Краса

Кератин, пребіотик, філер, ботокс: що потрібно твоєму волоссю?

Неможливо купити доглянуте та гарне волосся, проте можна підібрати базовий домашній догляд, який допоможе уникнути нових проблем та усунути наявні. Які продукти та компоненти ефективні проти сухості й пошкодження самого волосся, а які здатні прибрати жирність або чутливість шкіри голови? Розбираємось на прикладі чотирьох професійних лінійок від бренду Level.

Keratin Therapy — для нормального та жирного волосся

Якщо твоє волосся (а точніше, шкіра голови) належить до жирного типу, то ти не з чуток знаєш, що воно не просто швидко брудниться, але й може стоншуватися, стати ламким, сухим на кінчиках. Основний винуватець — шкірний жир, який, накопичуючись біля коренів, ускладнює обмінні процеси, у результаті чого цибулини не отримують достатньо живлення.

У такій ситуації необхідне делікатне та якісне очищення шкіри голови в поєднанні зі зволоженням і відновленням основної довжини. Лінійка Keratin Therapy допоможе в цьому:

Усі три продукти містять гідролізований кератин, що допомагає відновити структуру та повернути волоссю еластичність і гладкість. А також — натуральні олії, екстракти й вітаміни для живлення та профілактики ламкості.

Filler Therapy — для сухого та пошкодженого волосся

Ти напевно знаєш, як поводиться сухе волосся: складно розчісується, легко ламається і взагалі виглядає позбавленим життя. Така поведінка пояснюється пошкодженою кутикулою, що не здатна утримувати вологу. Причинами може бути генетика, часті фарбування, гарячі укладання або просто неправильний догляд.

Якщо у тебе сухе волосся, уникай шампунів, що глибоко очищують, та продуктів для об’єму. Вони відкривають лусочки, що покривають стрижень, у результаті чого волосся втрачає більше вологи та стає пошкодженим. Краще візьми на озброєння змивні та незмивні засоби з лінійки Level Filler Therapy:

Своєю ефективністю вони завдячують формулі Prodew 400 — японському гідрокомплексу на основі амінокислот, який активно живить і зволожує волосся та шкіру голови. Стрижні наповнюються вологою та утримують її всередині, що зовні виглядає як гладкість, еластичність, шовковистість.

Крім того, амінокислоти допомагають волоссю протистояти стресам, пов’язаним з дією зовнішнього середовища, і подовжують яскравість кольору після фарбування. Використовуй шампунь, маску та спрей у комплексі – і скоро твої пасма матимуть чудовий вигляд.

Botox Therapy — для нормального та хімічно пошкодженого волосся

Цей тип пошкодження пов’язаний з тим, що фарби, суміші для освітлення та завивання підіймають кутикулу, щоб відкрити шлях діючим компонентам. Якщо твоє волосся сильне та здорове, воно добре перенесе процедуру: лусочки максимально закриються, і пасма збережуть доглянутість і гладкість.

Але якщо ти любиш кольорові чи термічні експерименти з волоссям, то в якийсь момент воно обов’язково пошкодиться: кутикула не зможе самостійно повернутися до нормального стану, а волоски почнуть втрачати вологу та структурні білки. То ж таке волосся вже вимагає особливого догляду.

Продукти з лінійки Level Botox Therapy підходять для нормального (для запобігання пошкодженням) та хімічно пошкодженого волосся (якщо структуру вже порушено):

У складі містяться активні компоненти, які живлять, зміцнюють волосяні стрижні, відновлюють їхню структуру і захищають колір: кератин — основний структурний білок волосся, а також колаген, гіалуронова кислота, вітаміни А, Е, пантенол, рослинні екстракти.

Prebiotic Therapy — для чутливої шкіри голови

Поверхня шкіри голови має свою унікальну мікрофлору, яка в нормальному стані захищає її від різних проблем. Якщо під впливом зовнішніх чи внутрішніх чинників мікробіом виходить із рівноваги, це може відчуватися як чутлива шкіра голови (подразнення, свербіж, поколювання). А будь-які проблеми зі шкірою голови, як відомо, позначаються на волосяних цибулинах і самому волоссі.

Підтримати мікрофлору шкіри голови в стані рівноваги допоможуть продукти із серії з пребіотиками від Level:

Усі три засоби містять рослинний пребіотик Biolin P та мультивітамінний комплекс Soluvit Richter NP. Перший регулює баланс мікрофлори на шкірі голови, заспокоює, нормалізує рН, посилює її захисні функції. Другий — активно живить і зміцнює волосяні фолікули, завдяки чому волосся виглядає здоровим і краще росте.

Якщо тобі вже полюбилися ці засоби, доповни колекцію новим бальзамом-кондиціонером Level Lamination Balsam-Conditioner з вітамінним комплексом, оливковою олією та кератином. Його можна використовувати у комплексі з будь-яким шампунем Level після кожного миття, або ж чергувати із маскою обраної лінійки.

Останні

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024