Відпустка кожен день: SPA-ідеї від EVA

Коли накриває міжсезонна хандра, перше, чого бажає душа, а разом з нею і тіло – це тотальний релакс. Але розслабитися під тягарем буденних справ майже неможливо, а найближча відпустка ще така далека! Залишається два варіанти: тішити себе мріями про відпочинок на SPA-курорті, з масажем, розслабляючими ваннами та іншими приємностями, або влаштувати собі домашню міні-відпустку разом з EVA Blog!

Ми підготували для вас декілька цікавих SPA-ідей, які допоможуть вам відновити сили для нових досягнень і перемог!

Кольорова піна для ванни

Поніжитися у теплій ванні з легкою ніжною піною – нібито маленька втіха, та разом з тим одна з найбільших насолод після виснажливого дня. А ще приємніше робити це з твердою піною у вигляді фруктового морозива від Uterra Native.

 

Вона дбайливо очищує та чудово зволожує шкіру, пом’якшує жорстку воду і створює ще більше піни для ще приємніших відчуттів. «Рожева мрія» або «Сонячна усмішка» – обирайте своє пінне морозиво і насолоджуйтесь його ніжністю та м’якістю. Засіб швидко розчиняється у воді, тож вже за хвилину ви зможете розслабитися в обіймах пінної хмаринки, повністю відволіктися від турбот та забути про будь-які неприємності.

Парфумовані гелі для душу

Приємні аромати – це ще один жіночий антистрес. Різні запахи здатні по-різному на нас впливати: підіймати настрій, бадьорити або навпаки – заспокоювати, наповнювати енергією на початку дня або покращувати нічний сон.

 

В ще аромати є важливою складовою SPA-процедур, тому запасаємося ароматичними свічками, ефірними оліями і парфумованими засобами для догляду за собою. В асортименті парфумерної марки Moxa’m є одразу три гелі для душу на основі різних ароматичних композицій: «Move to year dream», «Follow your Heart» та «Enjoy every moment».

Аромати гелів виразні, але не нав’язливі, після процедури вони лишають на шкірі лише приємну згадку про себе. Сама ж шкіра після використання гелю набуває м’якості та шовковистості.

Олія для ванни

Ми цінуємо олії не тільки за їхні косметичні властивості, а й за здатність розслаблювати та знімати напругу, особливо під час прийняття ванн. Внаслідок стресів та недостатнього відпочинку ми втомлюємося не тільки фізично, а й психологічно. І наша шкіра втомлюється так само, що позначається ще й на нашому зовнішньому вигляді. Тепла ванна з олією у цьому випадку просто незамінна.

Розчинні капсули з олією «Нічна орхідея» від UTerra Native – це дієва зброя проти стресу та приємна косметична процедура в одному флаконі, а точніше в одній желатиновій кульці. Розчиняючись у гарячій воді, кульки вивільняють свій цінний вміст – живильну олію зародків пшениці та чарівний аромат екзотичних квітів.

Завершіть прийом ванни розслаблюючим самомасажем, а після приємних водних процедур, порелаксуйте під медитативну музику. Трав’яний чай та міцний сон забезпечать вас енергією на весь наступний день.

Навіть під тиском буденних справ не забувайте про відпочинок і знаходьте час для себе. Виділіть усього півгодини для домашнього SPA і ви відчуєте, як суттєво покращиться ваш настрій і самопочуття!

 

Останні

Не санскрином єдиним: як вибрати крем для обличчя на літо

Літо – це привід прикупити не тільки новий трендовий купальник і класні окуляри, а й… Докладніше

Квітень 29, 2024

Прикореневий об’єм: лайфхаки та хитрощі

Пишні укладки з ефектним прикореневим об'ємом — це тренд, який з нами давно і надовго.… Докладніше

Квітень 29, 2024

Красиві листівки та вітання з Великоднем

Квітень зустрічає нас першим весняним теплом, ласкавим сонечком та світлим, сімейним святом Великодня. ✨Щороку ми… Докладніше

Квітень 29, 2024

Як дотримуватися калорійного ліміту, коли постійно хочеться їсти

Низьковуглеводна, білкова, вегетаріанська дієта, правильне харчування, збалансоване харчування, інтервальне голодування, дробове харчування, OMAD-дієта... “Від зміни… Докладніше

Квітень 26, 2024

Perfume layering: як комбінувати парфуми та отримувати крутий результат

Колись було модним підбирати сумку під колір туфель, надягати прикраси комплектами (або хоча б з… Докладніше

Квітень 26, 2024

15 найкращих кольорових тушей у 2024 році

Кілька швидких рухів — і твій погляд готовий привертати увагу. Секрет цієї магії в кольорових… Докладніше

Квітень 25, 2024