12 найкращих шампунів для жирного волосся

Усі, кому «пощастило» мати жирне волосся, знають, скільки клопоту воно завдає. Пасма швидко втрачають свіжість, привабливий вигляд і позбавляються об’єму біля коріння, а до ранку наступного дня взагалі можуть висіти «бурульками», через що голову доводиться мити щодня. Та й укладку зберегти з таким типом волосся буває ой як не просто…

Час читання: 3 хвилини та солодкий мандарин 🍊

статья доступна на русском языке

Жирне волосся

У догляді за шкірою голови, так само як обличчя і тіла, одну з найважливіших ролей відіграє очищення. Тому правильно підібраний і якісний шампунь допоможе довше зберігати свіжість зачіски та позбавить від необхідності мити волосся щодня. У нашому ТОПі ти знайдеш 12 класних очищувальних шампунів, від бюджетних до аптечних і професійних, які спростять ранкову beauty-рутину.

Цікаво на тему: Чому волосся швидко жирніє і як із цим боротися

milk_shake Purifying Blend Shampoo

milk_shake Purifying Blend Shampoo

Формула milk_shake Purifying Blend Shampoo пропонує комплексне рішення для твого волосся, починаючи з очищення і закінчуючи відновленням і захистом від зовнішніх факторів. Шампунь дбайливо очищає пасма і шкіру голови, позбавляючи їх зайвої жирності та забруднень завдяки активним інгредієнтам — екстрактам кропу, розмарину, кропиви та ефірним оліям евкаліпта і лимона. Засіб також багатий на алантоїн і цінні олії, які насичують волосся, утримують у ньому вологу і надають розкішного блиску та м’якості.

Matrix Total Results High Amplify Shampoo

Matrix Total Results High Amplify Shampoo

Шукаєш гарний шампунь, який глибоко очистить шкіру голови та додасть об’єму від коренів? Обирай Total Results High Amplify Shampoo від американського професійного бренду Matrix. Продукт не містить силіконів, завдяки чому не обтяжує локони, а саліцилова і цитрусова кислоти в складі мають регулювальні властивості. Також у формулі містяться протеїни пшениці та пантенол, які наповнюють волосся і роблять його м’якшим та еластичнішим.

Шукай EVA Blog в Instagram

Vichy Dercos Oil Control Treatment Shampoo

Vichy Dercos Oil Control Treatment Shampoo

Vichy Dercos Oil Control Treatment Shampoo – лікувальний регулюючий шампунь для жирного волосся інтенсивної дії. Завдяки дисульфіду селену в складі, засіб не тільки допомагає відновити природний захисний бар’єр шкіри голови, а й заспокоює та ефективно бореться з лупою. Шампунь глибоко очищає і прибирає лущення вже після першого застосування і повністю позбавляє лупи вже за 14 днів. А екстракт ментолу продовжить відчуття чистоти та свіжості.

Level Keratin Therapy

Level Keratin Therapy

Чи може шампунь для жирних локонів бути дієвим і при цьому недорогим? Якщо йдеться про Keratin Therapy від українського бренду професійної косметики Level — то звісно! У його складі — Д-пантенол, вітамін Е, гідролізат кератину, екстракт солодкого мигдалю, екстракт розмарину, екстракт календули, олія жожоба, гідролізат шовку, лимонна кислота. Завдяки їм продукт забезпечує глибоке очищення шкіри, не пересушує, нормалізує вироблення себума, сприяє оздоровленню, зміцненню й відновленню волосся. За необхідності шампунем можна мити волосся щодня.

Цікаво на тему: 22 найкращі засоби для волосся від українських брендів

Paul Mitchell Clarifying Shampoo Two

Paul Mitchell Clarifying Shampoo Two

Секрет шампуню Paul Mitchell Clarifying Shampoo Two – у його здатності видаляти залишки стайлінг-засобів, жир і забруднення зі шкіри голови, не пересушуючи волосся. Маючи в складі олії зародків пшениці та пантенол, він робить локони свіжими, м’якими, шовковистими та сповненими життя. А яскравий цитрусовий аромат наповнить бадьорістю та свіжістю.

Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Shampoo

Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Shampoo

Esthetic House CP-1 Ginger Purifying Shampoo – корейський шампунь із багатим складом, який добре та дбайливо очищає, кондиціонує волосся та не висушує його. Формула передбачає екстракти меду, імбиру та прополісу, які зменшують запальні процеси на шкірі та відновлюють її. А олія жожоба надає природного блиску волоссю, живить його, водночас не обтяжує і не робить його більш жирним.

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4

Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4

Безсульфатний шампунь Olaplex Bond Maintenance Shampoo No.4 – дбайливий догляд за всіма типами волосся від американського pro-бренду. Він діє м’яко, але впевнено — ефективно очищає, але не пересушує і не вимиває фарбу, що особливо сподобається пофарбованим локонам. У складі містяться екстракти камелії, розмарину, орегано і лопуха, а також біотин і цитрусова кислота, які надають волоссю здорового вигляду, еластичності та захищають кінчики від ламкості.

Farmona Herbal Care Burdock Shampoo

Farmona Herbal Care Burdock Shampoo

Мучишся з жирним корінням і сухими кінчиками? Обирай реп’яховий Farmona Herbal Care Burdock Shampoo. Він поєднує в собі дві дії — глибоке очищення і захист локонів від ламкості. Цинк, молочна кислота, пробіотики та екстракт реп’яха забезпечують зміцнення цибулин і відновлення гідроліпідного бар’єра, а протеїни пшениці заповнюють структуру волосся і роблять пасма еластичнішими та міцнішими.

Цікаво на тему: Як зміцнити волосся від випадіння в домашніх умовах

DSD de Luxe 1.1 Dixidox de Luxe Shampoo

DSD de Luxe 1.1 Dixidox de Luxe Shampoo

Протистояти лупі та себореї, а також зменшити жирність шкіри допоможе космоцевтичний шампунь DSD de Luxe 1.1 Dixidox de Luxe Shampoo. Засіб забезпечує судинорозширювальну дію, що дає змогу зміцнити волосся і посилити його ріст, завдяки вітамінам у складі, живить локони та робить їх більш живими, а екстракт ментолу дарує відчуття чистоти та свіжості. Пантенол, колаген і екстракт водоростей надають сяйво й об’єм, розгладжують пасма по всій довжині та полегшують укладання.

Lakme K.Therapy Purifying Balancing Shampoo

Lakme K.Therapy Purifying Balancing Shampoo

Маючи нейтральний pH, Lakme K.Therapy Purifying Balancing Shampoo допомагає збалансувати вироблення себума, зменшити жирність і запобігти утворенню лупи. Його формула, в якій містяться солі цинку, амінокислоти, екстракт бамбука і лопуха, забезпечує глибоке очищення, об’єм біля коріння і відчуття свіжості. А пептиди та вітаміни групи B дарують волоссю оптимальну дозу зволоження і поживних речовин для еластичності та блиску.

TIGI Bed Head Down ‘N Dirty Clarifying Detox Shampoo

TIGI Bed Head Down ‘N Dirty Clarifying Detox Shampoo

TIGI Bed Head Down ‘N Dirty Clarifying Detox Shampoo – ідеальний детокс-шампунь для жителів мегаполісів із солодкуватим лимонно-лаймовим ароматом, який підніме настрій на весь день. Він підходить не тільки жирному волоссю, а й пофарбованому, оскільки видаляє забруднення дбайливо, не вимиваючи пігмент. Гліцерин і екстракт лотоса у формулі шампуню перешкоджає висушуванню пасом і їхньому заплутуванню, робить його гладким і слухняним.

BABE Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo

BABE Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo

BABE Laboratorios Anti-Oily Dandruff Shampoo був розроблений дерматологами спеціально для жирної шкіри голови з себорейним дерматитом. Шампунь знімає відчуття свербежу та допомагає позбутися лущення й лупи, а також відновлює гідроліпідний баланс, зменшуючи вироблення себуму. Широкий спектр дії забезпечений спеціальною формулою, що передбачає саліцилову та цитрусову кислоти, біотин, сульфат цинку та екстракт лопуха. Результат — здорова шкіра без лупи, м’яке волосся та легке укладання.

А як ти рятуєшся від коренів, що швидко жирніють? Які засоби та лайфхаки тобі в цьому допомагають? Чекаємо на тебе в коментарях!

Читай також:

26 Вересня / 2023 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *