10 кращих фарб для волосся

Сьогодні багато хто обирає фарбування волосся в домашніх умовах. Причини можуть бути найрізноманітнішими — комусь не вистачає часу на відвідування салонів, а хтось просто ще не знайшов свого майстра. У будь-якому разі фарбування вдома — знайома багатьом із нас beauty-процедура.

Час читання: 3 хвилини та молочний шейк 🥤

статья доступна на русском языке

фарбування волосся в домашніх умовах

Головне в цій справі — не тільки підібрати трендовий відтінок, а й знайти той фарбувальний засіб, який ідеально підійде для твого волосся. Тому спеціально для тебе зібрали десятку класних фарб професійного рівня для різних цілей: з доглядом, для перекриття сивини, щадні беззаміачні та засоби з неймовірною стійкістю.

Цікаво на тему: Приховане фарбування в домашніх умовах

L’Oreal Professionnel INOA Supreme Mix 1+1

L’Oreal Professionnel INOA Supreme Mix 1+1

L’Oreal Professionnel INOA Supreme Mix 1+1 позиціюється, як професійний безаміачний засіб для фарбування з anti-age ефектом. У ньому застосовується особлива технологія передачі пігменту за допомогою олій, завдяки чому воно відмінно підходить для сивого волосся. Ця система дає змогу краще розкрити лусочки, забезпечити глибоке проникнення кольору в структуру пасом та інтенсивне живлення. Результат – ідеально пофарбоване, доглянуте і м’яке волосся, від якого ти будеш у захваті.

IQ Code Gloss & Energy Line

IQ Code Gloss & Energy Line

У складі фарби для волосся Phyto PhytoColor Coloration Permanente містяться сапфірова пудра, арганова олія й молочко monoi tiare, які забезпечують дбайливе фарбування і догляд. Крім красивого природного пігменту, локони отримують зволоження та живлення не тільки по всій довжині, а й на шкірі голови. Із засобом для фарбування від італійського бренду твоє волосся буде здоровим і блискучим, як після салону.

Echosline Seliar Synergy Color

Echosline Seliar Synergy Color

Echosline Seliar Synergy Color – безаміачна фарба від італійського бренду професійної косметики. Багатюща палітра відтінків дає змогу підібрати ідеальний тон як для світлого, так і для темного волосся, гарантує повне перекриття сивини та забезпечує чудову стійкість. У складі – кератин і олія аргани, які відновлюють пасма по всій довжині, а також дарують їм здоровий і доглянутий вигляд.

Цікаво на тему: Невдале фарбування волосся: виправляємо та попереджаємо помилки

NHP Permanent Color Cream

NHP Permanent Color Cream

NHP Permanent Color Cream – ідеальний вибір для пошкодженого волосся і чутливої шкіри голови. Формула крем-фарби не містить парабенів і аміаку, а також доповнена олією какао й аргани. Завдяки щадному складу, засіб дає змогу отримати глибокий натуральний колір, підживити й відновити волосся та запобігти появі посічених кінчиків.

Matrix SoСolor Beauty

Matrix SoСolor Beauty (Pre-Bonded Permanent)

До 6 тижнів стійкості кольору забезпечить SoСolor Beauty від американського бренду Matrix. Фарба прекрасно справляється із сивиною і дарує натуральний відтінок, який адаптується під природний пігмент твоїх локонів. Цераміди та комплекс олій наповнюють структуру волосся, позбавляють пористості, живлять його і роблять міцнішим і блискучим.

Шукай EVA Blog в Instagram

Schwarzkopf Professional Igora Royal Permanent

Schwarzkopf Professional Igora Royal Permanent Color Crème

Серед десятків неймовірних відтінків Schwarzkopf Professional Igora Royal Permanent знайдуться ідеальні для всіх: для блондинок, брюнеток, русявих і руденьких. Хочеш підтримувати свій колір чи прагнеш чогось нового, палітра фарб від Schwarzkopf Professional не обмежує тебе ні в чому! Засіб для фарбування має приємний запах і чудову стійкість, а ще містить доглядовий комплекс Care Complete, який збереже блиск і здоров’я твоїх локонів.

Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Ker-Ha Complex

Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Ker-Ha Complex

Чистий стійкий колір і дбайливе ставлення до волосся — це про Revlon Professional Revlonissimo Colorsmetique Ker-Ha Complex. У формулі крем-фарби є фітокератин, гіалуронова кислота та особливі молекули для сяйва, що реконструюють локони та дарують їм «дорогий» доглянутий вигляд. Палітра передбачає найрізноманітніші відтінки: від бездоганних натуральних до креативних і яскравих. Змінюй свій образ легко і без страху за здоров’я твого волосся.

Цікаво на тему: Час експериментувати — різнокольорові тоніки та спреї для вашого волосся

Londa Professional Londacolor Extra Rich

Londa Professional Londacolor Extra Rich Crème

Londa Professional Londacolor Extra Rich – ще один прекрасний продукт для твоїх beauty-експериментів. Палітра передбачає безліч відтінків блонду (аж до 12 рівня), які ти знайдеш далеко не скрізь. Фішкою фарби від Londa Professional стала технологія Vitaflection – це найдрібніші частинки пігменту, які здатні проникати вглиб структури волосся, віддавати колір на 100% і повністю перекривати сивину. А ліпіди та воски в складі дарують локонам дзеркальну гладкість і захист по всій довжині.

Paul Mitchell The Demi

Paul Mitchell The Demi

Тонувальна фарба The Demi від професійного американського бренду Paul Mitchell має гелеподібну текстуру для легкого розподілу та унікальну палітру відтінків, з якою ти зможеш підкреслити свою індивідуальність. Формула засобу не містить аміаку, забарвлює дбайливо, але водночас забезпечує високу стійкість (до 6 тижнів) і майстерно справляється із сивиною. Під час процедури волосся отримує заряд корисних компонентів, які відновлюють і захищають локони, роблять їх м’якими та доглянутими.

Фарба для волосся 360 Hair Professional

360 Hair Professional

Засоби для фарбування від 360 Hair Professional — це неймовірні відтінки, тривала стійкість та італійська якість. Фарба чудово підходить для перекриття сивини, не містить мінеральних олій і пройшла дерматологічні дослідження. У складі – пантенол, алое і кокосова олія, які зміцнюють, зволожують і захищають пасма від ламкості.

Сподіваємося, тут ти знайшла засіб, який сподобається твоєму волоссю (і якщо так, то не забудь про лайк 🥰). А як фарбування робиш ти? Ходиш до майстра чи проводиш усі beauty-експерименти вдома? Поділися своїм досвідом у коментарях!

Читай також:

10 Серпня / 2023 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *