Категорії: КрасаМакіяж

ТОП-5 тушей для створення об’єму

Без туші не обходиться жоден денний або вечірній макіяж. Профарбовані й витончені вії моментально роблять риси обличчя виразнішими та звертають увагу на глибокий погляд. Туш для об’єму добре пасує дівчатам з будь-яким типом вій, а особливо — тим, у кого вони рідкі від природи. Маємо для вас кілька цікавих варіантів — ТОП-5 тушей для об’єму. Ці засоби містять спеціальні компоненти, що надають віям пишності, а пензлі різноманітних форм ще більш посилюють ефект густоти.

Туш для об’єму Rimmel Wonderluxe Volume

Особливий аплікатор зі щетинками різної довжини дозволяє ретельно профарбувати кожен волосок, не склеюючи їх. Результат — пишні, красиві та природні вії. Натуральні олії у складі цієї туші мають розгладжувальну та живильну дію, протидіють утворенню грудочок.

Rimmel Wonderluxe Volume на eva.ua

Туш Max Factor Rise Shine з ефектом підкручених вій

Туш має пензлик-вісімку в формі пісочного годинника. Вона максимально піднімає волоски, створюючи приголомшливий ефект накладних вій з привабливим вигином. Формула продукту збагачена компонентами, що лагідно доглядають: вітаміном С та кофеїном. У лінійці також є темно-коричневий відтінок, який найкраще пасує власницям світлої шкіри.

Max Factor Rise Shine на eva.ua

Туш для об’єму Patricia Ledo Extra Volume

Зручний пензлик цієї туші ідеальний для створення об’ємних вій та виразного погляду. Він достатньо широкий та великий для того, щоб укласти вії в необхідне положення та профарбувати їх усього кількома рухами. Засіб також містить компоненти, що перешкоджають сухості та випадінню волосків, а віск робить їх глянсовими та шовковистими.

Patricia Ledo Extra Volume на eva.ua

Туш для об’єму GlamBee Shock

Туш від GlamBee ідеальна для розділення вій та створення ефекту густоти. Її аплікатор забезпечує легке та швидке нанесення без грудочок. А водостійка й насичено пігментована формула не осипається та гарно тримається протягом дня. Зате засобом для демакіяжу знімається легко.

GlamBee Shock на eva.ua

Туш для об’єму LCF Volume & Extension

Надати віям екстра-об’єму та довжини? Легко з тушшю від LCF! Її кремоподібна формула містить особливі мікрочастинки, що роблять вії надзвичайно пухнастими. Хвилеподібний аплікатор бездоганно розподіляє та фіксує засіб, акуратно обволікаючи кожен волосок. Щоб отримати професійний об’єм, обов’язково прокручуйте такий пензлик під час нанесення туші.

LCF Volume & Extension на eva.ua

Сподіваємось, наш ТОП-5 тушей для об’єму допоможе вам обрати свій ідеальний засіб. Водостійкість, живильні властивості, пишність і довжина, глянсова гладкість — а що оберете ви?

Переглянути коментарі

  • Супер туш. Моя улюблена. Неосипається. Розділює. Легко накладається. Виводить кожну вію.

Останні

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024