Незмивний догляд для волосся: ТОП-17 продуктів

Догляд за волоссям, так само як і за шкірою обличчя, складається з безлічі етапів. Шампунем ми очищаємо шкіру голови, потім використовуємо кондиціонер або бальзам, який розгладжує пасма і «закриває» лусочки, і «шліфуємо» цю справу масками, які спрямовані на вирішення конкретних завдань: живлення, зволоження, відновлення, захист кольору і так далі. Але є ще й незмивні засоби, які здатні доповнити твій повсякденний догляд за волоссям. А в деяких випадках і значно його спростити, адже є продукти, якими можна без проблем замінити і бальзами, і маски.

Час читання: 5 хвилини та чорний чай☕

статья доступна на русском языке

У цій добірці ми зібрали топові «незмивашки» для різних типів волосся та з різною дією: для кучерявих та рівних пасм, для тонких та пористих, фарбованих та пошкоджених, з термозахистом та з УФ-фільтрами. Тут ти точно знайдеш те, що захочеш спробувати.

Легше хмаринки: незмивні спреї для волосся

Незмивний догляд для волосся

Спрей – це найлегший продукт для пасом, який спрощує розчісування, а також зволожує і живить волосся. Просто нанеси його на вологі або сухі локони по всій довжині, окрім коренів, і насолоджуйся шовковистим та доглянутим волоссям без обтяження.

Цікаво по темі: Чому волосся швидко стає жирним і як із цим боротися

Незмивні засоби в такому форматі часто є багатофункціональними, маючи у своєму складі компоненти, які захищають волосся від високих температур і ультрафіолету, а також наділяють його блиском і бездоганною гладкістю. Спреї мають невагому текстуру, завдяки чому це чудовий варіант на літо, а ще вони дуже легко наносяться і допоможуть тобі заощадити час, якого і без того вічно не вистачає.

НазваКраїнаПризначення
Punti di Vista Seven Touch Keratin&Collagen Biphasic Leave-in Filler ConditionerІталія- Відновлення
- Живлення
- Зволоження
Level Filler Therapy SprayУкраїна- Відновлення
- Зволоження
360 Hair Professional Happy Sun Elixir Moisturizingand ProtectiveІталія- Відновлення
- Для блиску
- УФ-захист
Kerastase Elixir Ultime L'Huile LegereІспанія- Для блиску
- Живлення
- УФ-захист
Chi Rose Hip Oil Repair&Shine Leave-In TonicСША- Живлення
- Для сяяння
- Пом'якшення
- Захист кольору
John Frieda Detox&Repair Care&Protect SprayНімеччина- Відновлення
- Термозахист
- Зволоження
- Зміцнення

Punti di Vista Seven Touch Keratin&Collagen Biphasic Leave-in Filler Conditioner

Збагачений кератином, колагеном та екстрактом женьшеню, кондиціонер Seven Touch Keratin&Collagen Biphasic Leave-in Filler Conditioner від Punti di Vista має двофазну формулу, що забезпечує миттєве живлення і зволоження. Спрей створює захисну плівку навколо кожного волоска, захищаючи від впливу зовнішніх факторів і агресивного термічного стайлінгу. Засіб проникає в структуру пасом, заповнює пошкоджені ділянки та відновлює їхню еластичність. Результат – здоровий вигляд волосся і слухняна укладка.

Punti di Vista Seven Touch Keratin&Collagen Biphasic Leave-in Filler Conditioner

Level Filler Therapy Spray

Filler Therapy Spray – це професійний двофазний спрей для твого волосся від українського бренду Level. Засіб робить те, чого так не вистачає сухим, пошкодженим і пористим локонам – чудово живить і відновлює волосся, роблячи його гладким і живим. Забудь про ефект «кульбабки» і необхідність постійно розплутувати пасма!

Level Filler Therapy Spray

360 Hair Professional Happy Sun Elixir Moisturizingand Protective

Професійний спрей 360 Hair Professional Happy Sun Elixir Moisturizingand Protective – це не тільки сяюча ідеальна укладка, а й ефективний захист від сонячних променів. Крім ультрафіолетових фільтрів, формула містить соєву і мигдальну олію, а також екстракти жасмину, гіркого апельсина і японської вишні, що забезпечує волоссю від коренів до самих кінчиків еластичність і природне сяйво.

360 Hair Professional Happy Sun Elixir Moisturizingand Protective

Kerastase Elixir Ultime L’Huile Legere

Kerastase Elixir L’Huile Legere є полегшеною версією класичної олії Elixir Ultime з термозахистом, яка спеціально розроблена для тонкого і нормального волосся. Вона багато в чому повторює інгредієнти оригінального продукту, але представлена в більш легкій формулі, яка не обтяжує волосся і при цьому ефективно доглядає за ним. Склад не містить силікону і включає в себе чотири потужні олії: арганову, кукурудзяну, камелійну і насіння пракаксі. Цей «квартет» здатний оживити і зміцнити волосся, надаючи йому блиск і гладкість, а UV-фільтри захистять пасма від впливу сонця.

Kerastase Elixir Ultime L'Huile Legere

Chi Rose Hip Oil Repair&Shine Leave-In Tonic

Спрей-тонік Chi Rose Hip Oil Repair&Shine Leave-In Tonic сподобається власницям фарбованих, пухнастих і неслухняних пасом. Завдяки вмісту олії шипшини, гідролізованого шовку і пантенола, засіб проникає глибоко в структуру волосся, живить і зміцнює його зсередини. Leave-In Tonic створює невагомий захисний бар’єр, що дозволяє зберегти колір локонів від передчасного вимивання пігменту. Твої експерименти зі стилем більше не відбиватимуться на стані твоєї зачіски.

Chi Rose Hip Oil Repair&Shine Leave-In Tonic

John Frieda Detox&Repair Care&Protect Spray

Бюджетний спрей з термозахистом Detox&Repair Care&Protect Spray від John Frieda має веганську формулу і спрямований на вирішення 4 завдань: детокс, відновлення, догляд і захист. Активні інгредієнти в складі – екстракт зеленого чаю, що має антиоксидантну дію і захисні властивості, а також багата вітамінами й амінокислотами олія авокадо, яка забезпечує ефективне живлення і пом’якшення волосся.

John Frieda Detox&Repair Care&Protect Spray

Цікаво по темі: Маски для волосся в домашніх умовах

Сироватки: легка формула, ефективний догляд

Незмивний догляд для волосся

Сироватка для волосся теж має легку текстуру, але, завдяки високій концентрації доглядових компонентів, створена спеціально для вирішення конкретних завдань. Вона може захистити локони від випадіння, зміцнити їх, відновити або позбавити укладку від пухнастості.

EVA в инстаграм

Сироватки зазвичай представлені у форматі спрею або рідкого засобу з піпеткою і найчастіше мають у складі захисний комплекс, який вбереже твоє волосся від впливу високих температур, сонячних променів та інших негативних факторів.

НазваКраїнаПризначення
Dikson Argabeta Curly Elasticizing SerumІталія- Відновлення
- Живлення
- Пом'якшення
- Зволоження
Kaaral Purify Bitter Orange Sole Protective&Regenerating ElixirІталія- Відновлення
- Для блиску
- УФ-захист
Simply Zen Detoxifying Leave In TreatmentІталія- Антибактеріальна дія
- Детокс
- Відновлення
- Зволоження
Kerastase Genesis Serum Anti-Chute FortifiantІспанія- Зміцнення
- Стимуляція росту волосся
- Термозахист

Dikson Argabeta Curly Elasticizing Serum

Dikson Argabeta Curly Elasticizing Serum спеціально створена для кучерявого волосся і любительок термоукладок. З нею твої локони будуть виглядати акуратно і доглянуто, як з картинки, навіть якщо вони створені за допомогою плойки. Натуральний склад виключає вміст силіконів і мінеральних олій. Олія рисових висівок надає блиску і шовковистості, а виноградних кісточок – забезпечує зміцнювальну, пом’якшувальну і зволожувальну дію.

Dikson Argabeta Curly Elasticizing Serum

Kaaral Purify Bitter Orange Sole Protective&Regenerating Elixir

Kaaral Purify Bitter Orange Sole Protective&Regenerating Elixir – найлітніший засіб у нашому топі, адже це, по суті, санскрін для волосся. Сироватку можна розпорошувати на волосся до перебування на сонці для захисту його від шкідливого ультрафіолетового випромінювання і після, щоб відновити гідробаланс. Адже завдяки оліям і екстрактам у складі, забезпечується зволоження і регенерація локонів, волосся стає гладким, еластичним і легко розчісується. Просто must-have для сонячних днів.

Kaaral Purify Bitter Orange Sole Protective&Regenerating Elixir

Simply Zen Detoxifying Leave In Treatment

Захист, відновлення та антибактеріальна дія – основні властивості сироватки Detoxifying Leave In Treatment від італійського бренду Simply Zen. Завдяки вмісту екстрактів прополісу, тараксакума і хвоща, ефірних олій бергамоту, м’яти і лаванди, а також алантоїну, засіб чинить бар’єрну дію, захищаючи від негативного впливу довкілля, а також глибоко зволожує волосся та забезпечує легку укладку.

Simply Zen Detoxifying Leave In Treatment

Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant

Сироватка Kerastase Genesis Anti-Chute Fortifiant – дієва «зброя» в боротьбі з випадінням волосся. Його формула, що містить амінексил і кофеїн, спрямована на зміцнення коренів і стимуляцію росту. Серум глибоко проникає в шкіру голови, активізуючи кровообіг і пробуджуючи сплячі фолікули. Крім цього, засіб ефективно захищає від впливу високих температур, має легку текстуру і швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості.

Kerastase Genesis Serum Anti-Chute Fortifiant

Цікаво по темі: Що таке нікотинова кислота і як її використовувати у догляді

Бальзами, молочко і кондиціонери

Незмивний догляд для волосся

Якщо твоєму волоссю потрібно більше живлення і відновлення, роби ставку на щільніші текстури – незмивне молочко, бальзам або кондиціонер. Їхнім завданням є не тільки базове зволоження, а й ущільнення пасом, регенерація і захист від пошкоджень. Чудовий варіант для пористого і пухнастого волосся.

НазваКраїнаПризначення
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Fortifying SealerНімеччина- Відновлення
- Зміцнення
Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-In TreatmentСША- Зволоження
- Для кучерявого волосся
Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Leave-In ConditionerІталія- Для блиску
- Захист кольору
- Живлення

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Fortifying Sealer

Незмивне молочко BC Bonacure Fibre Force Fortifying Sealer від Schwarzkopf Professional працює на локонах, як ущільнювальний «герметик» – засіб проникає глибоко у структуру волосся, відновлюючи пошкоджені ділянки та зміцнюючи їх усередині. Він обволікає кожне пасмо, створюючи захисний бар’єр, який запобігає ламкості та пошкодженням. Використовуючи це молочко у своєму щоденному догляді, можна отримати салонний результат у домашніх умовах.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Fortifying Sealer

Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-In Treatment

Для догляду за неслухняними кучериками зверни увагу на кондиціонер Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-In Treatment, створений спеціально для кучерявого волосся. Завдяки аргановій олії та пантенолу в складі, косметичний засіб живить, зволожує і дисциплінує кучері, надаючи їм ідеальної форми, еластичності та блиску. Більше ніяких «пухнастих» зачісок!

Paul Mitchell Curls Full Circle Leave-In Treatment

Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Leave-In Conditioner

Шукаєш засіб, дію якого побачиш одразу після першого застосування? Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Leave-In Conditioner – твій вибір! Це ідеальний догляд для пофарбованих локонів, який поєднує в собі захист від ультрафіолетового випромінювання, збереження яскравості кольору, живлення та відновлення волосся після агресивних процедур фарбування. Забудь про посічені кінчики та ламкі пасма і насолоджуйся щільними, здоровими та шовковистими локонами.

Phytorelax Laboratories Keratin Color Protection Leave-In Conditioner

Цікаво по темі: Секрети Рапунцель: SPA для волосся вдома

Креми, олії та незмивні маски для волосся

Незмивний догляд для волосся

Дуже ламкі та пошкоджені локони потребують інтенсивного догляду, який здатні забезпечити щільні засоби з багатим складом – маски, креми та олії. У них міститься максимальна концентрація компонентів, які врятують твоє волосся від сухості й тьмяності. Багато подібних продуктів поєднують в собі і ударну дозу доглядових інгредієнтів, і стайлінгову дію, яка допоможе створити будь-яку укладку і забезпечить м’яку фіксацію.

НазваКраїнаПризначення
Matrix Total Results Unbreak My Blonde Reviving Leave-in TreatmentІспанія- Відновлення
- Зміцнення
- Захист кольору
- Для освітленного волосся
Luxliss Love Me Mad Miracle Leave in TreatmentrНімеччина- Захист від сонця
- Розгладження
- Термозахист
- Зволоження
- Для укладання
Living Proof Perfect Hair Day 5 in 1 Styling TreatmentСША- Для блиску
- Розгладження
- Пом'якшення
- Зміцнення
- Для об'єму
Simply Zen Restructure In Sublime OilІталія- Вирівнювання
- Живлення
- Надання блиску

Matrix Total Results Unbreak My Blonde Reviving Leave-in Treatment

Matrix Total Results Unbreak My Blonde Reviving Leave-in Treatment розроблений спеціально для освітленого волосся, допомагаючи підтримувати колір, а також відновлювати яскравість і відтінок. Продукт запобігає появі жовтизни, завдяки чому він точно сподобається власницям «холодного» блонда. Крім цього, формула збагачена кокосовою олією і цитрусовою кислотою, які забезпечують зміцнення, відновлення та живлення фарбованих локонів.

Matrix Total Results Unbreak My Blonde Reviving Leave-in Treatment

Luxliss Love Me Mad Miracle Leave in Treatment

Думаєш, що не існує засобів для укладки, які при цьому ефективно доглядатимуть за твоїм волоссям? Love Me Mad Miracle Leave in Treatment від німецького бренду професійної косметики Luxliss доводить зворотне. Це універсальний «солдат», який забезпечить м’яку та еластичну фіксацію твоєї зачіски, а також захист від ультрафіолету, високих температур і ламкості. Незмивний крем насичує локони, робить їх живими, забезпечує блиск і шовковистість, захищає фарбоване волосся від змивання кольору, а неслухняне – розгладжує і ущільнює. Повір, не всі супергерої носять плащі.

Luxliss Love Me Mad Miracle Leave in Treatment

Living Proof Perfect Hair Day 5 in 1 Styling Treatment

Незмивна маска-перфектор Living Proof Perfect Hair Day 5 in 1 Styling Treatment виконує п’ять завдань одночасно – вона вирівнює, зміцнює, пом’якшує, надає природного блиску і захищає волосся від високих температур і ультрафіолету. Засіб м’яко кондиціонує локони і допоможе тобі зробити будь-яку укладку об’ємною та ідеальною, будь це ефектні кучері чи строгі рівні пасма.

Living Proof Perfect Hair Day 5 in 1 Styling Treatment

Simply Zen Restructure In Sublime Oil

«Важка артилерія» для пошкодженого та сухого волосся, яке часто піддається фарбуванню та термічним укладкам – олія Simply Zen Restructure In Sublime Oil. Формула містить олії жожоба, аргани та абрикосових кісточок, які живлять і реанімують травмовані локони. А, поки основні інгредієнти відновлюють волосся по всій довжині, силікони в складі дають змогу домогтися вигляду гладких і здорових пасом з першого застосування.

Simply Zen Restructure In Sublime Oil

Розкажи нам, як ти доглядаєш за своїм волоссям. Чи використовуєш ти незмивні засоби або віддаєш перевагу класичним продуктам? Поділися з нами в коментарях своєю думкою.

Читай також:

15 Травня / 2023 Волосся

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Светлана

    Спасибо, очень познавательная статья!

VISUAL by EVA