Косметичні тренди: що таке б’юті-бустери?

А чи знаєте ви, що можна суттєво «прокачати» свій постійний базовий догляд, додавши до нього лише один засіб? І допоможе вам у цьому улюбленець б’ютіголіків – бустер!

Час читання: 3 хвилини та чашка кави ☕

статья доступна на русском языке

Що таке бустери і як вони працюють?

Що таке бустери

Бустер – це засіб-концентрат з надвисоким вмістом активних компонентів (вищим, ніж у сироватці або есенції). Його завдання – підсилювати дію основного косметичного засобу, щоб зробити догляд максимально ефективним і довготривалим. Для цього бустер додають до базового крему або іншого засобу за призначенням, а деякі можуть також використовуватися самостійно. В широкому сенсі бустером може називатися будь-який засіб з посиленою дією.

Шукай EVA Blog в Instagram

Крім бустерів для обличчя, існують бустери для волосся, для тіла, для губ і навіть для нігтів. Вони мають різне призначення, але діють за схожим принципом. Детальніше про різновиди та властивості бустерів ми розповімо на прикладі чотирьох засобів з асортименту EVA.

Сироватка-бустер для обличчя Jole Vitamin C 15% Super Booster

Jole Vitamin C 15% Super Booster
Бустер Jole Vitamin C 15% Super Booster – це справжній вітамінно-антиоксидантний коктейль для шкіри.  До складу засобу входять вітаміни Е, С, В3, В5, коензим Q10, гіалуронова кислота, завдяки чому вдається:

  • вирівняти тон шкіри та подарувати їй сяйливість;
  • захистити клітинні мембрани від оксидантного стресу;
  • підвищити пружність шкіри;
  • освітлити пігментацію;
  • зменшити видимість ознак старіння;
  • перешкодити трансепідермальній втраті вологи;
  • посилити синтез колагену та еластину;
  • зменшити почервоніння;
  • врегулювати роботу сальних залоз.

Сироватку бустер можна використовувати щодня.

Цікаво на тему: Переваги та недоліки натуральної косметики

Зволожувальний бустер ABOUT face Hyaluron Hydration SPF 15

ABOUT face Hyaluron Hydration SPF 15

Якщо шкірі не вистачає зволоження, бустер ABOUT face Hyaluron Hydration стане справжнім порятунком. Засіб швидко всотовується та не залишає після себе липкого шару, регулює гідробаланс, усуває тьмяність та млявість, активізує процеси регенерації, робить шкіру м’якою та зволоженою. А завдяки SPF-фільтру у складі ви додатково захистите шкіру від руйнівного впливу ультрафіолету, появи пігментації, фотостаріння.

Цікаво на тему: 8 найкращих кислотних сироваток для обличчя

Відновлювальний бустер для волосся Palco Professional Rygenea Restructuring Booster

Palco Professional Rygenea Restructuring Booster

Від бустерів для обличчя переходимо до бустерів для волосся. І перший продукт, з яким ми познайомимося, – це відновлювальний бустер для ламкого та пошкодженого волосся Palco Professional Rygenea Restructuring Booster. До складу входять екстракт гібіскусу, важливі мікроелементи (цистин, вітаміни B5 та E). Завдяки такому насиченому складу, засіб має потужні регенерувальні властивості, швидко допомагає повернути локонам здоровий та привабливий вигляд.

Цікаво на тему: 22 найкращі засоби для волосся від українських брендів

Бустер для волосся Wella Professionals Invigo Volume Booster

Wella Professionals IInvigo Volume BoosterШукаєте ефективний засіб для надання об’єму тонкому та послабленому волоссю? Використовуйте бустер-концентрат Ivigo Volume Boost від Wella Professionals. Засіб не обтяжує локони, робить їх пружними та слухняними. Ущільнюючи полімери, що входять до складу, огортають кутикули волосин, візуально потовщуючи та піднімаючи волосся від коренів під час укладання феном. Екстракт бавовни доглядає за волоссям: пом’якшує, запобігає ламкості, сухості та появі посічених кінчиків. Бустер-концентрат Ivigo Volume Boost від Wella Professionals стане вашим помічником у вкладанні волосся та моделюванні будь-яких зачісок.

Отже, бустери бувають різні, для різних потреб і задач, але всі ці продукти об’єднує потужний косметичний потенціал і спрямована дія. Тому бустери однозначно варті того, щоб зайняти місце серед ваших улюблених засобів.

 

Читайте також:

13 Січня / 2020 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Марина

    хочу узнавать новинки

Рекомендовані статті