Секрети швидкого росту волосся

У середньому волосся відростає на 1–2 см щомісяця. Ця швидкість залежить від багатьох факторів: генетики, харчування, способу життя і, звісно, правильного догляду. Якщо ви мало спите, часто маєте стреси, сидите на дієтах, волосся починає випадати, а цибулини переходять у «сплячу» фазу. Тому перше, що треба зробити, якщо бажаєте мати довгі густі локони, — переглянути свій спосіб життя та підібрати оптимальні засоби по догляду. Краще — спеціальні, які активізують зростання.

Час читання: 3 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

Як відростити волосся

Цікаво по темі: «Чому волосся випадає та як зупинити цей процес»

Вітаміни для росту волосся

Зовнішній вигляд волосся відображає стан всього організму. І коли бракує якихось речовин, це, звісно, стає помітним. Серед найважливіших — вітамін D, С, Е, групи В, цинк, залізо, мідь, Омега 3, а також компоненти кератину — метіонін і цистин. Їхня нестача може свідчити про серйозні проблеми зі здоров’ям, тому займатися самолікуванням і самим призначати собі БАДи не можна. У такому випадку потрібно проконсультуватися з лікарем і пройти необхідні обстеження.

Шукай EVA Blog в Instagram

Якщо зі здоров’ям усе гаразд, тоді вам варто подбати про збалансоване харчування, щоб з їжі отримувати всі необхідні вітаміни, мікроелементи, амінокислоти.

Вітаміни для росту волосся

Які продукти впливають на здоров’я волосся:

  • яйця;
  • риба;
  • банани;
  • бобові;
  • волоські горіхи;
  • куряче та яловиче м’ясо;
  • сир, грецький йогурт;
  • гарбуз, шпинат.

Словом, нічого нового. Потрібно просто дотримуватися здорового раціону харчування, пити достатньо води — і волосся, як і весь організм, отримає необхідні речовини. Інша справа — косметика по догляду. Прискорити зростання допомагають спеціальні засоби, спрямовані на вирішення цього завдання.

Цікаво по темі: Найкращі вітаміни від випадіння волосся

Топ засобів для росту волосся

Така косметика відрізняється від звичайної складом. Живильні, зволожувальні й відновлювальні компоненти доглядають за шкірою голови, покращують кровообіг, зміцнюють і активізують «сплячі» цибулини. У результаті волосся краще росте та стає густішим.

Подивитися всі засоби для росту волосся ви можете на EVA.UA. А ми поділимося кількома цікавими варіантами.

Топ засобів для росту волосся

Лінійка Hair Growth Plus від Hairenew

Це серія для догляду від українського бренду, до якої входять шампунь, бальзам та інноваційний комплекс для активації росту волосся.

  1. Для швидкого зростання, зміцнення та покращення загального стану волосся — шампунь Hairenew Hair Growth Plus Shampoo. Основним компонентом є мака перуанська, яка і прискорює ріст локонів. 
  2. Бальзам Hairenew Hair Growth Plus Balm для покращення ефекту. Стимулює ріст та укріплює локони по всій довжині, збагачує їх корисними речовинами та зволожує шкіру голови.
  3. Бустер для росту волосся — інноваційний комплекс Hairenew Hair Growth Plus Treatment. Завдяки активним компонентам у складі (екстракти карликової пальми та перуанського маку) волосяні фолікули насичуються киснем, що призводить до росту волосся, відновлюється його структура, зменшується виділення себуму, локони стають гладкими, шовковистими та слухняними. 

Hairenew Hair Growth Plus Treatment

Лінійка “Зміцнення та ріст” від бренду Botanic Leaf

Це натуральні шампунь, бальзам, сироватка і спрей, які ідеально працюють у комплексі.

  1. Очищення — шампунь Botanic Leaf Зміцнення та ріст. Зупиняє випадіння та активізує ріст волосся..
  2. Догляд — бальзам-кондиціонер Botanic Leaf Зміцнення та ріст зміцнює локони та прискорює ріст, зупиняє випадіння, насичує вітамінами, регулює вироблення себума.
  3. Незмивний доглядсироватка та спрей Botanic Leaf Зміцнення та ріст живлять фолікули, прискорюють ріст волосся, роблять його міцним та здоровим.

Botanic Leaf Зміцнення та ріст

Засоби Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating для росту волосся

Український бренд Hillary розробив засоби для догляду за волоссям на основі рослинних екстрактів, які не тільки дбайливо доглядатимуть за вашими локонами, а ще й прискорять їхній ріст. Рекомендуємо звернути увагу на наступні продукти:

  1. Кондиціонер Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating — зволожує та живить локони по всій довжині, зменшує ламкість і випадіння, нормалізує рН шкіри голови, усуває свербіння та лупу, насичує волосяні цибулини вітамінами для прискорення росту волосся. 
  2. Маска Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating — засіб на основі вітамінів, натуральних олій і рослинних екстрактів відновлює пошкоджені ділянки, зміцнює, поліпшує живлення фолікулів, надає волоссю шовковистості та здорового блиску.

Hillary Hop Cones & B5 Hair Growth Invigorating

Лінійка Hair Growth Activation від Lee Stafford

Професійні веганські засоби для догляду за волоссям родом з Великої Британії допоможуть вам відростити локони бажаної довжини значно швидше. Нумо знайомитися з ними ближче.

  1. Шампунь Lee Stafford Hair Growth Activation Shampoo — засіб має чудові очищувальні властивості, живить і тонізує шкіру голови, поліпшує стан волосся, прискорюючи його ріст, роблячи сильним і блискучим по всій довжині.
  2. Кондиціонер Lee Stafford Hair Growth Activation Conditioner — зволожувальний, живильний засіб для прискорення росту волосся, збагачений рослинними екстрактами, протеїнами та унікальним комплексом 2 x Pro-Growth™. 
  3. Сироватка Lee Stafford Hair Growth Activation Leave-In Treatment — покращує мікроциркуляцію у шкірі голови, стимулює ріст волосся, зміцнює його, ущільнює стрижні, надає об’єму, насичує поживними речовинами та дарує природний блиск.

Lee Stafford Hair Growth Activation

Стрижки та розчісування стимулюють ріст волосся?

Розчісування — це той самий масаж шкіри голови, який теж посилює кровообіг. Оптимально розчісуватися двічі на день, вранці та ввечері, широкою масажною щіткою з натуральної щетини.

Дехто вважає, що якщо частіше підстригати кінчики (бажано з урахуванням фаз місяця), то можна прискорити зростання волосся. Насправді стрижка жодним чином не впливає на це. Утім, регулярно стригтися потрібно, щоб прибрати сухі кінчики. І краще — до того, як вони посічуться.

Що стимулює ріст волосся

Лайфхак. Підстригайте кінчики, щойно помітите, що вони стали тоншими та світлішими. Це означає, що скоро вони почнуть розділятися, і якщо прибрати їх відразу, можна зберегти дорогоцінну довжину.

Нехай ці поради надихнуть вас на уважний і дбайливий догляд за волоссям — і воно неодмінно віддячить вам красою та довгоочікуваною довжиною!

 

Читайте також:

1 Жовтня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

VISUAL by EVA