Порівняння стайлерів для волосся: Shark FlexStyle проти Dyson Airwrap

Коли мова заходить про вибір інструментів для догляду за волоссям, стайлери Dyson займають топову позицію. Їх підносять, як найбільш просунуті та інноваційні пристрої, які допоможуть створити оригінальні зачіски, не завдаючи при цьому шкоди волоссю. Якоюсь мірою це цілком справедливе твердження, адже стайлер для волосся Dyson ґрунтується на фізичних принципах ефекту Коанда. Тобто, формування зачіски відбувається завдяки потужним потокам прохолодного повітря. А це нуль шкоди вашим локонам.

Dyson Airwrap

@dyson

Але у стайлерів Dyson є безліч конкурентів від інших фірм, які до того ж коштують у рази дешевше. Не секрет, що стайлер Dyson по кишені не всім. Але всі мріють про його купівлю. А чи є щось таке ж функціональне і безпечне для вашого волосся, але за більш прийнятною ціною? Відповідь звичайно ж є.

Шукай EVA Blog в Instagram

Стайлер Shark FlexStyle VS Dyson Airwrap: реальне порівняння

Бренд Shark має не дуже давню історію. Заснований 1995 року в Монреалі, Канада, він спеціалізується на виробництві побутової техніки та приладів, покликаних зробити наше життя і домашній простір комфортнішим. У контексті стайлерів для волосся великим попитом як серед професійних стилістів, так і звичайних покупців користуються мультистайлери Shark FlexStyle. 

Стайлер Shark FlexStyle

Цікаво по темі: 5 модних укладок на коротке волосся

У чому їхні ключові переваги та відмінності, якщо провести паралелі з Dyson Airwrap:

  • доступніша ціна 10 проти 26 тисяч гривень;
  • універсальність підходять для різних цілей, а саме для укладання, створення хвиль, локонів, кучерів, випрямлення, одночасно сушать (причому є три спеціальні насадки для різних типів і довжини волосся), підходять для професійного й домашнього застосування;
  • володіють практично тими самими функціями, що й дорожчі стайлери Dyson;
  • на перше місце виробник ставить безпеку, тому пристрій 1000 разів на секунду контролює температуру, щоб вона не перевищувала безпечні показники температурний діапазон повітряного потоку від 20 до 98 градусів.

Як пишеться в рекламі, стайлер для волосся Shark FlexStyle покликаний створити салонний ефект із догляду за волоссям просто у вас вдома. А що ж на практиці?

мультистайлери Shark FlexStyle

Dyson або Shark FlexStyle: хто переможець?

Порівняльний аналіз проводився за різними параметрами.

Насадки

Обидва стайлери укомплектовані великим набором насадок для сушіння й укладання, але експерти віддають перевагу Shark FlexStyle з тієї причини, що є можливість налаштування FlexStyle: ви можете вибрати одну з трьох насадок для фена, включно з плоскою щіткою, круглою щіткою, дифузором, концентратором укладання та двома плойками для завивки (одна для лівої сторони голови, інша для правої).

Цікаво по темі: 6 причин чому волосся не тримає укладку

Щоправда, Дайсон виграє в плані комфортного використання завдяки можливості зміни напрямку повітряних потоків. У стайлерах Shark вам доведеться постійно міняти насадки, тому процес може забрати більше часу.

Насадки

Налаштування та режими

Тут експерти схиляються на користь Dyson, у якого є 4 швидкісних і 4 температурні режими. У Shark FlexStyle їх три. Але знову ж таки, конкретному користувачеві всі чотири режими навряд чи знадобляться, тому нічия.

Налаштування та режими

Цікаво по темі: Хитрощі, що допоможуть довше зберігати укладку свіжою

Продуктивність

Якщо дивитися суто за характеристиками, виграє Шарк ФлексСтайл з його потужністю 1400 Вт, у Дайсона це 1300 Ватт. Різниця невелика, але якщо у вас кучеряве неслухняне волосся, Шарк швидше впорається з укладанням і надасть йому потрібної форми.

Продуктивність

Вердикт

Загалом, обидва прилади для догляду за вашими локонами працюють чудово. Dyson це вибір тих покупців, які звикли купувати преміальну і дорогу продукцію, тобто ні в чому собі не відмовляти.

Якщо ж на перше місце ставите економічний аспект, шукаєте оптимальне співвідношення ціни та якості, стайлери для волосся Shark FlexStyle будуть ідеальним вибором за більш доступною вартістю.

 

Читайте також:

8 Квітня / 2024 Зачіски

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *