це оточує Водоліїв, попри те, що вони перебувають у відносинах чи ні. Партнер зможе утримати їх лише спільною поїздкою до екзотичних країн або, знову ж таки, об’єднавшись у проєкті майбутнього. Будівництво квартири чи ймовірність перемоги на конкурсі теж цілком підійдуть.

EVA в инстаграм

Ризики року

___________________________

Ризики року полягають у тому, щоб досягти грандіозного успіху у творчості, отримати всі мислимі та немислимі нагороди та… розгубити всіх «друзів».

Не варто концентруватися на труднощах і токсичних особистостях, які здатні на підлість і навіть темну енергетичну дію, боятися і пасувати, тоді вищі сили нададуть вам вагому підтримку.

Цікаво по темі: Що таке синдром рятівника і як його позбутися

Важливі періоди

___________________________

Важливі періоди — середина кожного місяця (13-16 число), адже саме в цей період ви отримуєте заслужену похвалу, нагороди, компліменти та змінюєте свою долю, як професійний гонщик, виписуючись у крутий поворот.

Астропрогноз 2023 для інших знаків Зодіаку:

29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Овен астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023
Близнюки астро
29 Грудня / 2022 Астропрогноз 2023