Здоров'я

Вакуумні вібратори: яка модель найкраща

Приблизно до 2013 року в секс-іграшках для активної стимуляції ерогенних зон застосовувалася одна технологія – вібраційна. Всім добре знайомі вібратори мали різну форму (для вагінальної, кліторальної або вагінально-кліторальної стимуляції), відрізнялися між собою кількістю режимів роботи й, звісно ж, потужністю вібраційного впливу на інтимні зони. І насправді асортимент представлених секс-іграшок ніколи не створював проблем з вибором. Купити класного пустуна для сексуальних утіх, як і зараз, можна було на будь-який смак і гаманець. І тут у 2013-2014 році на ринок виходять вакуумні стимулятори… Без перебільшень, стався Sex BooM, хвиля якого досі не вщухає.

Що таке вакуумні стимулятори

Попри те, що такі іграшки не належать до вібраційних моделей, їх багато хто називає за звичкою вібратори. Як зрозуміло з назви, замість вібрації на клітор впливає вакуум. Якщо говорити більш професійною мовою, то за допомогою такої секс-іграшки відбувається вакуумна безконтактна стимуляція клітора. Можна провести аналогію з пилососом, тільки він затягує пил і бруд, а обговорюваний нами малюк втягує в себе твою напруженість, даючи змогу максимально розслабитися, відчути прилив задоволення і довести себе до бажаного оргазму. Насправді працює вакуумний стимулятор за дуже простим принципом:

  1. Завдяки створюваному легкому, приємному повітряному тиску й всмоктуванню клітора з його високочутливими нервовими закінченнями посилюється приплив крові в цю ділянку.
  2. Циркуляція крові в кліторі прискорюється, тим самим значно підвищуючи почуття збудження.

Цікаво на тему: 6 правил, як правильно мастурбувати жінці

Ще один цікавий момент. Якщо у випадку з класикою на вібромоторчику часто недостатньо просто прикласти вібратор до клітора, а потрібно все ж додатково стимулювати цю ділянку рухами іграшки, то в цьому випадку все максимально просто. Поклала робочу частину пристрою на голівку клітора й очі починають закочуватися, губки кусатися, ніжки тремтіти…😋

Загалом, такий кліторальний стимулятор копіює всіма улюблений кунілінгус і робить це дуже й дуже якісно. Єдина проблема полягає в тому, що якщо ти любиш якісь особливі куні, в плані інтенсивності, швидкості, ніжності, то можуть виникнути невеличкі проблеми. Можливо, для тебе це буде, як занадто швидкий кунілінгус або надто ніжний… Загалом, судячи з відгуків, кожна відчуває індивідуальні почуття від вакуумного стимулятора. Але те, що він відтворює ефект насолоди, як від спритного язичка, й багатьох доводить до бурхливого кліторального оргазму – факт.

Важливо! Вакуумний стимулятор не пестить клітор, як вібраційні моделі “віброязик”. Він дає можливість відчути прилив збудження на фізичному рівні, яке можна порівняти з класним, якісним кунілінгусом.

Цікаво на тему: Як вибрати першу секс-іграшку?

Вакуумний стимулятор – це Вуманайзер?

Є думка, що “вакуумник” – це Womanizer (Вуманайзер). Точніше, не особливо просунуті користувачі інтим товарів під час пошуку інформації про вакуумні стимулятори потрапляють на думки, що Вуманайзер нібито синонім інших назв іграшки. З цієї причини непоодинокі випадки, коли під час візиту в секс-шоп людина каже: “Мені потрібен Вуманайзер”, а продавець, своєю чергою, не особливо розуміє, чому саме він, адже є маса інших не менш крутих альтернатив. Так ось, пояснюю:

  • Womanizer – це бренд, який придумав технологію вакуумної стимуляції й запатентував свою технологію. Якщо ти хочеш іграшку виключно від цього бренду, тоді так, купуй тільки його;
  • Вуманайзер, секс-іграшка з хвильовою, вакуумно-хвильовою, мембранною стимуляцією клітора або просто вакуумний вібратор/стимулятор – це, по суті, все одне й те саме. Однак фізіологічна різниця все ж є, оскільки у ТОП брендів свої запатентовані технології і вплив на клітор відрізняється.

Цікаво на тему: Інтимна косметичка: 9 засобів, які покращать якість сексу

Від якого бренду краще вибрати вакуумний стимулятор

Womanizer, Satisfyer, Mia, So Divine – це лише невелика частина брендів, що випускають класні вакуумники. Перераховувати насправді можна дуже довго, оскільки одних тільки китайських аналогів популярних виробників неймовірно велика кількість.

Давай я тобі розповім про дві досить популярні технології від відомих брендів, і ти зрозумієш, у чому полягає принципова різниця у відчуттях.

Womanizer і їхня технологія Pleasure Air

У чому ж особливість і чому Вуманайзер вважається ТОП продуктом у світі вакуумних стимуляторів? Цей бренд в далекому 2013 першим випустив у світ секс-іграшку для стимуляції клітора з ефектом вакууму й наявністю двох мембран. Я спеціально акцентую увагу на числі найтонших, коливних частинах цього вакуумника – мембранах. Саме в такому виконанні стимуляція клітора плавна, м’яка, ніжна.

Двомембранна технологія Pleasure Air запатентована. Якщо хтось і буде створювати копії, то, найімовірніше, “кустарний” китайський ринок і придбати таку іграшку в офіційних секс-шопах буде неможливо. Зафіксуймо – купити двомембранний кліторальний вакуумний стимулятор на цей момент можна тільки від бренду Womanizer.

Цікаво на тему: Як вибрати й користуватися інтимною змазкою

Satisfyer і їхня технологія Air Pulse

Саме такий тип стимуляції отримав назву вакуумно-хвильовий. Але, як я вже говорила, це все гра слів. Вакуумники працюють за однаковим принципом, просто технологічні моменти створюють той самий ефект, ніби вони всі між собою сильно відрізняються. Так ось, у цьому разі в іграшці одна мембрана, а не дві, як у Вуманайзері. Чи погано це? Абсолютно ні, просто відчуття трохи інші:

  • стимуляція має більш яскраво виражений ефект. Я б сказала – агресивний, але в хорошому сенсі цього слова;
  • якщо у тебе висока чутливість клітора, то оргазм настане набагато швидше, ніж з Вуманайзером. У нього ніжна, плавна технологія, яка потребує більш тривалої стимуляції.

І ось, якщо ми говоримо про високу й середню чутливість клітора, то виходить, що обидві вищезгадані іграшки здатні довести до бурхливого оргазму, різниця лише буде в часі. Однак, якщо чутливість клітора низька, найімовірніше, Вуманайзер лише розпалить і підвищить почуття збудження. А ось Сатісфаєр відправить в оргазмічну подорож.

Тут ти вже вирішуй сама – ніжно, плавно, довго. Або – інтенсивно, яскраво, швидко.

Рекомендовані товари:

Якщо говорити про інші бренди, то у них також буде присутня різниця у впливі на клітор. Однак відчутна вона буде порівняно з Вуманайзером, а ось із Сатісфаєром я б не назвала її значною. Наприклад, той самий кліторальний вакуумний стимулятор Mia Rose або вакуумні іграшки від So Divine мають чималу популярність, нарівні з Satisfyer.

Цікаво на тему: Що таке рідкий вібратор і як він працює

Ну, й наостанок подивімося на які характеристики слід звертати увагу під час вибору, окрім безпосередньо одно- або двомембранної технології:

  1. Кількість режимів. Чим їх більше, тим перехід між ними плавніший. Набагато простіше й швидше досягти оргазму, коли ти маєш можливість дуже тонко налаштовувати в іграшці інтенсивність стимуляції.
  2. Форма вакуумного стимулятора. Якщо ти будеш пустувати не тільки цим малюком або ж він буде використовуватися під час сексу, то його форма вкрай важлива. Відразу зверни увагу, чи не буде іграшка під час використання закривати вхід у піхву.
  3. Вологозахист. Любиш покиснути в теплій ванній і замислюєшся про те, щоб розбавити це задоволення оргазмом? Тоді вибирай вакуумний стимулятор з високим захистом від води.

Ну й звичайно ж, звертай увагу на гучність секс-іграшки. Цей параметр дуже й дуже підступний. Гучні вакуумники зустрічаються як у бюджетному, так і в середньому, преміумсегментах. Якщо для тебе це питання принципове й потрібен максимально тихий прилад, то обов’язково уточнюй цей момент у продавця. Скажу відразу, що знайти недорогий вакуумний стимулятор з тихою роботою буде можливо, але досить складно.

Не забудь поставити вподобайку, якщо стаття була для тебе цікавою.

Читай також:

Переглянути коментарі

  • Чудова стаття 😉Ви як завжди приємно дивуєте,цікавою інформацією.💚

Останні

Екстракт та олія камелії у косметиці: властивості та добірка засобів

Ти точно бачила цю красиву квітку на упаковках кремів, молочка для тіла та інших доглядових… Докладніше

Вересень 27, 2024

Хюґе-настрій: затишний осінній декор своїми руками

Попереду на нас чекає багато сірих дощових днів, від яких буває страшенно некомфортно. Інколи хочеться… Докладніше

Вересень 27, 2024

Гороскоп на жовтень 2024 для всіх знаків Зодіаку

Жовтень – місяць, коли природа починає готуватися до зимового спокою, а небесні тіла пропонують нам… Докладніше

Вересень 27, 2024

Як вибрати день для стрижки по місячному календарю

На що тільки не підуть жінки, аби мати здорові, гарні локони. І схему професійного догляду… Докладніше

Вересень 26, 2024

Ідеальні штори для кухні: як вибрати та на що звернути увагу

Штори – є тією самою родзинкою в інтер'єрі, яка створює додатковий затишок і комфорт. Також… Докладніше

Вересень 26, 2024

30 найкращих пілінгів для оновлення шкіри восени

Вдаватися до цієї доглядової процедури можна, звісно, й в спекотні дні, проте з особливою обережністю.… Докладніше

Вересень 26, 2024