Материнство

Що подивитися на вихідних: ТОП мультиків 2021

Що подивитися з дітьми — серйозне питання, коли на вулиці листопад, а вихідні вже завтра. У EVA Blog вирішили подбати про батьків і склали добірку мультфільмів, які безумовно сподобаються дітям, а дорослим дозволять на пару годин забути про справи й зануритися в захопливий сюжет.

Енканто: світ магії

Прем’єра в Україні: 25 листопада 2021 р.

Мультик-пригода розповідає історію дивовижної родини Мадріґаль, що мешкає в мальовничому колумбійському містечку. Тут, в оточенні гір, захований їхній чарівний будинок, кожен житель якого має унікальні надздібності: хтось володіє даром зцілення, комусь дісталася суперсила.

Але коли у твоїй родині всі чарівники, відсутність здібностей робить незвичайною саме тебе. Таким винятком стала юна Мірабель, через що їй доводиться старатися вдвічі більше, щоб зробити хоча б частину того, з чим сестри справляються за дві секунди. Попри відсутність дару, коли над родиною нависне загроза, саме Мірабель повинна буде врятувати своїх рідних та їхні магічні здібності.

До речі, «Енканто» став 60-ю за рахунком повнометражкою, випущеною Disney, а подивитися її на великому екрані можна вже цими вихідними. Чекаємо на твій коментар з відгуком!

 

Щось не так з Роном

Прем’єра в Україні: 21 жовтня 2021 р.

Уяви собі світ недалекого майбутнього, в якому найкращими друзями дітей стануть роботи бі-боти. Вони вміють постити фото й відео, шукати однодумців онлайн та підлаштовуватися під захоплення господаря.

Схоже, що Барні — єдиний школяр, який ще не встиг обзавестися електронним другом. Хлопчик має складнощі в спілкуванні, до того ж однокласники не упускають можливості відпустити гострий жарт на його адресу.

І ось на день народження батько дарує Барні довгоочікуваного бі-бота, якому він дає ім’я Рон. Тільки от невдача: девайс працює зі збоями й не може навіть запам’ятати ім’я свого господаря. Через це Барні стає ще більшим аутсайдером в очах шкільних друзів. Та зовсім скоро ситуація дивним чином зміниться й перетвориться на захопливу пригоду, в якій герой дізнається, що таке справжня дружба.

Цікаво по темі: ТОП 7 прем’єр фільмів 2021, які варто подивитися

Лука

Прем’єра в Україні: 17 червня 2021 р.

Дія мультфільму розгортається в італійському містечку Портороссо, розташованому біля морського узбережжя, де й зустрічаються два чудернацькі герої. Під водою вони морські чудовиська, та варто їм вийти на берег, як вони перетворюються на звичайних хлопчаків: Лука та Альберто. І мрії у них цілком хлоп’ячі, головна з яких — отримати моторолер «Веспа» та вирушити в далеку подорож назустріч пригодам.

Хлопцям добре відома любов жителів Портороссо до риболовлі та бажання знищити морське чудовисько, що мешкає в прибережних водах. Але це їх не зупиняє, адже місто — це їхній єдиний шанс обзавестися заповітною «Веспою».

 

Рая та останній дракон

Прем’єра в Україні: 5 березня 2021 р.

Прекрасна країна Кумандра колись була єдиним місцем на світі, де люди жили в злагоді разом з драконами, які й створили цю землю. Але після того, як сюди прийшли злі чудовиська Друни, Кумандра розпалася на кілька конкуруючих між собою держав, а дракони пожертвували собою, щоб врятувати людство.

Відтоді в «Країні Серця» зберігається спадщина легендарних драконів — сфера, до якої вони заховали всіх Друнів. А ватажки сусідніх держав, які вважають, що в цьому артефакті таїться секрет процвітання могутнього сусіда, тільки й думають, як ним оволодіти.

З вини сусідів чарівний камінь розколюється, Друни повертаються, і Рая відправляється на пошуки останнього дракона, щоб назавжди зупинити чудовиськ. Та не все так просто: під час подорожі відважна дівчина дізнається, що для порятунку світу однієї лише магії недостатньо. Потрібна ще довіра.

Сучасна анімація досягла таких вершин візуалізації й драматургії, що дивитися її цікаво не лише дітям, а й дорослим. Сподіваємося, у нашій добірці ти знайшла щось цікаве для всієї родини й лишилося тільки побажати тобі насичених вихідних і приємного перегляду!

Цікавий контент для розваг і розвитку — Корисні мультфільми: займаємо дитину та розвиваємо

Переглянути коментарі

  • Понравился мультфильм Енканто. Ещё мы любим мультфильм Щенячий патруль и его героиню Скай. На Новый год ждём игрушки от Щенячего патруля

  • Частіше за все, зараз дивимось мультфільм Щенячий патруль. Раніше дивилися Фіксікі. З роками герої змінюються. Якщо виграємо то доця буде взахваті від такого подаруночка, завжди мріє про нього.

  • У нас любимых мультиков не так много) Конечно же Щенячий патруль, почти все аниме Миадзаки, Холодное сердце и Дом) Советуем к просмотру

  • У Діді Мороза
    Софийка попросила 9 игрушек-фигурок с машинками “Щенячий патруль “, к ним Дід принесет книжки тоже серии “Щенячий патруль” от издательства Ранок. И если бы ещё Дід Мороз принес набор от Honey Bunny, то это было бы волшебно!

  • Обожаем мультфиль “Щенячий патруль”. И являемся фанатами девочки-щенка Скай. Очень хотим быть похожей на неё. Иногда ребёнок просит, чтоб её называли не по её имени, а по имени героя мультика Скай)))) У Діді Мороза
    Софийка попросила 9 игрушек-фигурок с машинками “Щенячий патруль “, к ним Дід принесет книжки тоже серии “Щенячий патруль” от издательства Ранок. И если бы ещё Дід Мороз принес набор от Honey Bunny, то это было бы волшебно!

  • Мы любим мультфильм Щенячий патруль и его героиню Скай. На Новый год ждём игрушки на машинках от Щенячего патруля

  • Улюблені мультфільми донечки Щенячий патруль, Маша та Ведмідь, Три Кота

  • Любить Маршала, подарунки чекає будь які. Все що стосуватися щенячого патруля. Одяг, іграшки, канцтовари все де є зображеного його улюблених героїв.

  • Всем привет!
    Мы смотрим Щенячий патруль
    Всем советую!
    В щенячем патруле веселит Мэр со своей Ципалеттой))) Самые любимые герои это Скай и Эверест)))

  • Діти дуже лююлять цей мультик. Герої які нам довподоби це Маршал та Скай . Ще ми дивимося " Леді Баг та Супер Кіт" , "Губуку Боба". На св. Мик замовили мінікухню та парковку для машинок

  • "Щенячий патруль","Маша та ведмідь","Простоквашино",а також Діснеївські мультфільми

    • Какая чудесная подборка мультфильмов Мой ребёнок очень любит мульт Щенячий патруль, покупаем вещи, рюкзаки, носочки и т.д с героями этого мультфильма (гонщик и крепыш). Также перед новым годом смотрим мультфильмы которые создают ощущения волшебства и праздника: "Феи: Тайна зимнего леса", "Хранители снов", "Спасти Санту", "Снежная королева" и "Холодное сердце". Всем добра и прекрасного настроения

  • Дякуємо за цікаві мультфільми, а ми рекомендуємо " Щенячий патруль в кіно".

  • Очень крутая подборка мультфильмов !! Добрые и поучительные !!! В нашей семье традиция, раз в неделю смотреть вместе мультик. Благодарим за подборку =*

  • "Лука" и "рая" - отличные мультфильмы в восторге остались и я, и дочка, и даже я-не-люблю-мультики-муж
    Хочу посоветовать один из моих любимых зимних мультфильмов "Хранители снов", в преддверии нового года - отличный мультфильм для все семьи❤️

  • Обов'язково на вихідних подивимось з донечкою "Енканто"! Міла зараз полюбляю всі мультики дивитися) та найбільше фанатіє від " Щенячий патруль", "Маша і ведмідь".

  • Дякую за підбірку цікавих мультфільмів. На вихідних , ввечері , завжди вибираємо що подивитися разом з дітьми - щось що сподобається і їм ,і нам з чоловіком... Вашою підбіркою - скористаємося !!

  • Отличная подборка мультфильмов! Ещё можно добавить "Семейка Крудс". Хороший мультфильм, интересно будет и детям, и взрослым.

  • О, дякую за гарний та стислий огляд. Серед Щенячого патруля дочка більш за всіх захоплюється Скай. В листі до Святого Миколая попросила бінокль. Ще любить дивитися мультики про робокара Поллі і Лунтик.

    • Цікавий підбір мультфільмів. Обов'язково подивимося під час канікул!

  • Обов'язково передивилися усі мультики на новорічних канікулах. Підбірка супер!

  • Нам дуже сподобалися такі мультфільми, як" Рая і останній дракон" та "Лука". А ще рекомендую неперевершений фільм "Мальчик по имени Рождество".

  • Пост очень даже к стати. Не нужно искать, уже есть отличная подборка

  • Дуже зацікавив мультик Лука, будем дивитись зі всією родиною на ціх вихідних.

  • Стільки мультиків переглянули на sweet tv, а цих не дивилися. Треба переглянути.
    Дякую за рекомендацію.

  • О, Енканто ми з сином дивилися на минулому тижні! Луже сподобався. Так що можн ще передивитись!)))

  • Есть действительно впечатляющие мультфильмы, с сыном смотрим вместе. Ему очень понравился фильм " Лука " (ХОЧЕТ 2 часть)
    А ещё поучительные мультфильмы, в их числе мультсериал " Щенячий патруль " , у нас все щенки есть, с удовольствием играем в спасателей
    РЕКОМЕНДУЮ

  • Смотрели в кинотеатре мультфильм Енканто. Понравился, про ценности семьи и любовь друг к другу. Ещё мы любим мультфильм Щенячий патруль и его героиню Скай. На Новый год ждём игрушки на машинках от Щенячего патруля

  • Смотрели мультик Енканто. Понравился, про ценности семьи и любовь друг к другу. Ещё любим мультфильм Щенячий патруль и его героиню Скай. На праздники ждем игрушки с машинками от щенячего патруля.

  • Всем привет! Заскринила список мультиков, обожаем анимацию, посмотрим!!!
    Мы смотрим Щенячий патруль, Свинка Пеппа, Приключения Падингтона (о мишке, который учится познавать мир), все мультики учат людским ценностям, вежливости, культуре, отношениям и ТД
    Из полнометражных несколько недель смотрим Коко на повторе, дочка любит тему скелетов, Хэллоуин и тд. Мультик очень глубокий, о том как важно иметь поддержку от семьи, но ещё важнее не предавать самого себя! Всем советую!!!
    Он очень музыкальный, дочка танцует с удовольствием!!!

    Ну а в щенячем патруле веселит Мэр со своей Ципалеттой))) Самые любимые герои это Скай и Эверест)))

  • У нас любимые мультики это патруль ясное дело)))вспыш , и роботы -поезда.
    На длительные по времени мультики пока не хватает терпения у ребёнка ,видимо рановато )

  • Спасибо за рекомендации!

    У нас на выходных будет Энканто!
    И книжка от Дисней уже едет к нам!

  • Спасибо за подборку!
    Ещё очень добрый мультик из серии Пчелка Майя) всем советую!!!

  • Наши детки в восторге от Щенячего патруль!!!! Герои все супер!

  • Лука! Я в захваті від цього мультики і не тільки я. Син дивився з захватом від самого початку і до кінця, хоча для нього це рідкість, він завжди починає і не закінчує, йому скучно, а цей мульт прям до кінця. Та що говорити про сина, навіть чоловік дивився, а якщо я люблю мультики і дивлюсь новинки з сином, то чоловік ні, але цей мульт дивився.
    Рекомендую подивитись з дітками чудовий фільм " Мальчик по имени Рождество" теж дуууже сподобався і мені і донці (15 років) і сину ( 5років)

  • Наш улюблений герой з Щенячого Патруля це Скай,на Миколая наш малюк замовив робота,полюбляє ще мультик маша та медвідь

  • Всем привет
    Обожаем смотреть новинки. В кино сидим плохо, пока есть попкорн, то сидим, но идёт реклама, максимум 30 мин. По этому смотрим уже дома. Сейчас актуально Гринч. Сама с удовольствием посиотрела в прошлом году, так же дочка 3 года смотрела с удовольствием. Кто не смотрел советую для просмотра всей семьёй на выходных. Всех с наступающим новым годом и новогоднего настроения. Пусть мечты сбудутся.

  • Рекомендации классные, ходили на Луку мультик просто супер! Детям очень зашол!

  • Дякую, зберегла рекомендації
    На завира з малим вже запланували перегляд Щось не так з Роном

  • Останній мультфільм який сподобався синові це "Добрий динозавр", про силу дружби.

  • Син любить мультик "щенячий патруль", улюблені герої це: гонщик, маршал, рокки, крепиш. Ще мій син чекає тоботів у подарунок під ялинкою.

  • Дочь любит гонщика)
    Любимый персонаж

    Будем смотреть всей семьей)

  • Дякую за чудові рекомендації!
    З вашими рекомендаціями тепер не треба шукати, що дивитися на вихідних)
    Ми на дуже полюбляємо дивитися"Щенячій патруль" з улюбленими героями Скай та Маршал )

  • Были в кинотеатре на мультфильме Енканто. Мультфильм интересный, о ценностях семьи и любви друг к другу. Ещё очень любим мультфильм Щенячий патруль и его героиню Скай. На новый год у Деда Мороза моя девочка попросила героев из мультфильма Щенячий патруль с машинками. Очень ждем и считаем дни до волшебного праздника)

  • Дивилась мультфільм рая та останній дракон дуже сподобався, цікавий, гарний, повчальний. А доця чекає на смачний подарунок під подушку. Щенячий патруль дивимось разом, любить пожежника Маршала.

Останні

Як вибрати мультипіч?

У сусідів аерогриль Philips – дуже ним задоволені. А друзі настійно рекомендують мультипіч Тефаль, кажуть,… Докладніше

Травень 4, 2024

6 помилок у макіяжі, які додають вік

Іноді буває, що провела биту годину біля туалетного столика, зробила дуже крутий макіяж, але все… Докладніше

Травень 3, 2024

Як зменшити кількість пилу у приміщенні?

Пухнастий сірий шар, який підсвічують сонячні промінчики з вікна, — зовсім не те, що хочеться… Докладніше

Травень 3, 2024

Акцентні зони на обличчі: як змінюються тренди у макіяжі

Макіяж — одна зі сфер, в якій beauty-тенденції дуже часто змінюються. Але в більшості своїй… Докладніше

Травень 2, 2024

Як зробити освіжувач повітря своїми руками: ТОП ідей

Погодься, що приємний аромат у домі — запорука затишку, комфорту та гарного настрою. І попри… Докладніше

Травень 1, 2024

Як вибрати мило і шампунь для новонароджених

Тобі знадобиться зовсім небагато засобів для купання свого малюка, тому не поспішай занадто звільняти місце… Докладніше

Квітень 30, 2024