Все в одному: багатофункціональний догляд за волоссям

Одним зі стійких у б’юті-індустрії залишається тренд на багатофункціональність. Він продиктований темпом життя: за мінімуму часу отримати максимум користі. Виробники косметики зловили запит і відповіли на нього.

Багатофункціональні формули все частіше можна знайти і серед засобів для волосся. Вони забезпечують зовнішню красу одночасно зі зміцненням цибулин чи оздоровленням шкіри, стайлінгом чи покращенням обмінних процесів. Призначення таких продуктів — допомогти уникнути помилок у догляді за волоссям та задати вау-ефект.

Давайте разом подивимося, як вона працює — косметика для волосся «широкого профілю». Які ефекти поєднуються і які багатофункціональні продукти можна знайти на eva.ua — про все в деталях.

Читайте також в EVA Blog: «Ампули та вітаміни для волосся: для чого потрібні та як ними користуватися»

All-in-one: переваги та недоліки

Косметика для волосся all-in-one — це справжній лайфхак. Вона допомагає зберегти дорогоцінний час та заощадити місце у ванній. А також зручна у використанні. Як у повсякденності, так і в подорожах. Зауважимо, що багатофункціональні продукти можна підібрати на будь-який бюджет.

Незмивний догляд — справжня паличка-виручалочка. Тому цьому флакону обов’язково знайдіть місце. Текстура може бути будь-якою: крем, олія або спрей.

Для нас давно стали звичними засоби  два в одному, наприклад, шампуні із бальзамом в одному флаконі. Сьогодні до них у допомогу можна підібрати спреї для легкого розчісування з UV-фільтрами, стайлінг із захистом від ламкості, термозахист із поживними речовинами.

Щоб волосся поглинало якнайбільше корисних речовин, пам’ятайте про необхідність використання скрабу для голови. Ця процедура допоможе прискорити кровообіг і, як результат, зростання волосся.

Як правило, для багатофункціональних формул використовують компоненти широкої дії. Тобто чим більше функцій виконує один інгредієнт, тим універсальнішим виходить продукт. Тому для розв’язання серйозних проблем із волоссям вони підійдуть лише як доповнення до основної терапії. Також серед нюансів: деякі багатофункціональні засоби дають ефект, коли вони мають спрямовану (точкову) дію. У цьому, мабуть, єдині «недоліки» багатофункціональної косметики для волосся.

Багатофункціональні засоби для волосся: добірка від EVA Blog

Крем-догляд L’Oreal Paris Elseve Dream Long ефективний як термозахист і комплекс із відновлення довгого та пошкодженого волосся. Догляд легко наноситься, добре поглинається, залишаючи здоровий блиск. Запобігає появі посічених кінчиків.

Багатофункціональний незмивний крем T-LAB Professional All Over Dream із протеїнами шовку і кератином — знахідка для пухнастих і неслухняних пасм. Про його таланти можна співати балади: він уміє якщо не все, то дуже багато. Працює у 15 напрямах. Серед головних — відновлення, глибоке живлення, антистатичний ефект, захист від ультрафіолетових променів і високих температур.

Багатофункціональний мус Brelil Professional Biotraitement Beauty Hair BB Mousse 10 в 1 сподобається тим, хто любить експерименти з укладками зачіски. Тут догляд у поєднанні зі стайлінгом. Мус не лише надає еластичність та відновлює структуру, а й злегка фіксує зачіску.

Незмивна маска-спрей Uniq One All In One Hair Treatment усуває ламкість, викликану частим використанням стайлінгових інструментів, а також сухість від фарбування. Не бійтеся ніякого липкого ефекту. Тільки блиск та абсолютне зволоження!

Мультифункціональна маска Matrix Total Results Multi-Tasking Miracle Creator містить мікс з олій та інші активні компоненти у високій концентрації. А тому покаже все, на що здатна (а це 20 переваг!), лише за 1 хвилину. Фокус у тому, що вона повертає пружність й еластичність, зцілюючи волосся зсередини.

Відновлювальна олія L’Oreal Professional Serie Expert Absolut Repair Oil, потрапляючи на волосся, миттєво починає працювати в декількох напрямках. Мультифункціональність — очевидна. Пом’якшує, зміцнює та полегшує розчісування. Відновлює ушкоджені ділянки та захищає від подальших пошкоджень. Блиск і гладкість без ефекту обтяження.

Мультифункціональний спрей-догляд Biolage All-In-One Coconut Infusion Multi-Benefit із веган-формулою розплутує неслухняне волосся і нейтралізує кінчики, що січуться. Виступає як термозахист та антистатик для зачіски: в осінньо-зимовий період саме те!

Багатофункціональний сухий кондиціонер Brelil Beauty Hair BB Conditioner творить із пошкодженими та сплутаними пасмами справжнє диво. Полегшує розчісування, сприяє зміцненню та зволожує. Просто знахідка для того, щоб з’явився глянсовий ефект!

Буде цікаво: «Як позбутися посічених кінчиків»

У догляді за волоссям немає кнопки «зберегти». Це постійний процес. Але з багатофункціональними продуктами він лише на радість!

Мультифункціональний спрей 17 в 1 ESTEL Secrets Максимум турботи

208.00
Купити

Багатофункціональний незмивний крем для волосся T-LAB Professional All Over Dream

899.00
Купити

Маска-спрей для волосся Uniq One All In One Hair Treatment

99.00
Купити

Багатофункціональний мус для волосся Brelil Professional Biotraitement Beauty Hair BB Mousse 10 в 1

327.00
Купити

Мультифункціональна маска для волосся 20-в-1 Matrix Total Results Miracle Creator Multi-Tasking Hair Mask

522.00
Купити

Відновлювальна олія для пошкодженого волосся L’Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Oil

504.00
Купити

Багатофункціональний сухий кондиціонер для волосся Brelil Beauty Hair BB Conditioner

327.00
Купити
3 Листопада / 2021 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *