EVA Blog – жіночий онлайн-журнал

EVA Blog – твій особистий помічник у вирішенні безлічі питань, які щодня хвилюють сучасних жінок. Ми створюємо авторський контент для наших читачок. Не нав’язуємо, не продаємо, а допомагаємо розібратись у складних питаннях та знаходимо рішення разом з косметологами, візажистами та експертами у різних напрямках.

Заходь на EVA Blog кожного разу, коли хочеш дізнатися:

💋 як доглядати за обличчям, тілом і волоссям;
💋 про тонкощі макіяжу, новинки та beauty-тренди;
💋 як створити фігуру мрії;
💋 що сьогодні актуально носити і як підібрати трендовий look;
💋 що приготувати, коли немає сил щоразу вигадувати щось нове;
💋 як розібратися в собі й оточуючих;
… і про багато іншого!

Переходь, читай, лайкай, залишай свої коментарі та не забудь поділитися посиланням з подругами. 😉
Нас хвилюють ті ж питання, що й тебе! Надихайся, насолоджуйся життям і ставай кращою версією себе.🌟

ПРО КОМПАНІЮ

Лінія магазинів EVA – найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент косметики, парфумерії, аксесуарів, засобів для догляду за малюками та побутових товарів. Заснована 2002 року у м. Дніпрі. Наразі налічує понад 1000 працюючих торгових точок по всій Україні та займає 79% ринку у своєму сегменті. Окрім магазинів стандартного формату з 2019-го року розвиває формат EVA beauty lab, де представлено розширений асортимент декоративної та доглядової косметики, парфумів, біжутерії та аксесуарів, відсутні побутові товари. Також компанія має власний інтернет-магазин EVA.UA, який за останніми даними посідає 4 місце в рейтингу інтернет-магазинів країни.
Крім відомих вітчизняних та міжнародних брендів, в асортименті EVA та EVA.UA представлені власні торгові марки. Портфель private label компанії налічує 52 ВТМ (понад 5 000 SKU) у більшості категорій мережі. З 2018 року товари ВТМ Лінії магазинів EVA щорічно отримують престижні нагороди на найбільших міжнародних конкурсах та виставках у галузі приватних марок: European Private Label Awards, PLMA ‘Salute To Excellence Awards’ та Vertex Award.
У 2020 році лінію магазинів EVA втретє поспіль було визнано «Найкращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року». У 2019-2021 роках, мережа отримувала звання «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association.
EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури. Штат співробітників компанії складає близько 13,4 тис. осіб.
Невід’ємним елементом діяльності компанії є корпоративна соціальна відповідальність. За роки існування EVA реалізувала ряд проєктів, спрямованих на допомогу жінкам, дітям, тваринам з притулків. З лютого 2022 року сфокусувалася на допомозі Силам оборони, громадянам, що постраждали внаслідок російської агресії.
Додаткова інформація на eva.ua