Краса

10 кращих фарб для волосся

Сьогодні багато хто обирає фарбування волосся в домашніх умовах. Причини можуть бути найрізноманітнішими — комусь не вистачає часу на відвідування салонів, а хтось просто ще не знайшов свого майстра. У будь-якому разі фарбування вдома — знайома багатьом із нас beauty-процедура.

Час читання: 3 хвилини та молочний шейк 🥤

статья доступна на русском языке

Головне в цій справі — не тільки підібрати трендовий відтінок, а й знайти той фарбувальний засіб, який ідеально підійде для твого волосся. Тому спеціально для тебе зібрали десятку класних фарб професійного рівня для різних цілей: з доглядом, для перекриття сивини, щадні беззаміачні та засоби з неймовірною стійкістю.

Цікаво на тему: Приховане фарбування в домашніх умовах

L’Oreal Professionnel INOA Supreme Mix 1+1

L’Oreal Professionnel INOA Supreme Mix 1+1 позиціюється, як професійний безаміачний засіб для фарбування з anti-age ефектом. У ньому застосовується особлива технологія передачі пігменту за допомогою олій, завдяки чому воно відмінно підходить для сивого волосся. Ця система дає змогу краще розкрити лусочки, забезпечити глибоке проникнення кольору в структуру пасом та інтенсивне живлення. Результат – ідеально пофарбоване, доглянуте і м’яке волосся, від якого ти будеш у захваті.

IQ Code Gloss & Energy Line

У складі фарби для волосся Phyto PhytoColor Coloration Permanente містяться сапфірова пудра, арганова олія й молочко monoi tiare, які забезпечують дбайливе фарбування і догляд. Крім красивого природного пігменту, локони отримують зволоження та живлення не тільки по всій довжині, а й на шкірі голови. Із засобом для фарбування від італійського бренду твоє волосся буде здоровим і блискучим, як після салону.

Echosline Seliar Synergy Color

Echosline Seliar Synergy Color – безаміачна фарба від італійського бренду професійної косметики. Багатюща палітра відтінків дає змогу підібрати ідеальний тон як для світлого, так і для темного волосся, гарантує повне перекриття сивини та забезпечує чудову стійкість. У складі – кератин і олія аргани, які відновлюють пасма по всій довжині, а також дарують їм здоровий і доглянутий вигляд.

Цікаво на тему: Невдале фарбування волосся: виправляємо та попереджаємо помилки

NHP Permanent Color Cream

NHP Permanent Color Cream – ідеальний вибір для пошкодженого волосся і чутливої шкіри голови. Формула крем-фарби не містить парабенів і аміаку, а також доповнена олією какао й аргани. Завдяки щадному складу, засіб дає змогу отримати глибокий натуральний колір, підживити й відновити волосся та запобігти появі посічених кінчиків.

Matrix SoСolor Beauty

До 6 тижнів стійкості кольору забезпечить SoСolor Beauty від американського бренду Matrix. Фарба прекрасно справляється із сивиною і дарує натуральний відтінок, який адаптується під природний пігмент твоїх локонів. Цераміди та комплекс олій наповнюють структуру волосся, позбавляють пористості, живлять його і роблять міцнішим і блискучим.

Schwarzkopf Professional Igora Royal Permanent

Серед десятків неймовірних відтінків Schwarzkopf Professional Igora Royal Permanent знайдуться ідеальні для всіх: для блондинок, брюнеток, русявих і руденьких. Хочеш підтримувати свій колір чи прагнеш чогось нового, палітра фарб від Schwarzkopf Professional не обмежує тебе ні в чому! Засіб для фарбування має приємний запах і чудову стійкість, а ще містить доглядовий комплекс Care Complete, який збереже блиск і здоров’я твоїх локонів.

Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Ker-Ha Complex

Чистий стійкий колір і дбайливе ставлення до волосся — це про Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Ker-Ha Complex. У формулі крем-фарби є фітокератин, гіалуронова кислота та особливі молекули для сяйва, що реконструюють локони та дарують їм «дорогий» доглянутий вигляд. Палітра передбачає найрізноманітніші відтінки: від бездоганних натуральних до креативних і яскравих. Змінюй свій образ легко і без страху за здоров’я твого волосся.

Цікаво на тему: Час експериментувати — різнокольорові тоніки та спреї для вашого волосся

Londa Professional Londacolor Extra Rich

Londa Professional Londacolor Extra Rich – ще один прекрасний продукт для твоїх beauty-експериментів. Палітра передбачає безліч відтінків блонду (аж до 12 рівня), які ти знайдеш далеко не скрізь. Фішкою фарби від Londa Professional стала технологія Vitaflection – це найдрібніші частинки пігменту, які здатні проникати вглиб структури волосся, віддавати колір на 100% і повністю перекривати сивину. А ліпіди та воски в складі дарують локонам дзеркальну гладкість і захист по всій довжині.

Paul Mitchell The Demi

Тонувальна фарба The Demi від професійного американського бренду Paul Mitchell має гелеподібну текстуру для легкого розподілу та унікальну палітру відтінків, з якою ти зможеш підкреслити свою індивідуальність. Формула засобу не містить аміаку, забарвлює дбайливо, але водночас забезпечує високу стійкість (до 6 тижнів) і майстерно справляється із сивиною. Під час процедури волосся отримує заряд корисних компонентів, які відновлюють і захищають локони, роблять їх м’якими та доглянутими.

Фарба для волосся 360 Hair Professional

Засоби для фарбування від 360 Hair Professional — це неймовірні відтінки, тривала стійкість та італійська якість. Фарба чудово підходить для перекриття сивини, не містить мінеральних олій і пройшла дерматологічні дослідження. У складі – пантенол, алое і кокосова олія, які зміцнюють, зволожують і захищають пасма від ламкості.

Сподіваємося, тут ти знайшла засіб, який сподобається твоєму волоссю (і якщо так, то не забудь про лайк 🥰). А як фарбування робиш ти? Ходиш до майстра чи проводиш усі beauty-експерименти вдома? Поділися своїм досвідом у коментарях!

Читай також:

Останні

Як вибрати підгузки та пелюшки для новонароджених

Чи може дитина обійтися без підгузків? Безумовно! Чи може мама впоратися з усіма додатковими завданнями,… Докладніше

Травень 10, 2024

Навіщо потрібен сольовий спрей для волосся та як його використовувати?

Сольовий спрей — класний текстурувальний засіб для укладання волосся в домашніх умовах, особливо влітку. Він… Докладніше

Травень 10, 2024

9 найочікуваніших ігор 2024 року

У моєму розумінні, найочікуваніші ігри – це ті, які роками не дають гравцям спати спокійно,… Докладніше

Травень 10, 2024

12 вправ для красивої постави

Ти можеш багато часу проводити у тренажерному залі, займатись вдома з фітнес-резинкою або гімнастичним м’ячем,… Докладніше

Травень 9, 2024

Психосоматика: як стрес призводить до хвороб

Чимало людей відносять психосоматику щонайменше до чогось нематеріального, а щонайбільше – до неіснуючого явища. Однак… Докладніше

Травень 8, 2024

13 смачних заправок для салатів

Салатні заправки — це простий спосіб додати різноманіття своєму щоденному меню, особливо в літній період,… Докладніше

Травень 8, 2024