Здоров'я

Хто така МІЛФа (MILF)?

Тема досить делікатна, бо доросле кіно затьмарило собою основну суть цього явища. Але ми з тобою зараз озброїмося кавою і пройдемося від джерела появи такого поняття, як MILF і розберемося нарешті хто це, навіщо та чому?

МІЛФа та Пума в чому відмінності?

Почнімо з азів.

MILF

Це матуся віком 35+ років, яка сексуально приваблива для молодих людей набагато молодших за неї. MILF є абревіатурою (Mom I’d Like to F*ck). Може здатися, що звучить грубувато, проте з погляду емоційного сприйняття жінки такий вираз скоріше підіймає її самооцінку, ніж опускає. Головна відмінна риса МІЛФи полягає в тому, що насамперед молоді люди хочуть її, а не навпаки. При цьому привабливість і сексуальність дають змогу МІЛФі за бажання отримати практично будь-якого молодого хлопця, якщо їй це буде потрібно. MILF можна розділити на дві категорії:

  1. Жінка, яка народила в ранньому віці й у свої 35+ років не просто чудово виглядає, а й має вже дорослу дитину. Уривок з одкровень дівчини, у якої мама MILF: “Коли мама відвозила мого старшого брата до коледжу, він ловив на собі здивовані, водночас захоплені погляди одногрупників і студентів загалом. Вони були вкрай вражені не тільки його гарячою старшою “подружкою”, а й тим, що в неї була машина”.
  2. Жінка, яка має дітей і у свої 40+ років її вважають старшою сестрою, а іноді подругою своєї дитини. Так, це той випадок, коли на фото мама, якій 45 років і її 17-річна донька мають однаково молодий вигляд.

Пума (Cougar)

Багато хто чомусь думає, що Пума насамперед відрізняється від МІЛФи тим, що вона не народжувала. Але це не так. Жінка, яка вважається Cougar, може як не мати дітей, так і бути щасливою мамою. Пума також є сексуальною та привабливою зрілою жінкою, на яку задивляються набагато молодші хлопці. Ключова відмінність Пуми від MILF полягає в наступному:

  • МІЛФу хочуть молоді люди значно молодші за неї за віком. Однак з якої вікової категорії буде партнер у MILF вирішує виключно вона;
  • Пума сама шукає сексуальних і романтичних стосунків із молодими людьми. Їй подобаються саме такі стосунки.

З цим розібралися, а тепер переходимо до розбору поняття МІЛФ.

Цікаво на тему: 6 помилок у макіяжі, які додають віку

Чому MILF може бути не кожна жінка?

Багато хто сприймає це явище, як щось вульгарне, таке, що виходить за рамки самого поняття “жінка”. Начебто МІЛФ – це принизливе, образливе й неприйнятне обзивання. Усе зводиться до того, що жінку розглядають як сексуальний об’єкт і не більше. “А як же інтелект, світосприйняття і душа зрештою?”. Насправді це просто захисна реакція, яка стабільно відпрацьовує у людей, які підсвідомо бажають чогось, але з тих чи інших причин не отримали цього. Я думаю, що і ти, і я стикалися з такими ситуаціями в житті не раз. Простіше кажучи, не всім бути мультимільйонерами, хіміками, вченими та… МІЛФами.

Я на 100% впевнена, що абсолютно кожна матуся одного, двох, та скількох завгодно дітей хотіла б мати у свої 35-40+ приголомшливий вигляд. Підтягнуте тіло, гарні пружні форми, завжди доглянутий зовнішній вигляд, легкий, впевнений погляд і чудова посмішка, за якою ховається абсолютна фінансова незалежність. Коли все це в наявності, сама собою утворюється потужна жіноча енергетика із симбіозу інтелекту та сексуальності. І так, у МІЛФ, звісно ж, ЧСВ перебуває на пікових значеннях, але в цьому випадку воно цілком зрозуміле та виправдане. При цьому місцями зайва самовпевненість, а також погляд на навколишній світ зверхньо – це не стиль життя, а просто присутня в характері опція, яка в будь-який момент може вмикатися і вимикатися. 

Неймовірно сексуальне дияволятко з ангельськими крильцями в соковитому віці, в якого в руках є всі інструменти морального, фінансового та естетичного характеру для втілення своїх найсміливіших бажань – ось, хто така МІЛФа.

Цікаво на тему: Сексуальні повідомлення: як вести еротичне листування?

Мене назвали МІЛФою. Це образа чи комплімент?

Хм, спробуємо розібратися в цьому питанні. Знаєш, що зробили МІЛФи? Вони просто повністю знищили стереотип – пік сексуальності жінки = молодий вік. MILF не є черговим швидкоплинним трендом – це нове розуміння краси та молодості для цілих поколінь.

Молодість – це те, що не потребує великої роботи над собою 

Ти приваблива в молодому віці, бо так вирішила природа. Однак у 95% випадків до привабливості не додається такої важливої частини, як життєвий і сексуальний досвід. Абсолютно будь-яка МІЛФа чарівна, приваблива, по-своєму харизматична та їй не цікаві ігри в стилі “мене треба добиватися, здивуй мене тощо”. Вона сама здатна здивувати так, що час зупиниться. Для молодих дівчат це ще непізнаний світ, який сповнений таємниць і загадок.

Молодість минає дуже швидко

Так, ти можеш спробувати отримати максимум із цього короткого молодого періоду свого життя. А що далі? Виглядати у 20 років на 20 – це easy. А ось виглядати в 45 років краще, ніж середньостатистична молода дівчина – це колосальна праця. “Яка там праця? Ходиш по спортзалах, на б’юті-процедури, використовуєш топову косметику та й все!”. Частково так, тільки, як ти пам’ятаєш, МІЛФа фінансово незалежна жінка. І щоб стати такою, мати гроші на найкращу косметику й засоби для догляду, знаходити багато вільного часу для всього цього – потрібно неабияк попрацювати. Ну, не рахуючи випадків, коли на голову звалився величезний спадок.

Сексуальність, привабливість не закінчується, а тільки починається в 35+

Серед десятків категорій дорослого кіно на позиції ТОП 1 – МІЛФи й ця тенденція з кожним роком лише зростає. Велика кількість опитувань молодих хлопців, яким показували дві фотографії (молодої вродливої дівчини та зрілої вродливої жінки 35-50 років) частіше обирали другий варіант. Такі ж результати спостерігалися під час опитувань чоловіків віком 35-45 років. І лише категорія чоловіків 50+ частіше вибирали молодих дівчат. Ні, це не просто вподобання конкретних чоловіків – МІЛФи дійсно перевернули гру.

Ти дізналася, що тебе за спиною називають МІЛФою? Посміхнися і підійми свою самооцінку ще вище, адже цей комплімент не частий гість у вухах жінок зрілого віку.

Цікаво на тему: Що таке відкриті стосунки та чи підходять вони вам?

Який вік партнера кращий для MILF

Є величезна хибна думка, що МІЛФи люблять хлопців набагато молодших за себе. Як ми вже з’ясували, це більше стосується Пум. Однак навіть якщо розглядати MILF з такої ж позиції… Їй 41, йому 20 і чому б ні, коли ТАК, як то кажуть. Проте все набагато складніше і якщо ми просто розглядаємо зрілу жінку, яка має шикарний вигляд у своєму віці й вона хоче поруч із собою мати молодого партнера, – це одне. А от у випадку з МІЛФою… Такій жінці не цікаві хлопчики, які намагаються вдавати з себе чоловіка. Тут дві безкомпромісні крайнощі:

  1. Морально, фізично та фінансово рівний МІЛФі чоловік або ж той, що перевершує її за одним або всіма зазначеними параметрами.
  2. Недосвідчений, сором’язливий, боязкий молодий хлопчина, який буде просто пластиліном у руках досвідченої, гарячої, красивої жінки.

У сучасному суспільстві бути МІЛФою, значить мати в зрілому віці шикарну фігуру, гарні риси обличчя, не залежати фінансово від будь-кого. Можна захоплюватися, заздрити, не розуміти, засуджувати й обговорювати за спиною. Але не можна ігнорувати той факт, що MILF – це ефектний образ сучасної зрілої жінки, який з нами дуууже надовго.

А як ти вважаєш, бути МІЛФою – круто? Обов’язково поділися з нами в коментарях своєю думкою і не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе цікавою.

Читай також:

Останні

11+ інтер’єрних подарунків для тих, хто цінує затишок у домі

У пошуках ідеального подарунка для тих, хто любить створювати затишок? В інтер'єрі важливими є деталі,… Докладніше

Вересень 16, 2024

Олія ши – секретна зброя для тривалого зволоження

У складі засобів для догляду за шкірою і волоссям часто можна зустріти такий цікавий компонент,… Докладніше

Вересень 16, 2024

7 інструментів для нанесення тону: особливості та який вибрати

Бездоганно рівний тон обличчя — одна з першорядних цілей будь-якого макіяжу. Але домогтися його не… Докладніше

Вересень 13, 2024

Ідеї смачного перекусу: 8 незвичайних рецептів

Не встигла поснідати перед роботою або зголодніла посеред дня? Значить, тобі потрібен перекус. Хоча це… Докладніше

Вересень 13, 2024

Що таке саморефлексія та навіщо вона потрібна?

Інформації, задач та справ у сучасному житті так багато, що часто не залишається можливості прислухатись… Докладніше

Вересень 13, 2024

Що таке усвідомлений сон і як у нього потрапити

Тобі знайомий фільм “Початок”? Якщо ні, то обов'язково подивися. Якщо ж ти його вже бачила… Докладніше

Вересень 12, 2024