Краса

Як підібрати догляд за волоссям в залежності від проблеми? Ідеї від Novex

Красуні, як і обіцяла, зустрічайте новий матеріал з серії “Ексклюзивно на eva.ua”.  Нещодавно я розповідала про іспанський бренд Numee , сьогодні ж в гості до EVA Blog завітав гість з Південної Америки – бразильский бренд по догляду за волоссям Novex.

Час читання: 12 хвилин або чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Здорове, доглянуте волосся – окраса кожної жінки. Проте поєднання стресу від подій з сезонними весняними проблемами для багатьох невтішно позначається на вигляді локонів. Звичний догляд поступово перестає працювати. Тож час спробувати новинки, що добре відомі у світі, а в Україні ексклюзивно представлені на eva.ua. Але як підібрати догляд за волоссям в залежності від проблеми? Влаштовуйся зручніше та дізнавайся ідеї від бразильського бренду Novex. 

Як повернути волоссю блиск та силу: Brazilian Keratin

для сухого, пошкодженого волосся

Проблема, знайома багатьом дівчатам: волосся стає пористим, ламким, внаслідок чого виглядає тьмяним. Рішенням може стати кератин. Це білок, що є цеглинками для побудови шкіри, нігтів, та головне в світлі сьогоднішньої статті – волосся (майже 85%). Коли “цеглинок” не вистачає, ти одразу це бачиш по стану свого волосся.

Завдання засобів з кератином – замінити відсутність природних “цеглинок”, заповнити пустоти. При успішній роботі отримаємо більш міцне волосся, що не сиплеться як листячко восени, а блищить, як молода травичка під росою. 

Формула засобів з лінійки Brazilian Keratin дозволяє їм швидко проникати у структуру волосся та заповнювати пустоти у ній. Завдяки цьому пасма стають більш міцними, гнучкими та красивими. Brazilian Keratin – вдале рішення для повернення волоссю блиску та сили .

Шукай лінійку ексклюзивно на eva.ua

 

Як відновити волосся та зменшити випадіння: Collagen Infusion

для тонкого та тьмяного волосся

Колаген – ще один важливий білок, що відповідає за пружність та еластичність волосся. Тож якщо перед тобою стоїть завдання потовщити та зміцнити волосину, відновити її природній колір – спробуй лінійку Collagen Infusion

В основі засобів лінійки – рослинний колаген сенегальської акації. Доповнює формулу продукту вітамін Е, що має зволожуючу та антиоксидантну дію. Комплексна дія формули засобів з лінійки Collagen Infusion забезпечує зміцнення та відновлення волосини від цибулинки до кінчика. Як результат – зменшується випадіння (а значить прощавай повна щітка волосся після розчісування) та покращується зовнішній вигляд.

Шукай лінійку ексклюзивно на eva.ua

Цікаво по темі: Колаген для шкіри: докладний гайд для твоєї б’юті-скарбнички

Як зволожити волосся та повернути пружність: Coconut Oil

для сухого, неслухняного та кучерявого волосся 

Якщо твоє волосся бунтує та не слухається, час його задобрити, глибоко підживити та зволожити. Допоможе у цьому лінійка на основі суперфуду Coconut Oil. Продукти з цієї серії допоможуть “розгладити” волосяні лусочки, завдяки чому локони виглядатимуть не як творчий безлад, а як грайливі пружинки. 

Формула засобу містить кокосову олію та вітамін Е. Ця парочка на відмінно працює над живленням волосся, поверненням йому м’якості та пружності.  А при регулярному використанні ще й зменшать кількість посічених кінчиків. Звичайно, за умови, що ти зайвий раз не пересушуватимеш локони феном. 

Шукай лінійку ексклюзивно на eva.ua

 

Як пом’якшити та зміцнити волосся: Argan Oil

для слабкого та ламкого волосся

Якщо через стрес та сезонні зміни волосся ослабло, стало більш ламким та менш блискучим, зверни увагу на лінійку Argan Oil. Склад її продуктів розроблений для зміцнення та пом’якшення волосся, повернення йому блиску.

В основі цієї лінійки «золото Марокко» – арганова олія. Називають її так через те, що для вироблення 1 літра олії потрібно 100 кг насіння з дерева Argania Spinosa, що росте у марокканській пустелі. Є й ще одна причина вважатися “золотом” – у складі є ненасичені жирні кислоти, що допомагають відновлювати клітинні мембрани.  

Засоби з лінійки Argan Oil спрямовані на те, щоб зберегти вологу та зміцнити волосся, запобігають пухнастості. Завдяки тому, що волосинки стають біль зволоженими та “запечатаними”, знижується кількість посічених кінчиків.  

Шукай лінійку ексклюзивно на eva.ua

 

Як зробити волосся більш гладеньким: Super Aloe Vera

для неслухняного та пухнастого волосся

Якщо ти помітила, що волосся стало надто хвилястим та пухнастим, а тобі хочеться бачити його більш гладеньким, то зверни увагу на лінійку Super Aloe Vera. Вона подбає про збереження достатньої кількості вологи, вбереже від пересушування кінчиків та допоможе волоссю виглядати гладеньким.

Корисні елементи та вітаміни A, C, E, що входять до складу алое вера, роблять його сік цінним помічником у догляді. Формула засобів з лінійки Super Aloe Vera підходить для всіх типів волосся, робить його приємно шовковистим та сильним. . 

Шукай лінійку ексклюзивно на eva.ua

 

Чотири причини вибрати бренд Novex

Про найцікавіші лінійки для вирішення різних проблем у догляді за волоссям розповіла, наостанок поговоримо про фішки бренду Novex:

  1. Рослинні компоненти натурального походження: кератин для відновлення, арганова олія для зміцнення, колаген для зменшення випадіння.
  2. Формули, посилені натуральними екстрактами, оліями та вітамінами у складі.
  3. Дотримується етичного ставлення до природи та не тестується на тваринах.
  4. Економні упаковки, особливо маски (доступні як у форматі 400 г., так і 1 кг).

Догляд за волоссям – це не просто вклад у свою красу, а й частина ритуалу по зниженню стресу. Дозволь собі проявити турботу про себе, відчуй заспокійливий вплив рутинних дій. 

 

А команда EVA Blog тим часом продовжить готувати огляди інших цікавих брендів, що поповнюють ексклюзивний асортимент eva.ua! Чекай на оновлення! 

Читайте також:

Останні

Струменевий оргазм: 5 фактів, про які ти не знала

Я довго думала як би максимально лайтово розповісти тобі, що таке струменевий оргазм і просто… Докладніше

Травень 15, 2024

Молекулярні аромати: у чому особливість + добірка парфумів

Молекулярні аромати — відносно нове слово в парфумерії, яке, судячи з тенденцій, у трендах надовго.… Докладніше

Травень 15, 2024

10 каменів, які притягують кохання

Натуральні камені — це не лише красивий елемент прикрас у твоєму модному образі. Їх вважають… Докладніше

Травень 14, 2024

12 топових фільмів і серіалів від Netflix

Netflix — один із провідних постачальників гідного контенту в усьому світі. Щорічно під його егідою… Докладніше

Травень 14, 2024

28 ідей модних образів в стилі office core

Офісний стиль, як і офісні співробітники, покинув стіни кабінетів. Попри те, що віддалена робота дозволяє… Докладніше

Травень 13, 2024

Все про хімічні SPF-фільтри нового покоління

Вибір санскріну – та ще задачка. Хочеться, щоб він не залишав після себе на обличчі… Докладніше

Травень 13, 2024