Саме восени у багатьох починає загострюватися тяга до солодкого, гарячого. Що може бути краще чашки какао з зефіром і ліниве читання під пледом? Однак за осінь і зиму в такому режимі можна набрати не один зайвий кілограм. Якщо ви згодні з тим, що зайві кілограми вам ні до чого, але не хочете розлучатися з деякими солодкими радощами, пропонуємо готувати корисні десерти.
Спробуйте ці приголомшливі солодощі без цукру та низькокалорійні десерти, які можна їсти кожен день без побоювань за здоров’я!
Для крему:
Готуємо:
Кекс буде важким, щільним, не підніметься.
Після того, як він охолоне, змішуємо крем і змащуємо зверху. Ставимо в морозилку хвилин на 15. Готово!
Цікаво по темі: Три прості рецепти круасанів
Без підсолоджувача крамбл виходить досить солодкий, особливо якщо груші та яблука стиглі. Тому ви можете його не підсолоджували.
Готуємо:
Після приготування прикрашаємо йогуртом. Можна дати охолонути — так теж дуже смачно.
Можна додати розпушувач — тоді печиво швидше пропікається й виходить пишнішим. Але й без нього теж можна пекти.
Змішуємо все, руками формуємо печива (10 штук). Випікаємо 15 хвилин за температури 150 градусів.
Якщо у вас немає підсолоджувача «Трувія», можна використовувати кокосовий цукор в кількості ½ склянки.
Цікаво по темі: Домашнє печиво для дітей: 8 простих та смачних рецептів
Все збиваємо блендером та охолоджуємо в морозилці приблизно 30–40 хвилин.
Читайте також:
"Що за запитання? Звичайно ж, відповідальні обидва!”. Якщо дивитися на ситуацію глобально, то – так.… Докладніше
Хто б що не говорив, а для мене осінь — це найатмосферніша пора року, коли… Докладніше
Скільки існуватиме зима, стільки ми носитимемо пуховики (пуффери) 🙃 Вони просто поза часом і поза… Докладніше
Сьогодні важко заперечувати той факт, що соцмережі впливають на прийняття нами деяких рішень. Нехай і… Докладніше
Ще трохи й в повітрі буде витати атмосфера прийдешнього свята. Ми знову будемо наряджати ялинку,… Докладніше
Попереду холодна і колюча зима, а значить, потрібно завчасно підготувати свій догляд до важких випробувань.… Докладніше