22 найкращі засоби для волосся від українських брендів

У рамках нашої серії статей про класну українську косметику 💛💙 поговоримо про догляд за волоссям. Шампуні, бальзами, маски, спреї та сироватки — це такий самий обов’язковий атрибут наших поличок у ванній, як пінка для вмивання, тонік і зволожувальний крем. Зібрали для тебе найкращі продукти для волосся від українських брендів, які допоможуть розв’язати будь-яку задачу і «прокачають» стан та зовнішній вигляд твоїх локонів.

Час читання: 5 хвилин і авокадо 🥑

статья доступна на русском языке

Цікаво на тему: Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Шампуні для різних типів волосся

Очищення — перший крок, з якого завжди починається наш догляд, будь це шкіра чи волосся. Шампунів сьогодні існує дуже багато: одні призначені для глибокого очищення жирної шкіри голови, інші діють м’якше і підходять для сухих і млявих пасом. Нижче ти знайдеш 7 класних засобів made in Ukraine під різні завдання для тебе і для нього.

НазваТип волоссяАктивні компоненти
Profi Style Hydro Shampoo- сухе;
- пошкоджене;
- ламке.
- провітамін В5;
- протеїни пшениці.
DeLaMark для жирного волосся- жирне.- екстракти зеленого чаю і шавлії;
- олія насіння конопель.
Lapush для нормального волосся- нормальне.- гідролізований кератин;
- екстракт солодки.
Piel Cosmetics Macadami Restore Shampoo- пошкоджене.- гіалуронова кислота;
- кератин;
- олія макадамії.
Triuga Ayurveda Professional «Сила, об'єм і сяйво»- тонке;
- ламке.
- пантенол;
- вітаміни А, Е і С;
- гіалуронова кислота;
- протеїни кашеміру.
ABOUT hair «Колагенова терапія»- сухе;
- пошкоджене.
- арганова олія;
- колаген.
Barbers Original Premium Shampoo- сухе;
- нормальне.
- провітамін В5;
- екстракти ламінарії, шавлії та лемонграсу.

Profi Style Hydro Shampoo

Profi Style Hydro Shampoo

Безсульфатні шампуні сьогодні користуються особливою популярністю, адже в них містяться м’які ПАРи, що дбайливо очищають і чудово підходять для сухого, тонкого і ламкого волосся. Profi Style Hydro Shampoo належить саме до таких. Крім того, що в його складі немає сульфатів, він збагачений вітаміном В5 і протеїнами пшениці, які стимулюють вироблення кератину і роблять локони м’якшими та слухнянішими.

DeLaMark для жирного волосся

DeLaMark для жирного волосся

Безсульфатний шампунь DeLaMark призначений для догляду за волоссям, схильним до жирності, має біорозкладну формулу і на 98% складається з натуральних інгредієнтів. У його складі — конопляна олія, лимонна кислота, а також екстракти алое, кропиви, шавлії та зеленого чаю. Він ефективно очищає і сприяє нормалізації гідроліпідного балансу, стабілізує pH шкіри та має виражену антибактеріальну дію.

Lapush для нормального волосся

Lapush для нормального волосся

Ще один безсульфатний засіб у нашій добірці — шампунь від бренду Lapush. Він чудово підходить для догляду за нормальним волоссям і має багатий натуральний склад. У ньому міститься комплекс вітамінів (Е, F і A), коензим Q10, колаген, екстракт солодки та протеїни кератину. Цей «коктейль» здатний відновити та поліпшити структуру волосся, забезпечити антиоксидантну дію, зволожити та захистити від впливу зовнішніх факторів.

Piel Cosmetics Macadami Restore Shampoo

Piel Cosmetics Macadami Restore Shampoo

Piel Cosmetics Hair Care Macadami Restore Shampoo – професійний шампунь для пошкодженого волосся без SLS і парабенів у складі. У його формулі містяться пантенол, кератин, олія макадамії, протеїни пшениці та гіалуронова кислота, що допомагає якісно відновлювати структуру локонів, розгладжувати й зміцнювати їх, даруючи якісне зволоження. Результат — пишне, здорове і шовковисте волосся, від якого ти будеш у захваті

Цікаво на тему: Як зміцнити волосся від випадіння в домашніх умовах

Triuga Ayurveda Professional «Сила, об’єм і сяйво»

Triuga Ayurveda Professional Hair Care

Хочеш надати об’єму своїм локонам і зробити їх більш слухняними? Тоді зверни увагу на органічний шампунь «Сила, об’єм і сяйво» від бренду Triuga. Склад тебе приємно здивує. Його формула містить пантенол, комплекс вітамінів (А, С і Е), протеїни кашеміру, екстракт бамбука і колаген, які зволожують, наповнюють і зміцнюють волоски, а також закривають лусочки, надаючи гладкість і пишність твоїм локонам.

ABOUT hair «Колагенова терапія»

ABOUT hair «Колагенова терапія»

Сухому волоссю необхідне не тільки ефективне очищення, а й живлення та захист від ламкості. З цим завданням відмінно справляється шампунь «Колагенова терапія» від ABOUT hair. Він м’яко очищає шкіру голови, містить арганову олію і гідролізований колаген, завдяки чому насичує пасма, захищає від ушкоджень і робить їх більш еластичними.

Barbers Original Premium Shampoo

Barbers Original Premium Shampoo

Barbers – бренд професійної української косметики, створеної спеціально для нього. Формула шампуню Barbers Original Premium Shampoo може бути застосована для будь-якого типу волосся і підходить на кожен день. Екстракт лемонграсу в складі допомагає налагодити вироблення себума і стимулює ріст волосся, пантенол робить його щільнішим і міцнішим, а шавлія і ламінарія додадуть об’єму і гладкості.

Шукай EVA Blog в Instagram

Бальзами та кондиціонери

Наступний етап у догляді за волоссям — зволоження і захист. З цим чудово допомагають впоратися кондиціонери та бальзами. Пропонуємо тобі 4 ефективні продукти, зроблені в Україні, які напевно сподобаються твоїм пасмам.

НазваТип волоссяАктивні компоненти
Lapush Conditioner Light Hydration- всі типи.- кератин;
- кокосова олія;
- алое вера.
Triuga Ayurveda Professional «Свіжість і об'єм»- жирне.- екстракти цитрусових;
- пантенол.
Profi Style Color «Захист кольору»- фарбоване.- протеїни шовку;
- кератин.
Scalp Moisturizing Hair Conditioner- жирне;
- нормальне.
- кератин;
- протеїни пшениці.

Lapush Conditioner Light Hydration

Lapush Conditioner Light Hydration

Якщо твоїм локонам бракує зволоження, кондиціонер Lapush Conditioner Light Hydration допоможе це виправити. Його формула передбачає пантенол, гліцерин, екстракт алое та гіалуронову кислоту, які чудово насичують волосся вологою, роблять його більш еластичним і живим. Протеїни кератину заповнюють пасма, забезпечуючи їм силу і блиск, а олії виноградних кісточок і кокоса ефективно живлять і захищають їх від сухості та ламкості.

Цікаво на тему: Причини випадіння волосся і як із цим боротися

Triuga Ayurveda Professional «Свіжість і об’єм»

Triuga Ayurveda Professional Home Care

Волосся швидко стає жирним і втрачає привабливий вигляд? Обирай маску-кондиціонер «Свіжість і об’єм» від Triuga.У ньому присутній зволожувальний вітамінний комплекс і пантенол, а також екстракти цитрусових, гуарани та базиліка, які регулюють активність сальних залоз, тонізують і дають змогу довше зберігати твою зачіску пишною. Більше ніяких «бурульок» вранці.

Profi Style Color «Захист кольору»

Profi Style Color «Захист кольору»

Profi Style Color «Захист кольору» – бюджетний та ефективний бальзам для фарбованого волосся. Протеїни шовку і рідкий кератин у складі відновлюють навіть дуже пошкоджені локони, наповнюють їх і розгладжують, забезпечуючи легке розчісування і здоровий вигляд. Засіб допомагає довше утримувати пігмент після фарбування, а також надає волоссю еластичність і натуральний блиск.

Scalp Moisturizing Hair Conditioner

Scalp Moisturizing Hair Conditioner

Кератин і протеїни пшениці в складі Scalp Moisturizing Hair Conditioner сприяють зміцненню і розгладженню волосся, а також борються з ефектом «кульбаби», забезпечуючи виражений антистатичний ефект. На додаток до них виробник додав натуральний емульгатор з органічних олій, який захищає пасма від втрати вологи та дарує їм природне сяйво. А відсутність силіконів у складі робить засіб універсальним інструментом для будь-якого типу волосся.

Найкращі маски для волосся made in Ukaraine

Якщо волоссю потрібне живлення і глибша реконструкція, ніщо так не допоможе, як правильно підібрана маска. Лише кілька застосувань на тиждень, і твої пасма завжди виглядають доглянутими, живими та здоровими. Шукай у нашій добірці ідеальний засіб для себе.

НазваТип волоссяАктивні компоненти
Hillary Vitamin РР Hair Loss Control- всі типи.- олія ши;
- нікотинова кислота.
Piel Cosmetics Macadami Restore Mask- пошкоджене.- кератин;
- олія макадамії;
- молочна кислота.
Joko Blend Color Protect Hair Mask- фарбоване.- кератин;
- пантенол.
Re:Form Re:store- фарбоване;
- пошкоджене;
- сухе.
- пептиди;
- кераміди.
Lapush Concrete Hair Restoration Mask- жирне;
- нормальне.
- рисовий протеїн;
- кератин;
- кокосова олія.

Hillary Vitamin РР Hair Loss Control

Hillary Vitamin РР Hair Loss Control

Hillary Vitamin РР Hair Loss Control – зміцнювальна маска, яка захистить волосся від випадіння. Олія ши та виноградних кісточок у складі насичують локони корисними компонентами та запобігають пересушуванню, нікотинова кислота забезпечує приплив крові до волосяних фолікулів, запускає природні процеси регенерації та стимулює ріст нових, а екстракт сереноа сприяє себорегуляції. Формула повністю складається з натуральних компонентів без силіконів, SLS, штучних барвників та ароматизаторів.

Цікаво на тему: Маски для волосся в домашніх умовах

Piel Cosmetics Macadami Restore Mask

Piel Cosmetics Macadami Restore Mask

Якщо шукаєш інтенсивну маску, яка приведе до тями навіть сильно пошкоджені локони, зверни увагу на Piel Cosmetics Macadami Restore Mask. Завдяки поєднанню активних компонентів, в основі яких лежить олія макадамії та кератин, засіб відновлює волосся на глибинному рівні, надаючи йому м’якості та блиску. Доповнюють їх екстракт алое і молочна кислота, які активують процеси регенерації по всій довжині.

Joko Blend Color Protect Hair Mask

Joko Blend Color Protect Hair Mask

Формула маски Joko Blend Color Protect Hair Mask розроблена з урахуванням потреб фарбованого волосся. Вона не тільки зміцнює і відновлює структуру пасом, а й підсилює яскравість і стійкість кольору. Натуральні олії, кератин, пантенол і екстракт граната в складі утворюють захисне покриття навколо кожного волоска, запобігаючи втраті кольору під впливом сонячних променів та інших негативних чинників, а також зміцнюють локони та відновлюють їх.

Re:Form Re:store

Re:Form Re:store

Re:Form Re:store – дієвий засіб для відновлення сухих, пошкоджених і пористих локонів. Активні компоненти, серед яких кераміди та пептиди, заповнюють «прогалини» в структурі волосся, надаючи йому пружності та повертаючи здоровий вигляд. Глибоке живлення та реконструкція без обтяження — це про маску від Re:Form.

Lapush Concrete Hair Restoration Mask

Lapush Concrete Hair Restoration Mask

Ще один засіб-рятівник для пересушених і ламких пасом у нашій добірці – Lapush Concrete Hair Restoration Mask. У складі — ударна доза поживних і відновлювальних компонентів, серед яких кокосова олія, пантенол, протеїни рису і кератин. Їхній симбіоз здатний глибоко проникати у волосяні фолікули, заповнювати їх і реконструювати, водночас не обтяжуючи та не позбавляючи зачіску об’єму.

Цікаво на тему: 24 найкращі засоби для пошкодженого волосся

Від спреїв до олій: додатковий догляд за волоссям

Часом нашим локонам потрібна швидка допомога, яка максимально ефективно впорається з тим чи іншим завданням. Наприклад, наситити дуже пошкоджені пасма, швидше відростити розкішну густу шевелюру, захистити кінчики від розшаровування і від впливу високих температур. Нижче ти знайдеш цікаві та дієві продукти для волосся від українських брендів.

НазваТип засобуТип волоссяАктивні компоненти
Piel Cosmetics Macadami Repair SerumСироватка - пошкоджене.- олії аргани, льону та макадамії;
- бета-каротин.
Двофазний спрей ManelleДвофазний спрей- пошкоджене;
- ламке.
- протеїни сої та пшениці;
- екстракт каштана.
Спрей-антистатик Profi Style HydroСпрей-антистатик- всі типи.- арганова олія;
- екстракт алое.
Fortesse Professional Thermal Protection SprayСпрей-термозахист- всі типи.- оливкова та рицинова олія;
- пантенол.
Олія для волосся Triuga Ayurveda ProfessionalОлія для волосся- всі типи.- кокосова та арганова олія;
- вітаміни А і Е.
Сироватка Lapush Serum HairСироватка-активатор- всі типи.- рицинова та агранова олія;
- екстракти каштана, кропиви та перцю.

Piel Cosmetics Macadami Repair Serum

Piel Cosmetics Macadami Repair Serum

Не знаєш, що робити з вічно посіченими кінчиками? Спробуй сироватку Piel Cosmetics Macadami Repair Serum. Ударна доза доглядових компонентів (олії макадамії, льону та аргани, а також вітамін Е і бета-каротин) «запаюють» розшарування волосинок, насичують їх і захищають від ламкості, надають блиск і забезпечують легке розчісування.

Двофазний спрей Manelle

Двофазний спрей Manelle

Поєднання двох фаз — легкої та живильної — збагатить пасма корисними компонентами, роблячи їх м’якими та блискучими. Фітокератин, а також протеїни сої та пшениці в складі спрею Manelle зміцнюють волосся, відновлюючи його структуру і запобігаючи пошкодженням. Завдяки дрібнодисперсному розпилювачу, продукт легко наноситься на локони, не обтяжуючи їх, і забезпечує надійний захист від несприятливих зовнішніх впливів.

Спрей-антистатик Profi Style Hydro

Profi Style Hydro

Перетворюєшся на «кульбабу» щоразу, як сушиш голову феном, знімаєш головний убір або за вікном занадто волого? Спрей Profi Style Hydro допоможе перемогти пухнастість і неслухняність волосся в будь-яких умовах. Крім антистатичної дії, засіб також збагачує волосся вологою, надаючи йому природного блиску, завдяки аргановій олії, екстракту алое і протеїнам пшениці в складі.

Цікаво на тему: Незмивний догляд для волосся: ТОП-17 продуктів

Fortesse Professional Thermal Protection Spray

Fortesse Professional Thermal Protection Spray

Fortesse Professional Thermal Protection Spray – must-have для кожної, хто використовує фен, плойку або праску. Формула спрею-термозахисту утворює невидимий бар’єр, який запобігає ушкодженню волосся під час використання стайлерів. А завдяки вітаміну В5, рициновій та оливковій оліям, продукт не тільки вберігає локони від впливу високих температур, а й покращує їхній стан, утримуючи вологу, живлячи та відновлюючи структуру.

Олія для волосся Triuga Ayurveda Professional

Triuga Ayurveda Professional Home Care

Часті фарбування, постійні укладки зі стайлерами та різні beauty-експерименти здатні погіршити стан навіть найщільнішого і здорового волосся. Якщо твої локони потребують глибокої реконструкції, роби ставку на олію від бренду Triuga у зручному пакуванні з помпою. В основі формули лежать рецепти аюрведичної косметики — натуральні олії (кокоса, аргани), рослинні екстракти (амли, гуарани, чистотілу, листя каррі та бамбука) і вітаміни. Засіб захищає від посічених кінчиків і негативного впливу зовнішніх факторів, глибоко живить і здатен оживити навіть дуже пошкоджені пасма.

Сироватка Lapush Serum Hair

Lapush Serum Hair

Мрієш відростити розкішні густі локони? У цьому тобі допоможе сироватка-активатор Lapush Serum Hair. Каштановий і перцевий екстракти забезпечують приплив крові до волосяних фолікулів, стимулюють їхню активність і пробуджують «сплячі», лляна та арганова олія живить і захищає пасма, а рицинова — активно бореться з випадінням. Засіб легко змивається шампунем і не робить коріння жирним, завдяки чому підходить для будь-якого типу волосся.

У цю добірку ми постаралися зібрати різні, але водночас ефективні засоби, які допоможуть доглядати за локонами та пишатися їхнім зовнішнім виглядом. Якщо у тебе є фаворити від українських брендів, які не потрапили в нашу статтю, поділися з нами в коментарях своїми улюбленцями. І про лайк не забудь. 😉

Читай також:

5 Вересня / 2023 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *