Парфумована вечірка: огляд нових ароматів GlamBee Disco

Новорічні свята — привід засяяти по-новому. І йдеться не тільки про макіяж чи новий гардероб. Аромат — ось що дійсно п’янить і заворожує, надовго залишаючись у пам’яті оточуючих. Тому EVA Blog поспішає познайомити вас із новою лінійкою парфумованої води GlamBee Disco, яка стане фінальним акордом вашого святкового образу.

Pop Wave GlamBee Disco

Цей аромат підійде дівчатам, яким подобаються червневі запахи фруктів і квітів. Pop Wave збуджує і покращує настрій свіжою та яскравою комбінацією туті-фрутті, полуниці та ананаса. Початкові ноти насиченого ягідно-фруктового аромату відступають перед акордом серця з пахощами квіткового букета, п’янкий запах якого зливається в багатогранну композицію. І наостанок у потужній і водночас ніжній ароматичній комбінації звучать солодкі відтінки ванілі з кислуватим запахом чорної смородини.

Парфумована вода Pop Wave GlamBee Disco підходить дівчатам будь-якого віку і на кожній з них розкривається по-різному. Цей запах може бути підбадьорливим і оптимістичним, бентежним і кокетливим, захопливим, пікантним і навіть еротичним.

Fresh Color GlamBee Disco

Темперамент фруктово-квіткової композиції Fresh Color зовсім інший. У цій піраміді ароматів першими відчуваються яскраві та насичені акорди стиглих яблук «Грені Сміт» у поєднанні з впізнаваним запахом лимонної цедри. Але вже зовсім скоро проявляється нота серця, в якій відчувається п’янкий аромат жасмину і пряної календули. Парфуми поступово огортають власницю, підкреслюючи її жіночність насиченим солодкуватим шлейфом мускусу.

Парфумована вода Fresh Color GlamBee Disco — аромат для впевненої в собі, але водночас чуттєвої та грайливої дівчини. Вона точно знає, чого хоче від життя, впевнено йде до своєї мети та залишається собою за будь-яких обставин.

Electro GlamBee Disco

Ароматична композиція Electro — неймовірно складна і таємнича. У ній звучать східні мотиви та несподівані гурманські ноти. Початкові акорди аромату — це незвичайний коктейль із терпкого грейпфрута з ледь відчутною гіркотою і соковитої медової груші. За ними розкривається ще більш незвичайне поєднання нот мускусно-пряної півонії з легкою вершковою свіжістю кокосового молока. У довгому шлейфі аромату впевнено розрізняються відтінки теплої льодяникової карамелі та глибокі ноти кори сандалового дерева.

Парфумована вода Electro GlamBee Disco ідеально підходить для створення образу млосної, чуттєвої та загадкової спокусниці. Тому її краще вибирати панянкам, які впевнені у своїй привабливості та магнетизмі.

Fantasy GlamBee Disco

Грайлива композиція запахів Fantasy — остання у квартеті жіночих парфумованих вод від GlamBee. Вона зачаровує тонким плетивом квіткових і фруктових мотивів. Відкривають композицію свіжі ноти квітучого бергамота в поєднанні з солодкуватим ароматом медової груші. Ці ніжні акорди несподівано змінюються пряною та гостроцікавою комбінацією жасмину, магнолії та півонії. У шлейфі композиції ще довго звучать пристрасні нотки терпкуватого мускусу і глибокий хвойно-деревний аромат білого канадського кедра.

Парфумована вода Fantasy GlamBee Disco створена для товариських дівчат і молодих красунь, які відкриті світу фантазій, можуть щиро радіти, дивуватися та дивувати інших.

На особливу увагу заслуговують флакони парфумованої води серії Disco від бренду GlamBee. Їхня проста і лаконічна форма однакова для всього квартету ароматів. Але кожному з них відповідає певний відтінок, який ніби натякає на темперамент композиції. Пульверизатор розпорошує рідину не тонкою цівкою, а розсіяним і потужним потоком. Лише 2-3 натискання, і ви опинитеся в ніжній хмаринці аромату, який залишиться з вами на весь вечір.

Підкресліть свою унікальність разом із парфумованою водою GlamBee Disco!

18 Грудня / 2020 Краса

Коментарі

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  1. Ольга

    Интересно будет попробовать.Пирамида в красном флаконе заинтересовала.Главное,чтоб тестеры были!

VISUAL by EVA