Свята

ТОП-3 ідеї, що подарувати на 14 лютого, якщо ти хейтер свята

Наближається день святого Валентина, і в цей момент деякі з нас «виходять з чату». Просто відключають телефони, зариваються під ковдри спати або бездумно ріжуться в Battlefield, всіляко ігноруючи свято. Якщо ти — один з них, то welcome до клубу хейтерів 14 лютого. Але від подарунків все одно не відвертітися? Знаєш, що кохана схопиться о четвертій ранку готуватися до походу в ресторан, щебетатиме про приємні дрібнички, нібито проговориться про епл вотч… І ти сидиш такий з обличчям Біллі Айліш. Розумієш, що доведеться щось подарувати.

Слухай, креативний підхід ніхто не забороняв. Можеш прикольнутися і перетворити всі ці нудотно-романтичні вайби в забавні ситуації і не бути при цьому коржиком в її очах. Залишилося придумати, що подарувати дівчині чи дружині. Зачекай, не йди! Маємо ідеї.

Операція «Відплатити тією самою монетою»

Візьми реванш за те, що торік вона вручила тобі шкарпетки, чашку і бритву, вирішивши, що це класний подарунок на 14 лютого. Подаруй те ж саме. Ну а що? Її стару чашку можна «випадково» розбити, поки наливаєш коту водички — ось тобі привід, як лицар, піднести новеньку чашку зі словами: бачиш, який я уважний? Шкарпетки завжди потрібні, тут нема чого і думати. З сердечком мило пасуватимуть до її нових кедів, погодься. А бритва завершить твоє оригінально-неоригінальне тріо. Все одно вона буде рада, бо ти старався, вибирав і, як її бабуся каже, «головне — увага». Отже, що подарувати дівчині на День святого Валентина — done, їдемо далі.

Валентинка-вітамінка

14 лютого для дружини — це вічний день квітів, парфумів та романтичних вечерь. Цікаво, їй самій не набридло? Додай перчинки до свята, подаруй БАДи. Серйозно, хто б додумався зробити такий гіфт? Зараз щось чується якийсь закадровий сміх, отож нічого тут сміятися. Навесні й тобі вітаміни від стресу не завадять, щоби не був таким токсичним. Тож якщо друг вирішить порадитись, що подарувати дружині на 14 лютого, кажи, що «чарівні пігулки для настрою». І нехай думає, що хоче.

Ми з Тамарою даруємо парою

Не сіпайся при фразі «парні подарунки на День Закоханих». Тобі не обов’язково бігати за квитками на балет або кулончиком-сердечком з двох половинок. Якщо вона, за традицією, презентує тобі шампунь 3-в-1, з радісним обличчям вручи їй бальзам і скажи, що тепер ви точно солодка парочка! Або сходи в EVA і купи два креми, денний і нічний. Буде сюрприз із резервом на майбутнє: один — на 14 лютого, другий — на 8 березня. Ідею ти зрозумів? Розважайся.

Бачиш, вигадувати сюрпризи на 14 лютого — ніяка не каторга, а можливість повеселитися. Ніхто і не казав тобі проводити свято у цукерково-букетній атмосфері. Завжди можна влаштувати побачення на 14 лютого вдома, приготувати піцу, обнявшись, подивитися «Зак і Мірі знімають порно» та обмінятися прикольними дрібницями. Такий сценарій зацінять навіть запеклі хейтери. З прийдешнім! 😛

Останні

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024