Натхнення

Щоденні звички успішних жінок, які змогли реалізувати свої мрії

Повсякденні ритуали відіграють важливу роль у досягненні успіху і дозволяють перетворювати мрії на реальність, адже завдяки регулярності та дисципліні ми стаємо більш ефективними. Здорові звички також сприяють формуванню нових особистісних якостей та навичок, що може покращити всі сфери життя, дозволити краще керувати своїм часом і ресурсами. Тож розгляньмо щоденні ритуали чотирьох відомих зірок, які досягли успіху завдяки роботі над собою.

Час читання: 4 хв. та чашка кави ☕

Кемерон Діас

@camerondiaz

Відома американська акторка приділяє значну увагу своїм ранковим ритуалам. Початок дня визначає настрій і продуктивність, тому Кемерон завжди відводить час для медитації та візуалізації своїх цілей. Це допомагає акторці зосередитися на власних бажаннях, зняти стрес та зарядитися позитивним настроєм на весь день.

Крім того, Кемерон вважає, що важливо щодня турбуватися про своє тіло, тому регулярно робить руханку або йогу. Вона переконана, що фізична активність допомагає розігнати лімфу та пробудити весь організм.

@camerondiaz

«Пізнати своє тіло – що може бути важливішим? А харчування, фітнес, усвідомленість і дисципліна – не просто слова – це дієві інструменти», – пише Камерон Діаз у своїй книзі «Книга про тіло».

Опра Вінфрі

@oprah

Однією із регулярних звичок Опри Вінфрі є ранній підйом. Телеведуча полюбляє прокидатися до сходу сонця, адже переконана, що таким чином вона увійде в новий день сповненою енергії та продуктивності. Опра вірить, що ранкові години – ідеальний час для саморозвитку, рефлексії та підготовки до викликів дня.

@oprah

Крім того, Вінфрі часто використовує цей час для медитації, нотаток ідей у щоденник, фізичних вправ або читання, і до останнього вона має особливе відношення. Телеведуча вже давно започаткувала свій власний читацький клуб і регулярно ділиться літературою, яку вона радить прочитати кожному. Серед них – «Чотири угоди: практичний посібник до особистої свободи» Дона Мігеля Руїса, або «Любов. Поверніть її у своє життя» Маріанни Вільямсон. За словами телеведучої, ця книга допомогла їй зрозуміти, що є тільки два види емоцій – любов і страх, і у кожних стосунках ви завжди рухаєтеся у бік однієї чи іншої.

Цікаво на тему: 10 звичок, які дозволять полюбити своє тіло

Вікторія Бекхем

@victoriabeckham

Британська співачка, модельєрка відома своєю прихильністю до здорового харчування. Однією з її ключових звичок є уважне ставлення до того, що вона споживає, у якій кількості й коли.

Вікторія віддає перевагу продуктам, які не тільки задовольняють її смакові пристрасті, адже вона ще та гурманка, але й корисні для здоров’я. Її раціон завжди збалансований і містить достатню кількість білків, вуглеводів, здорових жирів, вітамінів та мінералів. Її чоловік Девід Бекхем одного разу зазначив, що Вікторія любить їсти рибу, особливо червону, та тушковані овочі. Враховуючи інтенсивний графік тренувань Вікторії, а це п’ять разів на тиждень, вона робить акцент на корисних жирах у своєму раціоні, таких як горіхи, авокадо та риба.

@victoriabeckham

Леді Бекхем часто обирає свіжі органічні продукти, а також намагається уникати штучних добавок та продуктів з високим вмістом цукру та трансжирів. Вона завжди віддає перевагу натуральним інгредієнтам і продуктам з високим вмістом поживних речовин.

Таке харчування допомагає Вікторії підтримувати енергію, витривалість й концентрацію на її професійних та особистих завданнях, а ще у свої 50 років виглядати просто неймовірно.

Дженніфер Еністон

@jenniferaniston

Американська акторка Дженніфер Еністон відома своєю енергійністю та оптимізмом, і ключовим елементом свого здорового способу життя вважає регулярний спорт.

Для Дженніфер рух – це не тільки підтримка відмінної фізичної форми, але й спосіб збереження емоційного та психічного здоров’я. Вона тренується від трьох до семи разів на тиждень по півтори години, чергуючи силові тренування з йогою, пілатесом, бігом або плаванням. Еністон акцентує увагу на м’язах тулуба. За словами її тренера, вона легко справляється з будь-яким завданням, може стояти в планці по 2-3 хвилини. А якщо у Дженніфер щільний знімальний графік, то вона готова прокинутись та піти на тренування навіть о третій ранку.

@jenniferaniston

За словами акторки, регулярні заняття спортом допомагають їй підтримувати силу, гнучкість та завжди мати енергію. Крім того, він сприяє вивільненню ендорфінів – природних антидепресантів, що допомагають підтримувати емоційну стабільність та покращити настрій.

Дженніфер вважає спорт важливим компонентом свого життя і переконана, що саме ця звичка допомагає їй підтримувати баланс між роботою та особистим життям, а також досягати успіху.

Цікаво на тему: 11 звичок, які допоможуть вам бути більш продуктивною

П’ять книжок, що надихають на досягнення власних цілей

  1. «Іди туди, де страшно. І матимеш те, про що мрієш» Джима Ловлесса. Книга, яка надихає виходити за межі зони комфорту, долати страхи та досягати своїх мрій.
  2. «Бути лідером. Мудрість від тих, хто змінив правила гри» Девіда Рубенштейна – це добірка історій успішних лідерів та лідерок, у якій можна дізнатися, якими принципами та цінностями вони керуються, як сприймають виклики та невдачі, а також як попри все дотримуються обраного курсу.
  3. «Тригери. Сформуй звички і стань тим, ким хочеш бути» Маршалла Голдсміта та Марка Рейтера. У ній вивчається вплив звичок на наше життя, можна дізнатися, як змінити старі та сформувати нові звички, щоб зростати та досягати успіху.
  4. «7 звичок надзвичайно ефективних людей» Стівена Р. Кові – класика саморозвитку, яка описує сім навичок, які варто перетворити на звички, щоб максимально розкрити свій потенціал.
  5. «12 важелів успіху» Стівена Р. Кові. Тут ви знайдете стратегії та прийоми, що допомагають досягати успіху в особистому та професійному житті.

Отже, можна з упевненістю стверджувати, що повсякденні ритуали – це не дрібниці, а ключ до успіху, один із секретів ефективності. Через регулярність та дисципліну ми стаємо сильнішими та впевненішими, а мрії набувають реальних контурів. Саме для цього EVA запустила кампанію «Крокуй назустріч собі». Амбасадором ініціативи стала відома альпіністка Антоніна Самойлова, яка завдяки вірі у себе та наполегливості підкорює найважчі вершини, встановлюючи нові рекорди. Наша кампанія – це не лише про виклик, а й про можливість знайти в собі силу йти вперед, зробити перший крок назустріч своїм мріям.

Розкажи нам в коментарях, які у тебе є щоденні звички? Як вони підтримують твій стан та допомагають виходити на нові рівні можливостей?

Читайте також:

Переглянути коментарі

  • Ну,дуже цікава стаття 🙌🏻💚Дякую за цікаву інформацію 🥰Ви як завжди неймовірні-Eva blog💚

Останні

Очищення та зволоження: ТОП-8 олій для душу

Уяви: ти у ванній, тебе обволікає тепла пара, і замість звичного гелю для душу ти… Докладніше

24 Червня, 2024

Як відростити довгі та густі вії в домашніх умовах

Я б хотіла подарувати тобі чарівний швидкий спосіб в короткий термін перетворити коротенькі вії на… Докладніше

21 Червня, 2024

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія –… Докладніше

21 Червня, 2024

Вітання з Трійцею 2024: листівки та традиції

У 2024 році православні українські віряни відзначатимуть Трійцю у неділю, 23 червня. Цей день вважається… Докладніше

21 Червня, 2024

Листівки та привітання з Днем Конституції України 2024

Щороку 28 червня українська громадськість відзначає День Конституції – головного закону країни, якому цьогоріч виповнюється… Докладніше

21 Червня, 2024

Партнерські пологи: всі за та проти

Багато хто чомусь думає, що партнерські пологи – це присутність чоловіка поруч із дружиною безпосередньо… Докладніше

20 Червня, 2024