Базовий догляд за обличчям від українських брендів

Мода на все українське сьогодні на підйомі як ніколи 💛💙. Світ одягається у вишиванки, співає «Щедрик», знайомиться з борщем із пампушками, кінематографом, мовою та нашою культурою. Однак запит на продукти «made in Ukraine» (у широкому сенсі цього слова) не тільки зовнішній, а й внутрішній. Зараз покупці з гордістю роблять вибір на користь українських виробників, як молодих, так і тих, хто на слуху вже не перший рік. І стосується це найрізноманітніших категорій товарів.

Час читання: 4 хвилини та трав’яний чай 🍵

статья доступна на русском языке

Базовий догляд за обличчям

Всебічно підтримуючи цей тренд, ми готуємо для наших читачок серію статей про догляд за обличчям, тілом і волоссям від класних українських компаній. Гідних брендів косметики у нас дуже багато (а суперових продуктів — у сотні разів більше), тому вибір був не простим. Але ми постаралися зібрати найбільш, на наш погляд, цікаві засоби для базового догляду за шкірою, з огляду на потреби найрізноманітніших її типів. У рамках цієї добірки пройдемося найосновнішими продуктами: для очищення, тонізації та зволоження.

Цікаво на тему: ТОП-21 кращих гелів для вмивання

Крок 1. Очищення

Ти напевно знаєш, що комплексний догляд за обличчям завжди починається з очищення. Чим ретельніше ти його зробиш, тим красивішою і здоровішою буде твоя шкіра. Зібрали для тебе 6 класних засобів для вмивання, серед яких напевно знайдеться твій ідеальний продукт.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing FoamПінка для вмивання- жирна;
- комбінована.
- AHA- та BHA-кислоти.
Lapush Foam For WashingПінка для вмивання- суха.- молочна кислота;
- протеїни рису.
Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing GelГель для вмивання- нормальна;
- комбінована.
- гіалуронова кислота;
- алое.
Пінка для вмивання Joko BlendПінка для вмивання- нормальна.- гідролат лаванди;
- муцин равлика;
- D-пантенол.
Sue PrebioticГель для вмивання- для всіх типів.- пребіотики.
Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme PowderЕнзимна пудра- для всіх типів.- вітамін С;
- рисова пудра;
- біла глина.

Шукай EVA Blog в Instagram

Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing Foam

Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing Foam

М’які ПАВи у складі Sane Lactic Acid+PHA Deeply Cleansing Foam дають змогу делікатно, але водночас ефективно очищати від забруднень жирну та комбіновану шкіру, не порушуючи захисного бар’єра. Серед активних інгредієнтів — AHA-, BHA- і РНА-кислоти, які м’яко відлущують, освітлюють і зменшують пігментацію та сліди від акне. Пінка має рівень pH 5.0, не містить сульфатів, а її формула не тестується на тваринах.

Lapush Foam For Washing

Lapush Foam For Washing

Власницям сухої шкіри рекомендуємо звернути увагу на Lapush Foam For Washing. У складі м’якої пінки для вмивання можна знайти молочну кислоту, протеїни рису і пантенол, завдяки чому вона зволожує і покращує регенерацію клітин. Засіб добре змиває будь-які забруднення, водночас не шкодить мікробіому шкіри та не викликає відчуття стягнутості.

Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing Gel

Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing Gel

Piel Cosmetics Youth Defence Cleansing Gel — глибокоочисний гель для нормальної та комбі шкіри. Він майстерно справляється із забрудненнями та залишками макіяжу, матує, звужує пори та покращує колір обличчя. Формулою передбачені такі компоненти, як гіалуронова кислота (низько- і високомолекулярна), наносрібло, ретинол і алое, що дає змогу разом з очищенням здійснювати легкий пілінг, а також зволожувати та відновлювати шкіру.

Цікаво на тему: Тільки нікому: лайфхаки домашнього догляду за собою

Пінка для вмивання Joko Blend

Пінка для вмивання Joko Blend

У пінці від Joko Blend тішить не тільки зміст, а й форма. Засіб представлений в упакуванні зі зручною щіточкою, що дає змогу домогтися ретельнішого і глибшого очищення і м’якого пілінг-ефекту. У складі присутній муцин равлика, Д-пантенол, мигдальна олія і гідролат лаванди — компоненти, які перешкоджають пересушуванню, стимулюють оновлення клітин, загоюють і відновлюють шкіру.

Sue Prebiotic

Sue Prebiotic

Інулін і біолін у складі гелю для вмивання Sue є пребіотиками, які відновлюють захисний бар’єр шкіри та сприяють природній регенерації клітин. Завдяки ароматичним оліям грейпфрута, лимона і неролі, продукт має ніжний цитрусовий аромат. Засіб може бути застосований для будь-якого типу шкіри, має натуральну веганську формулу та екологічне пакування, яке можна (і потрібно) повторно переробляти.

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Biono Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder

Але не «вмивашками» єдиними славляться українські бренди. Ензимна пудра Enzym Complex & Vitamin C Enzyme Powder — це засіб 2-в-1, який забезпечує глибоке очищення і м’який пілінг на кожен день. У ньому містяться дрібнодисперсні ензими, вівсяне борошно і рисова пудра, які дбайливо відлущують ороговілі клітини, видаляють будь-які забруднення, включно із залишками макіяжу, вирівнюють колір і тон шкіри. Екстракт зеленого чаю в складі нівелює дію вільних радикалів, вітамін С освітлює, а ліпаза сприяє звуженню пор і регулює вироблення себума.

Цікаво на тему: Що таке ексфоліанти та чи потрібні вони твоїй шкірі

Крок 2. Тонізація

Після вмивання важливо привести pH в норму і нейтралізувати дію водопровідної води, готуючи шкіру до більш ефективного засвоєння активних інгредієнтів, що містяться в подальшому догляді. Тому без тоніків і тонерів у beauty-рутині нікуди. Лови 5 гідних засобів, зроблених в Україні.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face TonerТонер- для всіх типів.- алое;
- пробіотики.
Lapush For Dry And Sensitive SkinТонік- суха;
- чутлива.
- нікотинова кислота;
- пантенол;
- протеїни пшениці.
Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face TonicТонік- для всіх типів;
- застосуємо в разі куперозу і розацеа.
- ніацинамід;
- центелла азіатська;
- гідролат лаванди.
Hillary Centella TonerТонер- нормальна;
- комбінована.
- гіалуронова кислота;
- центелла азіатська.
Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua TonicТонік- суха;
- чутлива;
- зріла.
- колаген;
- ефірна олія рожевого дерева.

Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner

Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner

Заспокоїти шкіру, тонізувати її та відновити гідроліпідний баланс допоможе Sane Aloe Vera 2% + Probiotic Calming Face Toner. У формулі міститься екстракт алое і ламінарії, пробіотики та ланолін, завдяки чому засіб ефективно регенерує, підвищує імунітет і позбавляє відчуття стягнутості. Тонер може застосовуватися для будь-якого типу шкіри й особливо класно себе показує після застосування пілінгів, кислот та іншого агресивного догляду, відновлюючи шкіру та знімаючи подразнення.

Lapush For Dry And Sensitive Skin

Lapush For Dry And Sensitive Skin

Lapush For Dry And Sensitive Skin — це не тільки тонізація і підготовка обличчя до наступних продуктів, а й зволоження, пом’якшення, загоєння та антибактеріальна дія. Цей засіб призначений, зокрема, для чутливої та сухої шкіри. Продукт містить молочну і нікотинову кислоти, пантенол, мед, протеїни пшениці, екстракт розмарину та алантоїн. Такий «набір» компонентів дає змогу посилити регенерацію клітин, зробити тон і мікрорельєф рівнішим, наситити шкіру і забезпечити антиоксидантну дію.

Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face Tonic

Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face Tonic

Гідролат лаванди, екстракт центелли і ніацинамід — те, що потрібно при куперозі та розацеа. Mr.Scrubber Niacinamide Vit.B3 Face Tonic розроблений спеціально для цих проблем і допомагає зняти подразнення, лущення, почервоніння і відчуття стягнутості. Тонік сприяє вирівнюванню кольору обличчя і зміцненню стінок судин, має омолоджувальні властивості та робить шкіру більш пружною.

Hillary Centella Toner

Hillary Centella Toner

У тебе нормальна або комбінована шкіра? Рекомендуємо Hillary Centella Toner з гіалуроновою кислотою та екстрактом центелли в складі. Засіб допомагає утримувати вологу в шкірі, стимулює вироблення колагену, посилює захисний бар’єр, а також зменшує сліди постакне і м’яко освітлює. Зручний флакончик з пульверизатором дає змогу розпилювати продукт відразу на шкіру без використання ватних дисків.

Цікаво на тему: Що таке тонік для обличчя і навіщо він потрібен?

 

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic

Piel Cosmetics Rejuvenate Silver Aqua Tonic – відмінний компонент для антивікового догляду. Колаген і гіалуронат натрію в складі тоніка розгладжує заломи й запобігає утворенню нових, зміцнює шкіру та омолоджує її, а ефірна олія рожевого дерева відновлює захисні функції, зволожує й допомагає позбутися подразнень. Засіб також підходить для власниць чутливої та сухої шкіри.

Крок 3. Зволоження

Завершальний етап у повсякденному догляді — використання крему. Основна його мета полягає у зволоженні та захисті шкіри. Але у формули сучасних продуктів додаються різні активні інгредієнти, завдяки чому креми здатні чинити додаткову дію — відновлювати гідроліпідний баланс, захищати від ультрафіолету, зменшувати пігментацію і багато іншого. Тут ти знайдеш засоби для денного і нічного догляду, які допоможуть зробити твою шкіру кращою.

НазваТип засобуТип шкіриАктивні інгредієнти
Lapush Face Cream Day CareДенний крем- нормальна.- вітамін С;
- центелла азіатська.
Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & JojobaУніверсальний крем- проблемна;
- жирна.
- саліцилова кислота;
- олії жожоба і таману.
Piel Cosmetics Youth Defence Detox CreamНічний крем- для всіх типів.
- гіалуронова кислота;
- папаїн;
- наносрібло.
Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream Універсальний крем- чутлива.- гіалуронова кислота;
- вітаміни Е і С.
Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care CreamДенний крем- для всіх типів.
- колаген;
- сквалан;
- кофеїн.
White Mandarin Active LiftingУніверсальний крем- для всіх типів.
- екстракт водоростей;
- олії оливи та макадамії.

Lapush Face Cream Day Care

Lapush Face Cream Day Care

Шукаєш класний крем, який зволожить, зміцнить і зробить шкіру гладенькою? Lapush Face Cream Day Care тобі на допомогу. Завдяки екстрактам гінкго білоба, центелли та полину в складі, продукт допомагає боротися з першими ознаками старіння, недосконалостями шкіри й має антиоксидантну дію. А вітамін С і олія шипшини допомагають звузити пори та вирівняти рельєф і тон обличчя. Чудовий варіант на кожен день для нормальної шкіри в зручній пляшечці з дозатором.

Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba

Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba

Саліцилова кислота в складі Hillary Corneotherapy Intense Care Tamanu & Jojoba допомагає налагодити гідроліпідний баланс і забезпечує антибактеріальну дію. За тривалого використання цей компонент позбавляє висипань і перешкоджає утворенню нових, а олії жожоба і таману відновлюють, зміцнюють, живлять і захищають від втрати вологи. Ідеальний засіб для догляду за проблемною і жирною шкірою.

Piel Cosmetics Youth Defence Detox Cream

Piel Cosmetics Youth Defence Detox Cream

Cosmetics Youth Defence Detox Cream з папаїном, двома видами гіалуронової кислоти та наносріблом — універсальна «зброя» для нічного догляду для будь-якого типу шкіри. Завдяки активним компонентам, крем ефективно відновлює і загоює, зволожує, зменшує пігментацію, нормалізує роботу сальних залоз і надає детокс-ефект. Те, що потрібно для молодості та сяйва твоєї шкіри.

Цікаво на тему: Тест: Зволоження, відновлення, SPF: який фокус у догляді обрати саме тобі?

 

Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream

Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E Face Cream

Повноцінний догляд за чутливою шкірою дарує Sane Hyaluronic Acid + Vitamin C + E. Гіалуронова кислота в його формулі забезпечує інтенсивне зволоження, відновлює пружність і розгладжує зморшки. Живильні властивості забезпечені вітаміном Е, він пом’якшує і заспокоює, а вітамін C є потужним антиоксидантом, що захищає від шкідливого впливу довкілля і сприяє виробленню колагену, покращуючи текстуру шкіри.

Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care Cream

Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care Cream

Pelart Laboratory Collagen Matting Day Care Cream — денний крем з SPF 30 і матувальним ефектом від професійного бренду косметики. Він забезпечує високий рівень захисту від УФ-випромінювання, але водночас не обдаровує ефектом щільної маски та жирним блиском. Засіб представлений у великому об’ємі (цілих 250 мл), а значить, що одного тюбика вистачить надовго. У його складі — сквалан, колаген і кофеїн, які надають підтягувальну дію, а також зволожують, живлять, відновлюють і тонізують шкіру.

White Mandarin Active Lifting

White Mandarin Active Lifting

Формула White Mandarin Active Lifting створена спеціально для боротьби з віковими змінами й підходить для будь-якого типу шкіри. Крем має легку текстуру, яка швидко поглинається і не залишає липкості. Ліфтинг-ефект забезпечується екстрактом водоростей і спіруліни — вони зміцнюють, омолоджують і підвищують тургор. Сквалан і олії макадамії, оливи та моной де таїті живлять, відновлюють і розгладжують шкіру, а амінокислоти та алантоїн сприяють оновленню клітин і загоєнню.

Ця добірка доводить, що серед наших виробників є безліч класних продуктів, які допомагають вирішити найрізноманітніші завдання в повсякденному догляді. А ти вже користуєшся косметикою від українських брендів? Розкажи нам про своїх фаворитів або поділися своїм wish-листом. Не забудь поставити лайк, якщо стаття була для тебе пізнавальною 🥰. І залишайся з нами, щоб не пропустити наступну добірку з топовою українською косметикою.

Читай також:

14 Липня / 2023 Догляд за обличчям

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Анна Герц

    Я підтримую укр бренди, є дуже гідні засоби

Рекомендовані статті
12 найкращих брендів корейської косметики
21 Грудня / 2023 Догляд за обличчям
Що таке бакучіол і чи може він замінити ретинол?
19 Червня / 2023 Догляд за обличчям
Як прибрати кільця Венери в домашніх умовах
6 Березня / 2023 Догляд за тілом