Святковий образ для випускного вечора: ефектний макіяж та стильна зачіска

Випускний – це особливий день у житті кожної дівчини. Хочеться бути яскравою і привабливою. Якщо ви не встигаєте звернутися за допомогою до стиліста, то цей майстер-клас стане корисною знахідкою. Постійний експерт EVA Blog, візажист та весільний стиліст Яна Тимошенко розповість, як самостійно створити ефектний макіяж та стильну зачіску для святкового образу на випускний вечір.

ЦІКАВО ПО ТЕМІ: ОРИГІНАЛЬНІ ЗАЧІСКИ-ТРАНСФОРМЕРИ З КОСАМИ

Стильний макіяж для випускного

Що відрізняє випускний образ від будь-якого іншого? Він повинен протриматися всю ніч: святковий вечір, бенкет, танці, сльози, поцілунки і зустріч світанку. Сьогодні мені допоможе модель Карина.

Етап 1: Тонування обличчя

Етап 2: Ідеальні брови


Будуємо форму брів за допомогою олівця для брів LCF (тон 2) і закріплюємо сухими тінями з палітри Lamel Chocolate. Робимо акцент на брови за допомогою світлих тіней з палітри Patricia Ledo La Palette Eye Designer.

Етап 3: Виразні очі

Вибудовуємо форму майбутнього макіяжу за допомогою чорного олівця Patricia Ledo (тон 4).

Заповнюємо і закріплюємо нашу форму тінями з палітри La Palette Patricia Ledo і Chocolate від Lamel, оскільки олівець без тіней швидко скочується.

Доповнюємо наш базовий на даний момент макіяж яскравими акцентами, щоб образ став по-справжньому святковим. Використовуємо гліттер LCF Gloss Collection.

Лайфхак: Для цього макіяжу можна використати незвичайний продукт – декор для нігтів Camill Lady. З його допомогою ви цікаво виділите стрілки.

Зачищаємо наш макіяж під бровою світлим перламутровим відтінком з палітри Patricia Ledo La Palette Eye Designer.

Фарбуємо вії водостійкою тушшю від  LCF Bright Summer

 

Етап 4: Корекція обличчя

  1. Працюємо зі світлотінню обличчя – наносимо рідкий стробінг Lamel Professional Strobing Illuminator, а фіксуємо сухим від Patricia Ledo.
  2. Робимо скулову корекцію за допомогою палетки Eveline Contour Sensation.
  3. Наносимо рум’яна Perfect Blush від Patricia Ledo.

 

Етап 5: Яскраві губи

Зволожимо губи бальзамом Green Way Магія трав. Олівцем для губ Patricia Ledо (тон 6) промальовуємо контур і заповнюємо губи повністю. Це допоможе помаді триматися довше. Після зачищаємо контур губ за допомогою олівця Primer Stick від LCF. За допомогою кисті наносимо помаду LCF Matte (тон 7).

 

Святкова зачіска для випускного

Розчісуємо волосся. Поділяємо його на сектори і гофруємо корені – це допоможе зберегти зачіску протягом усього святкового вечора.

Відокремлюємо частину волосся від вуха до вуха зигзагоподібними рухами. Робимо боковий хвіст, залишаючи зі сторони обличчя пасма волосся шириною з долоню. Боковий хвіст зручний тим, що створити зачіску на його основі досить легко навіть самостійно.

Відокремлюємо пасма шириною близько 1,5 см і формуємо з них «ребра», створюючи повітря в волосах. Для цього використовуємо гель-спрей Wella Shockwaves texture & shine.  Кожне “ребро” фіксуємо лаком для волосся Got2b 2 sexy.

Підкручуємо локони хвоста на плойку діаметром 25 мм, можна використовувати і плойку іншого діаметру. Все залежить від того, локони якої ширини ви хочете отримати.


Використовуємо для цієї зачіски заздалегідь підготовлений бублик для волосся. Він додасть їй додатковий об’єм. Заправляємо локони в бублик, формуючи гульку. З пасмами, залишеними спереду, працюємо в останню чергу, формуючи чілку. Закріплюємо локони біля обличчя в готову зачіску лаком Wellaflex суперсильної фіксації.

Щоб зробити зачіску по-справжньому святковою додамо витончену прикрасу для волосся.

Наш святковий образ для випускного вечора готовий. З вами була Яна Тимошенко.
До нових зустрічей на сторінках EVA Blog!

Останні

10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають… Докладніше

Травень 14, 2024

12 топових фільмів і серіалів від Netflix

Netflix — один із провідних постачальників гідного контенту в усьому світі. Щорічно під його егідою… Докладніше

Травень 14, 2024

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024

Добірка рецептів для пікніка

Ароматний дим просочує повітря, поки на розпеченому вугіллі повільно прожарюються соковиті шматочки м'яса, мариновані в… Докладніше

Травень 13, 2024

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024