EVA-man: чудова четвірка брендів чоловічої косметики в огляді EVA Blog

Представлені бренди дуже різні за стилем і змістом, але є в них і дещо спільне. Це продукти, створені чоловіками для чоловіків, за допомогою яких можна робити стильну укладку, доглядати за шкірою, волоссям, бородою й при цьому виглядати так само мужньо.

Час читання: 4 хвилини та чашка чаю ☕

статья доступна на русском языке

American Crew

Бренд American Crew впевнено можна назвати революцією, адже він одним із перших в Америці запропонував чоловікам засоби для професійного догляду та стайлінгу. А героєм його рекламної кампанії був не хто інший, як сам Елвіс Преслі!

Усе почалося в 1994 році, коли Девід Раккулья, перукар, стиліст і педагог, заявив, що салони краси надто мало уваги приділяють клієнтам-чоловікам. І що зовсім скоро чоловічий догляд буде не менш актуальним, ніж жіночий. Разом з цим він створив свої перші 6 продуктів для професійного використання, які вже за перший рік існування принесли автору American Crew продажів на 3 млн доларів. Усе тому, що це безперечно круті та багатофункціональні засоби:

  1. Моделююча паста Classic Defining Paste моментально приборкує неслухняне волосся та ефектно підкреслює його текстуру.
  2. Лосьйон після гоління Post Shave Cooling Lotion з формулою подвійної дії зволожує та приємно охолоджує шкіру, відновлює її баланс.
  3. Skin Moisturizer & Beard Conditioner 2 in 1 — ще один улюблений чоловіками засіб 2 в 1, який водночас доглядає за шкірою та бородою.

Цікаво по темі: Гайд з чоловічого гоління: коли, як і чим правильно голитися

Uppercut Deluxe

Австралійський бренд Uppercut Deluxe представляє сучасний підхід до чоловічого догляду. І, як годиться якісному істинно чоловічому бренду, заснований він друзями дитинства, які любили серфінг та перукарську справу. Один із його творців, Стів Перселл, так сильно хотів стати перукарем, що у 13 років заради улюбленої справи навіть покинув школу. І, треба сказати, це рішення привело його до успіху. Сьогодні в Uppercut Deluxe пишаються своїми знаменитими продуктами, до яких входять лише найкращі інгредієнти:

  1. Олія для бороди Beard Oil — легкий і нежирний засіб з приголомшливим ароматом шкіри й пачулів.
  2. Помада для укладання Deluxe Pomade — продукт, непідвладний часу. Це перший випущений брендом засіб, який поставив планку якості й став культовим на довгі роки. Випускається також у міні форматі, що поміщається навіть у кишені.
  3. Шампунь Everyday Shampoo — ідеальна підготовка до укладання. Підходить для щоденного використання, для всіх типів волосся. Освіжає, охолоджує й додає блиску.
  4. Соляний спрей Salt Spray — якщо необхідно зберегти природний вигляд волосся. Продукт невагомий і невідчутний, легко фіксує, додає об’єму, підкреслює текстуру.
  5. Гребінець BB3 Cutting Comb — для легкого розчісування та швидкого створення професійного укладання.

До речі, у назві бренду друзі відобразили ім’я відомого боксера на прізвисько Uppercut. Незважаючи на кризу, яка лютувала в 1933 році, у нього завжди була з собою чиста краватка та баночка з саморобною помадою для укладання.

The Bluebeards Revenge

Британський бренд The Bluebeards Revenge за своїм дизайном абсолютно не асоціюється з англійськими традиціями. Але насправді за логотипом у вигляді черепа і схрещених кісток ховається цілком серйозний підхід до чоловічого догляду.

«Помста Синьої Бороди» народилася абсолютно випадково, не з бізнес-плану, а з чоловічого парі. І треба віддати належне колишньому десантникові Королівської морської піхоти і згодом засновнику The Bluebeards Revenge. Адже він не просто переміг у цьому парі — створив свої перші засоби для гоління, яким підвладна навіть найжорсткіша щетина. Він також зумів загорнути їх у стильний бренд, який завоював увагу публіки та ЗМІ в багатьох куточках світу.

Що є цікавого:

  1. Крем Cooling Moisturiser — для тих, хто не бажає відчувати косметику на обличчі. Текстура засобу швидко й без слідів поглинається, освіжаючи та зволожуючи.
  2. Глина для волосся Matt Clay створена для того, щоб мати професійне укладання не лише після барбер-шопу, а й будь-коли.
  3. Крем для гоління Shaving Cream легко перетворюється на густу піну, пом’якшує жорстку щетину та піднімає її, щоб зробити гоління максимально гладким.

Цікаво по темі: Догляд за бородою: допоможи йому вибрати ідеальні засоби

Proraso

Італійський бренд Proraso закриває нашу четвірку. Перші засоби для гоління під цією маркою були виготовлені П’єро Мартеллі в 1908 році. І ось уже протягом 4 поколінь Proraso задає тенденції у світі чоловічого догляду. Це продукти, які витримують випробування часом, кидають виклик модним тенденціям і стають класикою:

  1. Шампунь для бороди Refreshing. Його формула з низьким рівнем піноутворення ідеально очищує, пом’якшує та розгладжує. Натуральні олії створюють тривале відчуття свіжості.
  2. Мило для гоління Red Nourish Sandalwood Shaving Soap Jar здатне пом’якшити навіть найжорсткішу щетину. Містить 91% інгредієнтів натурального походження.
  3. Лосьйон після гоління After Shave Lotion — легендарний продукт Proraso. За оновленим дизайном знаходиться все та ж класична формула з 98% інгредієнтів натурального походження.

Кожен чоловік, який регулярно ходить до барбер-шопів, візуально знає, як мінімум, один бренд з цього огляду Єва Блог. Таку продукцію цілком можна використовувати і вдома, адже вона проста в застосуванні не тільки для професіоналів, але і всіх чоловіків, які бажають доглядати за собою.

Читайте також:

Глина для укладання волосся The Bluebeards Revenge Matt Clay

469.00
Купити

Моделювальна паста для волосся American Crew Classic Defining Paste

397.00
Купити

Чоловічий соляний спрей для укладання волосся Uppercut Deluxe Salt Spray

356.00
Купити

Зволожувальний засібі кондиціонер 2 в 1 American Crew Official Supplier to Men 2In1 Skin Moisturizer & Beard Conditioner

628.00
Купити

Чоловічий крем для гоління The Bluebeards Revenge Shaving Cream

425.00
Купити

Гребінь для волосся Uppercut BB3 Cutting Comb

322.00
Купити

Освіжальний і тонізувальний лосьйон після гоління Proraso After Shave Lotion

211.00
Купити

Чоловічий шампунь для волосся Uppercut Deluxe Everyday Shampoo

335.00
Купити

Чоловічий крем для обличчя зволожувальний The Bluebeards Revenge Cooling Moisturiser

504.00
Купити

Олія для бороди Uppercut Deluxe Beard Oil

514.00
Купити

Чоловіча матова помада для укладання волосся Uppercut Deluxe Matt Pomade

476.00
Купити

Шампунь для бороди Proraso Refreshing

243.00
Купити

Мило для гоління Proraso Red Nourish Sandalwood Shaving Soap Jar

98.90
Купити
21 Травня / 2021 Догляд за обличчям

Коментарі покищо відсутні

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Рекомендовані статті
VISUAL by EVA