Топ лайфхаків по догляду за волоссям

Для когось ідеальне волосся — подарунок природи, а для когось —  результат регулярного догляду. У будь-якому разі немає нічого неможливого, а іноді достатньо лише знати кілька хитрощів. Які є лайфхаки по догляду за волоссям, розповідаємо в EVA Blog.

Надати легкість і об’єм тонкому волоссю

Головна проблема тонкого волосся —  воно не тримає форми та швидко втрачає об’єм. У спробі вирішити її багато хто уникає бальзамів і олій. Об’єм від цього не додається, а ось ламкість і сухість —  так.

Доглядайте до миття

Почніть з нанесення олії за 1–2 години перед миттям. Так вона встигне наситити пасма, а надлишки засобу змиються шампунем. Для цього добре підходить Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor. Олія відрізняється легкою текстурою й може використовуватися до або після миття шампунем, на сухому й вологому волоссі.

До речі, те ж саме можна робити і з кондиціонером. Щоб він не обтяжував, на кілька хвилин нанесіть його до миття. Локони будуть захищені та збережуть об’єм.

Позбутися лупи

Багато з тих, хто безуспішно бореться з цією проблемою, скоріш за все, роблять це неправильно —  використовують спеціальний шампунь і звичайний бальзам. Через це діючі речовини шампуню не працюють так, як мали б.

Підберіть бальзам проти лупи

Він теж активно працює зі шкірою голови, підсилює ефект шампуню та просто доглядає за волоссям.

Найкраще, щоб ваш догляд складався із засобів однієї лінійки, —  гарантія того, що в комплексі вони будуть ефективні та не завадять один одному. Такі є у Head & Shoulders:

Для профілактики добре також робити скраби. Про них ми писали в статті «Скраб для шкіри голови: навіщо він потрібен і який вибрати?»

Відновити пошкоджене волосся

Визначити цю проблему нескладно: пасма плутаються, ламаються, виглядають тьмяно, січуться кінчики. Щоб вирішити її, діємо комплексно.

Миттєво: маскуйте посічені кінці олійкою

Найкраще їх зістригти. А якщо не бажаєте втрачати довжину, на деякий час приховати посічення можна за допомогою олії. Розітріть трохи засобу в долонях і нанесіть на кінці. Коли він вбереться, волосся засяє й пошкодження будуть непомітні. Можна використовувати арганове масло (не дарма його називають «рідким золотом») або кокосове. Про останнє ми писали в EVA Blog: «Маски для волосся з кокосовим маслом».

Догляд на перспективу: відновлюйте з реконструктором

Регулярне використання спеціальних засобів для відновлення допомагає повернути волоссю здоровий блиск і красу. Для цього добре підходить AUSSIE 3 Minute Miracle з австралійською мелісою та алое. Засіб глибоко зволожує, розгладжує та захищає. В результаті пасма легше розчісуються та зупиняються пошкодження.

Допомогти сухому волоссю

З підвищеною сухістю волосся хоча б раз у житті стикалися всі. Найбільш очевидний спосіб усунути цю проблему —  бальзам. Що робити, щоб пасма отримали максимум зволоження?

Розчісуйте, щоб розподілити бальзам

Мокре волосся можна розчісувати, але тільки в той момент, коли на нього нанесений бальзам чи кондиціонер. Це допомагає рівномірно розподілити та покращити їхню дію. Плюс після сушки пасма будуть легше розчісуватися.

Для догляду за сухим типом краще вибирати засоби з оліями, наприклад, від Herbal Essences. Шампунь і бальзам з олією моринги на 90% складаються з натуральних компонентів і захищають сухе волосся від ламкості.

Які ще є хитрощі з бальзамом, читайте в нашому матеріалі «Як правильно використовувати бальзам для волосся».

Здорові сильні локони підкреслюють красу, надають упевненості й дарують свободу бути собою. Нехай ці поради допоможуть вам досягти бажаного результату.

Бальзам против перхоти Хэд&Шолдерс Суприм укрепление

117.00
Купити

Бальзам-ополаскиватель для волос Herbal Essences Масло моринги

99.90
Купити

Масло для волос Aussie 3 Miracle Oil Reconstructor

135.00
Купити

Реконструктор AUSSIE для волос ‘3 Minute Miracle’

134.00
Купити
29 Липня / 2020 Волосся

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *